Seizoenentopic....de zomerverhalen met onze hondenvriendjes..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Of ik me zorgen maakt als de honden wat hebben ? Welneeeeeeee.... ik sta gelijk voor de deur bij de dierenarts te rammelen, opendoen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Weerbericht Nederland: Enkele buien, nog vrij warm 28 juni 2017, 2:00 uur - De komende dagen is het vaak bewolkt en valt er regelmatig regen. Vandaag zijn de meeste buien voor het noorden en oosten. Tijdens een zonnig moment kan het vanmiddag in het binnenland nog 23-24 graden worden. Na vandaag wordt het koeler met in het weekend maxima van 16-19 graden. Mogelijk wordt het volgende week weer wat warmer en komt er ook meer ruimte voor de zon...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Zoooooo wateroverlast, alles nat, tonnen vol water, eindelijk, de boeren staan vanochtend toch wat beter op dan afgelopen maanden, hier een droogte record, voor niemand echt geweldig.....

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Vanmorgen tijdens het wandelen een voerbal gevonden in het gras. In de jaszak gestoken en meegenomen. 

Deze week gaat ie eerst in de vaatwasser, dan is die goed schoon. 

 

Heb er zelf al een en m'n zusje ook.

Misschien dat ik mijn tante met hond er blij mee ga maken. 

Eerst eens vragen of ze hem hebben wil.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vanmorgen tijdens het wandelen een voerbal gevonden in het gras. In de jaszak gestoken en meegenomen. 
Deze week gaat ie eerst in de vaatwasser, dan is die goed schoon. 
 
Heb er zelf al een en m'n zusje ook.
Misschien dat ik mijn tante met hond er blij mee ga maken. 
Eerst eens vragen of ze hem hebben wil. "

 Gratis, altijd leuk....hahahahaha.

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Goeiemorgen allen leuk ruby eens afwassen en kunnen mee spelen hier bewolk geen regen tot nu al wandeling gemaakt met lilly nu naar de winkel fyne dag verder allen 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

Goeiemorgen! 
Iets na 9uur heb ik meteen de dierenarts gebeld, we mogen om half elf langskomen. Zowel ik als de assistente denkt dat het een abces(je) is. Wel superfijn dat ze het meteen serieus nemen en er naar gaan kijken. 

 

Vind het wel echt heel stom dat ik nu wéér naar de DA moet. Charlie kan er niks aan doen natuurlijk, maar leuk is anders. Net een hele periode gehad dat alles goed ging. Die zorgen ook steeds. Hopelijk valt het straks gewoon mee

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Margo...je bent de enigste niet die er mee instemt, en als het plekje zo naar je zin is, mooi blijven dan................Rosanja wat leuk, dagje proefdraaien, rustig aan doen hoor, ben heel benieuwd.... "

Er zijn best veel kopers die gaan verkopen en die huizen worden afgebroken. Ik ben benieuwd hoe het er volgend jaar uit ziet als alles achter de rug is.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

" Vissen zijn geen dieren die echt behoefte hebben aan sociaal contact met mensen toch? Dan lijkt me dat, zolang ze licht, voer en schoon water hebben ze een prima leventje hebben in de garage :p Hooguit zonde van je mooie aquarium maar daar kan je dan toch weer van genieten als jullie verhuizen! 
 
Toen Ayden tijdens het uitlaten hvanavond ging zitten om te poepen piepte hij heel zielig, hij had duidelijk pijn. Het was ook maar een heel klein beetje... Zover ik kon ziet zaten er wat stukjes hout in (hij kauwt graag op takken...). Vanavond en vanacht maar goed in de gaten houden, hij zal vast nog een keer moeten. 
 
Maken jullie je ook altijd meteen zo'n zorgen als er iets is met je hondje?  "

Ik wel in ieder geval, en dat word mij ook wel eens verweten maar zo ben ik gewoon.

honden page profiel Marga en de honden Balou en Lotus.Marga en de honden Balou en Lotus. 3 doggies

honden foto van Marga en de honden Balou en Lotus.

Rosanja, leuk een pup, als hij druk en wild is ga je er zeker je handen vol aan hebben. Ik ben benieuwd hoe het zaterdag gaat.

 

Eline, niet zo leuk, een abces was idd ook wat in mij opkwam. Sterkte straks bij de dierenarts.

 

Het is hier nat en koud, prima weer voor een paar dagen het is veel te droog geweest. Het gaat goed met Lotus ze doet nu ook weer zo als ze altijd al deed, meerdere kleine plasjes over de dag in plaats van twee grote. Nog een weekje beneden slapen en dan mogen de hechtingen er uit en komt er een einde aan mijn kamperen bij de mini's. Ik stop er weer mee en ga iedereen een mooie dag toewensen.

 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

Charlie was heel knap bij de DA.  Het verhaal krijgt nog wel een staartje ben ik bang. 

 

Ze heeft een paar keer met een naald in de bult geprikt. Knappe Charlie bleef heel rustig. De bult werd al snel veel minder, maar er kwam aan de buitenkant niks uit. Het liep dus aan de binnenkant leeg. De DA vermoed dat het precies bij z'n speekselklier zit. Het kapsel van de bult was wel nog te voelen.  Ze heeft een punctie genomen en gaat dat bekijken onder de microscoop. Ze belt me straks op om te bespreken wat het nou precies is en hoe ze het willen behandelen. 

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

" Charlie was heel knap bij de DA.  Het verhaal krijgt nog wel een staartje ben ik bang. 
 
Ze heeft een paar keer met een naald in de bult geprikt. Knappe Charlie bleef heel rustig. De bult werd al snel veel minder, maar er kwam aan de buitenkant niks uit. Het liep dus aan de binnenkant leeg. De DA vermoed dat het precies bij z'n speekselklier zit. Het kapsel van de bult was wel nog te voelen.  Ze heeft een punctie genomen en gaat dat bekijken onder de microscoop. Ze belt me straks op om te bespreken wat het nou precies is en hoe ze het willen behandelen.  "

 Fijn dat charlie zich goed gedragen heeft, je hoort wel eens anders. Ik heb alleen wel gemist wat er aan de hand is? Is het ernstig of weet je dat juist nog niet..?

 

En jaa, word erg spannend. Hij is nog volop aan het puppybijten en echt een 'ik kijk elke keer tot hoever ik ben en daar voorbij'. Hij is ook nu bezig met tanden wisselen, dus genoeg kauwmateriaal in huis nemen zou moeten lukken. Maar ik zie hem hier al rondlopen, hij kwam me gelijk helemaal knuffelen en die ogen, liefde straalde er vanaf.

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

"  Fijn dat charlie zich goed gedragen heeft, je hoort wel eens anders. Ik heb alleen wel gemist wat er aan de hand is? Is het ernstig of weet je dat juist nog niet..?
 
En jaa, word erg spannend. Hij is nog volop aan het puppybijten en echt een 'ik kijk elke keer tot hoever ik ben en daar voorbij'. Hij is ook nu bezig met tanden wisselen, dus genoeg kauwmateriaal in huis nemen zou moeten lukken. Maar ik zie hem hier al rondlopen, hij kwam me gelijk helemaal knuffelen en die ogen, liefde straalde er vanaf. "

 Wat leuk, zo'n vrolijke en leuke pup. Als hij zo vrolijk bij je is, weet je ook dat hij je in ieder geval al vertrouwt :)

 

Charlie is twee weken terug aangevallen door een andere hond. Wonder boven wonder vielen de wonden mee, maar bij 1 is er nu toch een abces gekomen. En uiteraard niet een gewone, maar bij z'n speekselklier. Hoop dat de DA straks belt met goed nieuws, dat het makkelijk te behandelen is. 

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

"  Wat leuk, zo'n vrolijke en leuke pup. Als hij zo vrolijk bij je is, weet je ook dat hij je in ieder geval al vertrouwt :-)
 
Charlie is twee weken terug aangevallen door een andere hond. Wonder boven wonder vielen de wonden mee, maar bij 1 is er nu toch een abces gekomen. En uiteraard niet een gewone, maar bij z'n speekselklier. Hoop dat de DA straks belt met goed nieuws, dat het makkelijk te behandelen is.  "

 Vreselijk is dat.. Hoop dat het snel weer genezen is! De laatste keer dat joy aangevallen was had de nagel van de andere hond haar ooglid gescheurt. Gillen door merg en been, zo zielig... Hopelijk geen last met andere honden tijdens wandelen? 

 

Hij is zeker super leuk en erg lief. Maar er zit een behoorlijk kop op, die hij vaak in zn achterwerk steekt. Het is een rase echte puber in een puppy verpakking... Maar die ogen lieten me smelten. Niet omdat ze grijs-groen zijn maar omdat ze echt vertrouwen en liefde. Alsof ie geluk uitstraalde en ontspande in mn armen, was zo'n gek moment. Ik herken het van joy als ze heerlijk ontspannen bij me ligt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hoop dat het goed afloopt en snel de behandeling ingezet kan worden, een vervelende plaats.   Eline.

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Eline hopelijk is het goed te behandelen.

 

Vanochtend zijn we lekker anderhalf uur gaan wandelen. We werden een beetje opgeschrikt doordat de straat afgesloten was door politie en mannen met witte pakken. Hebben op de terugweg helemaal om moeten lopen. 

 

Net met een vriendin boodschappen gedaan voor de ruiterkampen die over een paar weken gaan beginnen weer bij haar. Nou dat was een gesjouw. 

 

Vanmiddag als het droog is eindelijk weer hoopers les na al die warme weken. Hopelijk is ze het niet verleerd. 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

De DA heeft gebeld. Wat ze vermoedde is waar; z'n speekselklier is door het bijten beschadigd. Ik kan zo nieuwe antibiotica ophalen. Volgende week terug komen om te kijken hoe het gaat. Ze zei al wel, dat ze hoopt dat dit aanslaat. In het ergste geval moet hij namelijk geopereerd worden. Dit is echt heel lastig omdat het een heel gevoelig gebied is, en daarom zou er dan een ct scan moeten worden gemaakt. 

 

Dit is wel echt in her uiterste geval en ik kan het heel erg waarderen dat ze dit vast vermeld. Nu heel hard hopen dat de antibiotica voldoende is. 

 

Dacht echt dat we het ergste gehad hadden. De wondjes leken goed te genezen en Charlie werd weer wat zelfverzekerder. En nu dit

honden page profiel Brigitte, Zebee & ZabaaBrigitte, Zebee & Zabaa 3 doggies

honden foto van Brigitte, Zebee & Zabaa

Oh Eline, wat een ellende.

Wat een nasleep 

 

Ik duim heel hard dat die antibiotica goed aanslaat......Charlie moet toch eens geluk hebben.......duimmmmmmm

honden page profiel RosanjaRosanja 3 doggies

honden foto van Rosanja

Jeetje! Laten we idd duimen dat de antibotica zn werk gaat doen! Heb je wel de gegevens van die mensen? Vind wel dat ze ingelicht mogen worden hiermee.

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Och Eline!! Wat een nasleep van die aanval joh 

beterschap voor Charlie! 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Tjee wat een regen nu!! Moet goed in de gaten houden wanneer het weer wat droger word, dan snel Gijs uitlaten want moet daarna nog werken.. 

 

Vanmorgen waren we op de heide geweest.. even een kwartiertje in de auto gewacht en toen heerlijk droog kunnen wandelen! 

Maar ik vind het wel benauwd buiten zeg.. helemaal geen lekker weer 

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

" Jeetje! Laten we idd duimen dat de antibotica zn werk gaat doen! Heb je wel de gegevens van die mensen? Vind wel dat ze ingelicht mogen worden hiermee. "

 Ja die hebben we gelukkig! Ze hebben ook netjes de dierenartskosten vergoed na de aanval. Ga dus ook zeker contact met ze opnemen om te laten weten dat het nog niet voorbij is. 

 

Heb net de antibiotica opgehaald, mogen er vandaag meteen mee beginnen. Over een week terug voor controle dus even een week hard duimen! Ook gelijk een lekker stuk kophuid voor meneer gekocht, waar hij nu heel tevreden op ligt te kauwen

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow 3 doggies

honden foto van Pascale, Kahlúa&Willow

Jeetje Eline, ik heb het helemaal niet meegekregen. Hopelijk werkt de antibiotica, veel sterkte 

honden page profiel Nadine Nadine 3 doggies

honden foto van Nadine

Hopelijk werkt de medicijnen Eline 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heftig Eline, hopen dat de andere partij er voor verzekerd is...en hopen dat er geen operatie nodig is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik ben net terug van de blauwe stad, heel broeierig, regen gehad maar dat deerde ons niet er werd gezwommen...met de sponser nog een keer daarna naar intratuin geweest, voor nog een lading vlees voor bams, zoooo aardig...ik ben bij de auto gebleven, open dak open, allebei de voorramen van de deur open en een deur wagenwijd, en de voorruit besloeg, moet je nagaan dat er eigenaars zijn die een hond in een gesloten auto achterlaten....bams kan weken nu eten..ogin krijgt verse kvv... maar bams verwen ik.

honden page profiel ElineEline 3 doggies

honden foto van Eline

" Heftig Eline, hopen dat de andere partij er voor verzekerd is...en hopen dat er geen operatie nodig is. "

 Ja dat hoop ik ook voor hun. Nu is het een consult en antibiotica, maar als het een operatie wordt.. 

 

Tot nu toe waren ze gelukkig wel heel vriendelijk en behulpzaam, daar hebben we geluk mee. Hadden het slechter kunnen treffen. 

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Eline wat een pech zeg! Hopelijk betert alles gauw!

 

Laat terug van t werk. Gelukkig heeft papa puck uitgelaten tussen de middag. 

 

Er kwam iemand van het uitzendbureau werken. Normaal geen probleem, ware het niet dat mn collega eigenlijk niet mocht werken ivm rib problemen en zich dus eigenlijk ziek moest melden.

M'n collega's van vanmorgen en ik hebben er s middags voor gezorgd dat het merendeel de pyjama al aan kreeg na het rusten.

 

Ook heb ik de invaller op weg geholpen door al twee bewoners op tijd eten te geven. Ze was nog nooit geweest, maar gelukkig al wel ervaring met de doelgroep, dat scheelt een slok op een borrel. 

 

Ook wel eens invallers gehad waar je niks aan had, die geen poot uitstaken en gewoon zeggen; 'je denkt toch niet dat ik ze ga helpen eten geven/verschonen/naar bed heen brengen'.

Daarom maar beter goed voorbereid zijn en zorgen dat je het jezelf niet te moeilijk maakt. In het voorten werken scheelt dan later op de avond hard lopen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

wat is dat voor mentaliteit Ruby, niet willen mee helpen met eten enz... wat kom je daar dan doen ? ik begrijp daar geen snars van...

 

wat zijn dat voor invallers die geen helpende hand uitsteken ?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

heel raar weer, broeierig... deur staat open en nog koelt het slecht af in huis.... regent wel hier, mijn tonnen staan vol, dus mag van mij nu wel ophouden hoor...

pagina 16 van 58 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1617 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58
Volgende forumvraag: Hond verhaart
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^