Pup gered uit een toilet/put - UPDATE NEST

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel --

honden foto van -

Ik was 18 juli naar huis gegaan, maar mijn vriendin verblijft er nog en heeft mij op de hoogte gehouden. Ik kon afscheid nemen van ze, omdat ik afstand hield, maar als je dan hoort dat een paar het niet hebben overleeft dan slik je toch wel even. Er is in de tussentijd ook nog een kitten gedumpt (is opgehaald) en een nest puppy's (op 1 na opgehaald). Het gaat daar als een lopende band, bizar. 

honden page profiel --

honden foto van -

Ik heb even een album aangemaakt op mijn persoonlijk Facebookprofiel (staat openbaar). Het project op mijn website plaatsen zal nog een week of twee duren denk ik... Maar die mag ik sowieso niet plaatsen hier, dus dit is wel de makkelijkste weg. 

Link project Oekraïne


honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Judith,

 

De pups moest je achterlaten. De omgeving is niet bepaald zonder risico voor kwetsbare pups. Jij hebt in de tijd dat je daar was je best gedaan voor de hondjes en meer kon je ook niet.

 

De foto van de pup, die je gered hebt, is zo mysterieus; het hondje lijkt wel een E.T. figuurtje.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Puppy pret :3 Alweer 21 weken :o
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^