Wolf ~ 26 weken

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel White ShadowWhite Shadow

honden foto van White Shadow

Wat krijgt Wolf een mooie donkere vacht

Het zijn 2 fotomodellen 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" Eventjes wat leuks delen haha. Zijn weer bezig met bench training. Joy helpt ook een pootje mee.

 
Ook even laten zien hoe hard Wolf evengoed groeit. Hij vliegt de lucht in. En ja, het is héél moeilijk om 2 drukke honden stil te laten staan haha. "

 Oh die eerste foto had ik helemaal niet goed gezien op mobiel. Die is echt super leuk! 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dankjulliewel. Dat koppie spreekt boekdelen. Je kan echt aflezen wat ie denkt. Gelukkig kun je zn streken dan voor zijn haha. Door de bench is er ook een nieuw spel ontstaan, heel hard langs joy rennen, in je noodrem (tegen de muur) en snel de bench in duiken en kijken waar joy blijft. Niet gelukt haar mee te lokken? Dan blijven proberen tot het lukt hahaha. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

3 hoera'tjes voor Wolf. Hij is 2 uur alleen thuis geweest, uit de bench, en hij was stil én niks gesloopt! 

Ik heb de draadbench opgeklapt op de bank gelegd, dan is er nog een stukje voor joy om op te liggen maar kan ie niet verder met zn gesloopte stukje. Alle kleedjes zijn weggehaald. Ook alle spullen onder de salon tafel. En ipv een grote waterbak heb ik nu een klein waterbakje voor de katten dus kan ie er niet bij.

 

Ook zijn zn brokken net binnen gekomen. Heeft ie dubbel en dwars verdiend vind ik. Joy had ik op wow gezet en zet nu Wolf er ook maar op. En kijk die tekst dan op de junior brokken! Hoe toepasselijk. Mijn ochtend is weer helemaal goed!

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Ik vind die (reflecterende) ogen op de pakken van WoW ook zo mooi, reflecteren de puppen ogen ook?

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Ik vind die (reflecterende) ogen op de pakken van WoW ook zo mooi, reflecteren de puppen ogen ook? "

 Ik heb eerlijk gezegd geen idee! Was me ook niet opgevallen op de zakken. Zal er eens naar kijken. Maar het is sowieso al een hele mooie verpakking

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Na het goede gedrag van gister, had ik er vertrouwen in. Helaas bewijst ie het tegendeel.. Hij heeft de bovensta la van het dressoir geopend en veel dingen kapot gemaakt. Hij heeft een tube bepanthen kapot gemaakt en leeggegeten, mijn (belangrijke) papieren van mn werk versnipperd, paracetamol doosje (geen paracetamol eruit gegeten), mn ranzijn zegelboekje, verlengsnoer en nog wat papieren en bonnen. Ik ben er klaar mee nu. Hij zit gewoon in de bench als we weg zijn, maakt mij niet uit hoe hard en lang ie blaft. Dit gaat gewoon niet. Met dat doosje paracetamol had het anders kunnen aflopen.

 

Momenteel ligt ie te slapen in de bench, tot mn verbazing. Had hem erin gezet om op te ruimen. En de blaffen waren op 2 handen te tellen. Wel wat gepiep. Maar hij viel redelijk snel in slaap.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Jeetje wat een vervelende Wolfstreken zeg!

Ik kan me voorstellen dat ie nu in de bench gaat als je weg gaat. Dit kan ook zo niet langer. Steeds van alles stuk maken is niet leuk voor jullie en niet veilig voor Wolf.

 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Ohh dat is wel link ja.. Je hebt inderdaad weinig keuze het moet wel veilig blijven. Zomaar een la openen dat belooft nog wat. Maakt Wolf eigenlijk al deuren open? Dat deed Obi al heel erg vroeg. Steeds sneller en op een gegeven moment rende hij op straat achter me aan als pup. Ik was in de garage wilde weg met de fiets hij was in de woonkamer. Hoppa zo 3 deuren open en een klemmende grote garagedeur en rende hij zo achter me aan de straat op. "Wacht op mijjjj!" moet ie gedacht hebben. *zucht*...

Dat is ook zoiets wat anders kan aflopen. Alles zit hier nu altijd op slot en we hebben deurknoppen op veel deuren. Ramen opent Obi ook wel eens.

Wij hebben ook een korte tijd een draadbench gebruikt die heeft Obi heel vaak geforceerd vanuit de binnenkant.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Hij zit in een reisbench. Moet toegeven dat ie in een draadbench wat meer ruimte heeft, maar hij kan languit liggen en draaien enzo. De draadbench maakt ie zn kop kapot om eruit te breken. 

 

We hebben gelukkig geen deuren. Iig die hij kan open maken dan haha. De balkon deur komt ie nog niet bij de klink en hij kan sowieso niet eraf omdat het afgeschermt is en tussen de woonkamer en gang zit een traphekje. Hij heeft die er wel al eens uitgelopen maar dat was ie keer omdat ie haast had. Wss heeft ie nog niet door dat het altijd kan.

 

Hij (of wij) hebben nog mazzel, want er liggen genoeg dingen die hem kunnennvergiftigen. Oa adhd medicijnen, tramadol, paracetamol, diclofenac. Dus heb mazzel dat ie de tube pakte en niet verder ging met de paracetamol of verder in de la.

 

Het is gewoon niet anders dan opsluiten voor zn eigen gezondheid/veiligheid.

honden page profiel Elianne | Bailey & Nova Elianne | Bailey & Nova

honden foto van Elianne | Bailey & Nova

Jeetje wat is wolf ontzettend donker geworden in korte tijd! 

Snap dat dat sloopwerk van hem frustrerend is. Hier heb ik ook een sloper in huis rondlopen. Ik oefen gewoon heel veel met hem door hem zoveel mogelijk los te laten als ik zelf ook in huis ben. Wanneer hij ongewenst gedrag vertoond roep ik nee, en loop ik evt. de ruimte uit als hij doorgaat. Je merkt al snel: hij piept, omdat hij zich afgesloten voelt en stopt direct met het gedrag. Was ook een tijdje moedeloos doordat hij een aantal dagen maar bleef doorgaan, dus misschien is dit een idee om mee te oefenen? En als hij ergens op begint te kauwen wat niet mag, nee roepen, iets aanbieden wat hij wel mag. Het heeft mij in ieder geval een heel stuk geholpen. Hoop jou ook. Want dit is gewoonweg frustrerend inderdaad.

Maar ben even een tijdje afwezig geweest, maar wat een knapperd wordt het. En wat wordt hij al groot!! 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Ben een beetje laat, was het weekend weg, daarna erg druk en ook nog eens flink verkouden. Maargoed, hij is alweer 18 weken. Dus 4,5 maand. Meneer is nu even hoog als joy (dus rond de 57 cm hoog) en hij gaat nog wel een stukje groeien. Hebben hem al een tijdje niet gewogen maar hij weegt genoeg om het niet altijd vol te houden met de trappen op en af tillen.

 

Hij loopt nu ook zelfstandig, onder begeleiding, in eigen tempo naar boven. We wouden het wel alvast aanleren, maar naar beneden vertikte ie. Als je op de trap stond en je riep hem begon ie al moord en brand te schreeuwen. Dus wij hoopten dat het ooit vanzelf wel ging. En jahoor, vanmorgen zei ik; nou kom op vriend. Meer als in 'loop nou door want ik wil er ook langs' en hij liep ineens rustig poot voor poot de eerste trap af. Helemaal in de hemel geprijst. We gaan dit niet vaak doen. 1 keer per dag de eerste trap. Maar wel laten wennen aan dat ie het straks zelf moet. Hij word niet alleen zwaar maar ook onhandig vast houden omdat ie zo groot word. Vooral als ie dan begint te wiebelen omdat ie graag naar buiten wilt haha.

 

Training gaat erg goed. Ik ga niet meer mee, dus kan er niet veel over vertellen maar schijnt dat ie erg braaf alles uitvoerd.

 

Hij raakt nogsteeds in paniek in de bench. We zijn nogsteeda bezig met benchtraining en als we erbij zijn is er niks aan de hand. Ook leren we nu een commando dat ie in zn bench moet als we het zeggen. Dat is om hem weg te sturen als ie achter ons aanloopt etc. En slopen waar we bij zijn doet ie niet meer. Meneer weet dondersgoed dat als we er zijn hij op zn kop krijgt en zodra we weg zijn hij heerlijk zn gang kan gaan. Daarnaast loopt ie al de hele dag en nacht gewoon rond, op benchtraining, kauwen of zelf erin om te slapen na. Kwestie van volhouden. Bij de club moet ie ook in de kennel.

 

Hij is trouwens al veel tandjes kwijt en zijn gigantische slagtanden voor in de plaats gekomen haha. Houden nogsteeds de hoektand in de gaten maar ziet er nog rustig uit en hij is een beetje gezakt. Dus hopelijk valt ie er zelf uit.

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Paar foto's zijn ook wel leuk denk ik.

Hij krijgt nu echt lay-back uiterlijk van een duitser. Dat erg lompe uitstraling. 

 

Hij heeft een super mooie rechte rug, waar ik erg blij mee ben! Wel heeft ie echt een duitse herder loopje haha. Nu ie van zn puppy instabieliteit af is loopt ie al een stuk mooier. Tja, er zit toch schrik in voor hd, maar tot nu toe geen teken of aanleiding.

 

Maar bovenal is het een flinke pretletter hahaha.

 

Dylan (Gast)

haha die laatste foto, geweldig!

 

honden page profiel Nadine Nadine

honden foto van Nadine

Zeer mooi hond hoor mooi foto 's 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

De laatste foto is schattig!

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo

honden foto van Ingrid en Thibo

Wat is Wolf mooi :-D

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Dankjewel!

 

Het is echt een clown af en toe. Nouja, best vaak hahaha. Je kan ook zo moeilijk boos blijven op zo'n koppie. Hoewel, het is gewoon een kop.. Ben erg benieuwd hoe groot ie word! Net vers vlees gehaald voor hem, al tijdje niet geweest. Dus was meteen 'hoe is het met die kleine?' Euh.. 18 weken, rond de 19 kilo en ongeveer 57 cm hoog.. Ze viel zowat van dr krukje af. Ze is net als mij benieuwd wat voor monsterhond het word haha

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Obi is 75cm schoft. Wolf heeft nog even om dat ook te halen.

Helemaal niet handig want Obi kan niet onder elke tafel door zonder problemen. Dan loopt ie gewoon door de lompe os en neemt de tafel mee op zijn rug. Vooral met de lichte plastic tuintafel levert het nog wel eens irritante situaties op..

;-)

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Obi is 75cm schoft. Wolf heeft nog even om dat ook te halen.

Helemaal niet handig want Obi kan niet onder elke tafel door zonder problemen. Dan loopt ie gewoon door de lompe os en neemt de tafel mee op zijn rug. Vooral met de lichte plastic tuintafel levert het nog wel eens irritante situaties op..

;-) "

 Ik heb geen idee hoe ie uitgroeit. Maar zn ouders waren ook geen dwergkeesjes hahaha. We zien het wel. Hij is alleen nual zo groot, dat gaat zo snel. Alleen nu nog heel slungelachtig haha, zit bijna geen vorm in nog. Van de zijkant wel maar de voor en achterkant is het een grasspriet. 

honden foto van Poedelini & Vea & Noë {† Maudy}

Wauw wolf wat word je knap!

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

"  Ik heb geen idee hoe ie uitgroeit. Maar zn ouders waren ook geen dwergkeesjes hahaha. We zien het wel. Hij is alleen nual zo groot, dat gaat zo snel. Alleen nu nog heel slungelachtig haha, zit bijna geen vorm in nog. Van de zijkant wel maar de voor en achterkant is het een grasspriet.  "

 



Dat gaat helemaal goed komen, volgens mij wordt Wolf echt prachtig! Is hij nu al natuurlijk maar meer in proportie wordt hij vast nog mooier! <3

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Jeetje wat is hij alweer groot! Echt een prachtige jongen is het aan het worden. Geen idee of je het al benoemd hebt maar ga jij zijn heupen nog op de foto laten zetten voor de zekerheid? Zijn rug ziet er tot nu toe wel super uit

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

" Jeetje wat is hij alweer groot! Echt een prachtige jongen is het aan het worden. Geen idee of je het al benoemd hebt maar ga jij zijn heupen nog op de foto laten zetten voor de zekerheid? Zijn rug ziet er tot nu toe wel super uit "

 Absoluut. Dat de voorouders vrij zijn betekent niet hij ook. Met 12/13 maanden worden hd en ed gedaan, niet officieel door raad van beheer maar wel door specialisten (dierenarts met specialisme in politiehonden). En dan rond 2,5 mag ie (als alles goed gaat) voor examen en dan wil ik nog een keer hd en ed. Mocht ie rare dingen hebben, een raar loopje, zonder reden kreupel of stijve achterhand dan doe ik ook zn rug. Dus alles in 1 sessie. 

 

Eigelijk hoeft die 2e keer niet, maar hij gaat pas na de fotos op zn eerste jaar springen, fietsen, pakwerker enzo, dus flink belasten, dus wil zeker weten dat er niet dan al wat kapot is na een jaar want dan word ie uit de training gehaald en dus geen examen gedaan. Mocht uit foto 1 al iets komen word ie meteen stilgezet en een huishond op suplimenten. You'll never know.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

"  Absoluut. Dat de voorouders vrij zijn betekent niet hij ook. Met 12/13 maanden worden hd en ed gedaan, niet officieel door raad van beheer maar wel door specialisten (dierenarts met specialisme in politiehonden). En dan rond 2,5 mag ie (als alles goed gaat) voor examen en dan wil ik nog een keer hd en ed. Mocht ie rare dingen hebben, een raar loopje, zonder reden kreupel of stijve achterhand dan doe ik ook zn rug. Dus alles in 1 sessie. 
 
Eigelijk hoeft die 2e keer niet, maar hij gaat pas na de fotos op zn eerste jaar springen, fietsen, pakwerker enzo, dus flink belasten, dus wil zeker weten dat er niet dan al wat kapot is na een jaar want dan word ie uit de training gehaald en dus geen examen gedaan. Mocht uit foto 1 al iets komen word ie meteen stilgezet en een huishond op suplimenten. You'll never know. "

 Goed over nagedacht

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Goed over nagedacht "

 Dankjewel. Het is al een harde sport, alles wat in mijn macht ligt maak ik hondvriendelijk. En dit is ook van te voren afgesproken dus geen enkel ding kan mij hier vanaf halen haha.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

"  Dankjewel. Het is al een harde sport, alles wat in mijn macht ligt maak ik hondvriendelijk. En dit is ook van te voren afgesproken dus geen enkel ding kan mij hier vanaf halen haha. "

 Hij kan altijd nog fotomodel worden, toch? 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  Hij kan altijd nog fotomodel worden, toch?  "

 Dan mag jij hem komen fotograferen, ik heb er geen geduld voor met die heen-en-weer peper in de reet pup haha.

 

Hoewel zojuist.. 2 seconden aandacht en een lucky shot.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

 

Gegarandeerd succes. Owja en de sluitertijd superkort zetten! 

*koekje ongeveer positioneren ten hoogte van de flitser of zo..*

Zo maak ik wel eens foto's van Obi...

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"
 
Gegarandeerd succes. Owja en de sluitertijd superkort zetten! *koekje ongeveer positioneren ten hoogte van de flitser of zo..*Zo maak ik wel eens foto's van Obi... "

 Dan ga ik hele mooie close ups krijgen hahaha. Meneer is nog niet zo goed in stil zitten en als je snoep tevoorschijn tovert moet ie het meteen hebben

pagina 12 van 14 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 1213 14
Volgende forumvraag: Pub gevallen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^