Volvopas

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Marc balou (Gast)

Ik heb al 40 jaar ervaring met honden. De reacties dat ik al gelezen heb in verband met de kennel van Volvopas vind ik zeer ongepast. Ik heb mij over een maand daar een duitse dog gekocht. Een prachtdier na 2 weken al zindelijk, super, lief voor de kleinkinderen. Ik heb veel ervaring met Rottweilers, ik heb er ook veel opgevoed. Met den Duits zoals we hem nu noemen gaat toch alles veel gemakkelijker. Ik weet dat er geen inteelt is in deze kennel noch andere niet kochere praktijken. Het is niet omdat ge 3 andere rassen kweekt dat het daarvoor minder goed is. Al diegene die daarover negatieve commentaar hebben zouden beter af zijn met een wit konijnje of een hamster. Grt Balou.  

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Fijn dat jij een leuke hond hebt gekregen. Maar volgens mij is het gewoon een broodf*kker. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Let op de volgende valkuilen.

quote

Opgelet voor de valse websites www.koophiereenpuppy.com en www.koophierooiteenpuppy.com Deze zijn opgezet door broodfokkers om onze website te ontkrachten en potentiële kopers op het verkeerde been te zetten. Onder het kopje “erkende handelaars/kwekers” vindt je juist alle gekende broodfokkers terug!! De meeste staan dus ook al lang op onze lijst.

unquote

Bron: http://www.koophiernooiteenpuppy.com/

 

Voor echt goede fokkers, die verantwoord fokken o.a. door de voorgeschiedenis van beide ouders, grootouders, overgrootouders te bestuderen, de inteeltcoëfficiënt zo laag mogelijk te houden, te testen op veel voorkomende erfelijke aandoeningen bij een ras en van de fokkerij uit te sluiten bij negatieve uitslagen, is het niet nodig en zelfs niet wenselijk om op bovenstaande "rode" valse websites vermeld te worden.

 

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Je laatste zin begrijp ik niet.

Iemand die commentaar heeft op de fokker van jouw hond, is beter af met een konijn of  hamster?  

 

Het interesseert mij niets waar je een hond koopt, dat is je eigen verantwoording.

Zeker als je zoals jij zoveel ervaring hebt, zal de kans dat je bij een broodfokker uitkomt nihil zijn.

Ik ken de Volvopas niet, maar blijkbaar heb je je huiswerk goed gedaan en is kritiek op deze fokker onterecht.

 

Ik snap je hele probleem eigenlijk niet, als jij er 100% van overtuigd bent dat je absoluut bij een verantwoorde fokker een pup hebt gekocht.

 

 

 

 

honden page profiel jantienjantien

honden foto van jantien

Je hebt je hond pas een maand....

 

 

honden page profiel Angelique, Kleine Maybe en Tess <3Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

honden foto van Angelique, Kleine Maybe en Tess <3

Wel bijzonder dat er niks over de teven wordt gemeld behalve dat ze pups hebben... Zag zo snel ook niks over testen of iets dergelijks. T zou niet mijn fokker zijn ;)

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

" Ik heb al 40 jaar ervaring met honden. De reacties dat ik al gelezen heb in verband met de kennel van Volvopas vind ik zeer ongepast. Ik heb mij over een maand daar een duitse dog gekocht. Een prachtdier na 2 weken al zindelijk, super, lief voor de kleinkinderen. Ik heb veel ervaring met Rottweilers, ik heb er ook veel opgevoed. Met den Duits zoals we hem nu noemen gaat toch alles veel gemakkelijker. Ik weet dat er geen inteelt is in deze kennel noch andere niet kochere praktijken. Het is niet omdat ge 3 andere rassen kweekt dat het daarvoor minder goed is. Al diegene die daarover negatieve commentaar hebben zouden beter af zijn met een wit konijnje of een hamster. Grt Balou.
  "

 Ik heb ook even gekeken naar deze fokker....ik kom niet van Belgie, maar ziet er keurig uit..........          Onze kennel Puppies Reuen Fotoalbum Contact Links Nieuws VanVolvopas in het nieuws Lise en Macros hebben pups Lise en Marcos hebben 9 pups. 6 zwarte, ... Onze kennel (pop-up) Het is altijd onze droom geweest een grote hond te hebben. Toen wij een duitse dog hadden gezien wisten we onmiddellijk wat we wilden. In 2000 hebben we dan onze eerst pup Zimba gekocht en dat is heel goed meegevallen. Ook voor de kinderen was het een droom die werkelijkheid werd want Zimba is heel kindvriendelijk, sociaal en toch luistert ze perfect. Onze liefde voor duitse doggen is verder gegroeid en zo hebben we er ondertussen reeds verscheidene bij gekocht. Sinds 2003 hebben we onze eigen kennel voor blauwe duitse doggen, in de mooie streek van de Vlaamse Ardennen, Van Volvopas genaamd.      

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Zijn honden met stamboom.             Saphir vom Römersee Ferrari des Terres de la Rairie PKR II-104091-PL Import LOF 719590/0-F schwarz/Blauzucht HD A Evita von Haus Tiefenbach VDH/DDC 124827 blau mit wießen Abz. HD A Black Anubis des Terres de la Rairie LOF 67566/8824-F schwarzAmely des Terres de la Rairie LOF 66070/11220-F HD-D blauDa Vinci des Terres de la Rairie LOF 69659/-F Export LOE 1949342 blau HD B Wild Rose vom Schloß Nordkirchen VDH/DDC 120119 blau mit weißen Abz. HD A Tsong-Bleu des Terres Royales LOF 59812/8135-F blVerboise des Terres de la Rairie LOF 63605/10679-F sRamon-B Della Baia Azzurra LOI 03/47139-I blSymbol des Terres de la Rairie LOF 059270/010114-F blUron du Temple Sacre d'Heloise LOF 062417/08332-F HD-A FCh, Int.Ch HD A blUlmina des Terres de la Rairie LOF 62825/10742-F blSaphyr de L'Orangerie des Perles Rares LOF 058499/07803-F FCh,Lch,Bch,Int.Ch HD 0 blRyke vom Scholß Nordkirchen VDH/DDC 117273 HD C blwA.    

honden foto van Willemijn _ baasje van Bams ¥ _ en Ozjin.

Voor meer info.............  Van Volvopas | Oost-Vlaanderen | België | Fokkers | Extra | Hondencentrum https://www.hondencentrum.com › belgie Hier vind je meer info over fokker 'Van Volvopas' ... Van Volvopas. Doorn 40 9700 Oudenaarde. 055/31.87.21 0475/97.82.55 055/31.87.21 http://www.vanvolvopas.be ...

honden page profiel NullNull

honden foto van Null

Het zijn niet allemaal honden met stamboom. Ze bieden ook pups aan via 2ehands, en dan staat er alleen 'de vader heeft een stamboom'. 

honden page profiel luzluz

honden foto van luz

" Het zijn niet allemaal honden met stamboom. Ze bieden ook pups aan via 2ehands, en dan staat er alleen 'de vader heeft een stamboom'.  "

 Geweldige fokker dan 

 

honden page profiel Kirsten & Sanna Kirsten & Sanna

honden foto van Kirsten & Sanna

Het is heel fijn dat je een leuke pup hebt, maar het karakter van je pup heeft er niet zozeer mee te maken. Het gaat gewoon om de manier van fokken en de gezondheid. 

Ik ben blij dat jouw hond geen problemen heeft. Jammer genoeg kan ik dat niet zeggen voor alle honden die ik in het asiel heb gezien. Honden die van hem zijn afgepakt! Ze hadden gezondheidsproblemen en zijn mensenschuw. Ik weet dat er minstens 3 teven van hem waren op het moment dat wij er eentje van geadopteerd hebben. Onze meid is amper 6 jaar oud en had amper spieren (dit wil zeggen dat ze geen beweging kreeg). Haar buik is volledig slap van al de nestjes die ze gekregen heeft. Haar ogen waren compleet ontstoken, wat volgens de dierenarts al enorm lang was. Ik weet niet wat jij een goede fokker vindt, maar ik vind een goede fokker iemand die geeft om honden!

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

Zo fijn dat jij er een hond van geadopteerd hebt.
Deze hond heeft nu zijn gouden mandje. Héérlijk.
Zie dat dit een topic van even geleden is, hopelijk lezen de mensen dat.
Hij heeft weer een nest van 1 februari. Chipnummer van vader en moeder, geboortedatum van ouders, is de enige informatie over de pups.je kan inderdaad.beter een konijn houden dan daar ze pup te kopen
Tof dat je de hond een thuis hebt gegeven ;-)

Volgende forumvraag: Nova Scotia Duck Tolling Retriever
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^