Stevig speelgoed

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Hester (Gast)

Hebben jullie nog tips voor sterk en stevig speelgoed voor mijn 7 mnd oude hond? Hij heeft toen hij pup was een aantal speciale hondenspeeltjes van pluche e.d. gehad, ook van die piepdingen, maar intussen is hij zover dat hij die volledig uit elkaar trekt. Nu vind ik dat geen probleem, maar hij eet de vulling soms op en dat vind ik wél een probleem. Uiteraard krijgt hij ook allerlei kauwbotten, huiden, hertengewei, bullepees om lekker op te kauwen, maar hij wil ook gewoon lekker spelen. Flostouw lijkt hij op de één of andere manier niet leuk te vinden. Ik heb wel wat pluchen beestjes van het merk Kong en die zijn gelukkig nog wel bestand tegen zijn bekkie, maar ik wil hem af en toe natuurlijk nog eens wat anders geven om lekker mee te spelen.  

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

Kong en Chuckit zijn goede merken. Van Kong heb je een leuke bal in een bal, mijn hond is daar dol op! En ze sloopt al haar speelgoed, behalve deze bal en haar Chuckit balletje....

 

honden page profiel LizLiz

honden foto van Liz

Ik volg.

 

Van alles geprobeerd maar Momo sloopt in no-time alles waar de fabrikant van zegt dat het onverwoestbaar is en bestand tegen sterke tanden. Met flostouw ben ik ook maar gestopt. Binnen een uur het sterkste, duurste en grootste touw terug gebracht naar een vloer bezaaid met stukjes touw. Nee dank je. Zelfs een baseball krijgt ze finaal gesloopt binnen een half uur. Het meeste kauwmateriaal geef ik niet meer dan een paar minuutjes. Schrok schrok weg.

honden page profiel MaartMaart

honden foto van Maart

Bionic is ook stevig.

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

" Kong en Chuckit zijn goede merken. Van Kong heb je een leuke bal in een bal, mijn hond is daar dol op! En ze sloopt al haar speelgoed, behalve deze bal en haar Chuckit balletje....
  "

 Wat is dit voarn bal?? moet je daar iets van snoepjes in doen? of doordat die bal in de bal beweegt is het voor hun een uitdaging?

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii

honden foto van Hettie & Charlii

"  Wat is dit voarn bal?? moet je daar iets van snoepjes in doen? of doordat die bal in de bal beweegt is het voor hun een uitdaging? "

 Nee, het is gewoon een tennisbal in een Kong-bal. De grote bal heeft 2 handvaten. En er zit een klein piepje in. Puur speelgoed. Je kunt m laten apporteren. Mijn hond op korte pootjes kan de grote bal prima bij het handvat in haar bek dragen. Er is ook een kleinere variant. 

 

 

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

" Ik volg.
 
Van alles geprobeerd maar Momo sloopt in no-time alles waar de fabrikant van zegt dat het onverwoestbaar is en bestand tegen sterke tanden. Met flostouw ben ik ook maar gestopt. Binnen een uur het sterkste, duurste en grootste touw terug gebracht naar een vloer bezaaid met stukjes touw. Nee dank je. Zelfs een baseball krijgt ze finaal gesloopt binnen een half uur. Het meeste kauwmateriaal geef ik niet meer dan een paar minuutjes. Schrok schrok weg. "

 Ik zag laatst iemand die had een fender gekocht voor dr hond.

Nee niet de gitaar, zo'n stootkussentje voor aan een boot. Die hond was daar zot van.

Misschien is dat iets? Is ook niet duur.

honden page profiel Lola&JojoLola&Jojo

honden foto van Lola&Jojo

Hier een link van Goughnuts, zeer sterk en duur(zaam):


http://www.staffs-exclusives.com/Webwinkel-Product-4144043/GoughNuts-Black-Maxx.html


Ook de Jolly-egg is sterk speelgoed:


https://m.youtube.com/watch?v=J3FXE7IjWoc



Succes

honden page profiel AccaliaAccalia

honden foto van Accalia

Och, herkenbaar van mijn sloopkogel! Zelfs de 'Extreme' speeltjes van Kong vreet ze binnen een half uur volledig kapot. Het enige dat het hier uithoudt zijn de oranje balletjes van Chuckit! en het spul van het merk 'Zogoflex'. Dat is wat mij betreft een aanrader, erg leuk en onverwoestbaar! Ik heb de 'Tux' (treat toy) en de Jive (ball).

honden page profiel Fresta & LinkFresta & Link

honden foto van Fresta & Link

Ik hoor mensen ook wel eens over speelgoed voor paarden voor hun hond, ook een bal etc. Misschien dat eens proberen?

Hester (Gast)

Oh wat een hoop tips! Bedankt voor de reacties. Ik ga zeker even kijken. Mijn hond speelt al met de "jollyball" van mijn paard, maar  omdat dit nogal een groot ding is heb ik liever niet dat hij daarmee in huis in de rondte zwaait...... Hij knalt dan namelijk alles omver.

Ik ga zeker even googlen op de merken die jullie hier noemen.

 

Thanks!

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Je kan het ook zelf maken van stevige stof. Bijvoorbeeld een oude spijkerbroek, pijp afknippen en daar een stevige knoop in leggen.
Dan kost het in ieder geval niet zoveel als het verscheurd wordt. ;-)

honden page profiel ..

honden foto van .

Wij hebben een kartband en brandweerslang(ja van zn echte brandweerwagen) voor Puk. Vooral de brandweerslang vind ze erg leuk om trek spelletjes mee te doen. Niet onverwoestbaar maar gaat wel langer mee. 

 

 

 

Bas (Gast)

Heb voor de liefhebber nog wat oude kartbanden beschikbaar. Alles in 1 keer (9 banden) voor een kratje pils, de losse bandjes mogen weg voor een zakje haribo ;-)

Advertentie staat op marktplaats voor de liefhebbers (voor contact)

honden page profiel tjallina rtjallina r

Mijn 2 jonge honden krijgen ook echt alles kapot in een mum van tijd. Aangezien het echte kouwers zijn heb ik een nylabone (volgens gewicht) in huis liggen ( deze met zogezegde bacon smaak vinden ze fantastisch) ook de kong stuiter blijft tot nu toe gespaard. Voor de rest hebben ze nog veel speelgoedjes die enkel uit de kast komen als ik met hun speel en het dus onder toezicht is, anders kan ik iedere dag nieuw speelgoed halen 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

"  Nee, het is gewoon een tennisbal in een Kong-bal. De grote bal heeft 2 handvaten. En er zit een klein piepje in. Puur speelgoed. Je kunt m laten apporteren. Mijn hond op korte pootjes kan de grote bal prima bij het handvat in haar bek dragen. Er is ook een kleinere variant. 
 
  "

 Ik geloof dat hij wobbler heet,ik wil hem ook voor Kayla gaan halen, een grote

honden foto van Pascale met Kahlúa, Willow en Onyx

"  Ik geloof dat hij wobbler heet,ik wil hem ook voor Kayla gaan halen, een grote "

Een Kong Wobbler is een rode plastiek kong waar snoepjes in worden gedaan

 

Deze bal is de Kong Jumbler volgensmij  :) 

honden page profiel Nicole & KaylaNicole & Kayla

honden foto van Nicole & Kayla

" Een Kong Wobbler is een rode plastiek kong waar snoepjes in worden gedaan
 
Deze bal is de Kong Jumbler volgensmij  :-)  "

 ja inderdaad je hebt gelijk!

honden page profiel AizenAizen

honden foto van Aizen

"  Nee, het is gewoon een tennisbal in een Kong-bal. De grote bal heeft 2 handvaten. En er zit een klein piepje in. Puur speelgoed. Je kunt m laten apporteren. Mijn hond op korte pootjes kan de grote bal prima bij het handvat in haar bek dragen. Er is ook een kleinere variant. 
 
  "

 Nou zo klein is het piepje niet hahaha. 

Loos (Gast)

Je kunt je hond het slopen ook afleren. Zo mag Ollie al zijn flossen kapot maken maar ballen en pluche niet.

Zelf heb ik dit gedaan door iedere keer dat hij een speeltje begon te molesteren (dit is dus bewust kapot kauwen, scheuren) het zonder een woord te zeggen af te pakken en pas terug op de grond te leggen als hij rustig was.

Speelde hij lief met speeltjes dan moedigde ik het aan. Natuurlijk sneuvelt er nog wel eens iets maar dat komt niet omdat meneer alles kapot scheurt maar omdat hij ermee aan het ravotten is.

Het koste me een klein maandje extra opletten maar het werkt!

 

Volgende forumvraag: Nadelen Castratie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^