Meradog

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel OsumiOsumi

honden foto van Osumi

Ik zou eens andere voeding willen omdat hij zijn brokjes beu is.. hij krijgt nu Arion, ik weet niet of iemand dat kent? Ik ben er persoonlijk wel heel tevreden over qua stoelgang en energie, maar ie is ze precies beu. Iemand ervaring met meradog? Acana overweeg ik ook. Ervaringen welkom

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Romeo krijgt versvlees, kvv, tot volle tevredenheid van hem en het baasje. Misschien kun je eens kijken op "Voerwijzer", of het iets is voor je ventje.Op Voerwijzer staan veel merken kvv met ingredienten, richtprijzen en verkooppunten. Romeo is er gek op en bovenal doet hij het er heel goed op. Voor hem is het elke dag een verrassing wat hij krijgt.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Misschien is carnilve een optie voor je ? Een goede brok, graanvrij en aardappelvrij, vele varianten, hier krijgen ze de zalm/kalkoen, geeft een verzadigd gevoel, en poepen er weinig van....er wordt hier ook vers vlees gegeven. Maar de carnilove gaat er goed in.

honden page profiel NaomiNaomi

honden foto van Naomi

Jaimy krijgt meradog, hij doet het er goed op. Hij stinkt niet uit zijn bek en poept niet veel, wat bij andere brokken wel was. 

 

Puck krijgt wooof zalm brokken en kvv, voor haar allergieën.  

Volgende forumvraag: 6 maanden teveel lopen?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^