Plassen bij oma thuis

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Bnn (Gast)

Mijn 2 reuen plassen altijd bij oma thuis. Mijn oma heeft een gecastreerde en gesteriliseerd reu en teef en 2 katten een vrouw en man. Altijd als ik de honden mee neem naar oma plassen ze tegen dingen aan... Ook als ze buiten zijn geweest. Bij andere mensen plassen ze niet. Ze snuffelen ook veel in het huis. Zo is het niet leuk meer ze mee te nemen. Ze woont ver en hebben geen opass dus ze moeten wel mee

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's

Als je weet dat ze het doen dan kun je het voor zijn.Bij binnenkomst nog even een tijdje aan de lijn laten tot ze rustig liggen en dan los maken en heel goed in de gaten houden.En als ze dan weer veel willen gaan snuffelen gelijk weer terug aan de lijn,netjes naast je laten liggen terwijl jullie zitten te kletsen.Ik kan me inderdaad voorstellen dat het vervelend is.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

" Als je weet dat ze het doen dan kun je het voor zijn.Bij binnenkomst nog even een tijdje aan de lijn laten tot ze rustig liggen en dan los maken en heel goed in de gaten houden.En als ze dan weer veel willen gaan snuffelen gelijk weer terug aan de lijn,netjes naast je laten liggen terwijl jullie zitten te kletsen.Ik kan me inderdaad voorstellen dat het vervelend is. "

 

Inderdaad, of gelijk met alle honden doorlopen naar buiten als je oma een tuin heeft.

Zo doe ik dat altijd met puck. Ze heeft er ook een handje van om bij anderen binnen te plassen over andere geurtjes heen.

Ik loop bij binnenkomst gelijk naar buiten, daar kan ze haar ding doen en dan komt ze weer naar binnen en plast niet meer.

Bnn (Gast)

Ze heeft geen tuin helaas

honden page profiel Onze Sjoe'sOnze Sjoe's

" Ze heeft geen tuin helaas "

 Dan tevoren heel goed uitlaten en binnenshuis bij oma aan de lijn houden.

Volgende forumvraag: Target
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^