Druppels druppels en nog eens druppels ..

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel HenkHenk

honden foto van Henk

Hallo allen ,

Sinds onze jongste reu volop in de puberteit zit en zijn hormonen dus door zijn lijf gieren druppelt mijn oudste reu zo'n beetje elke dag!
De oudste vind het reuze interessant en hangt er continu met de neus onder en kwijlt er soms over ;-)


Hoe kan ik dit druppelen verminderen ? Behalve castreren .. dat gaat bij beide niet gebeuren .
De jongste word getraind voor ipo dus die moet sowieso intact zijn . De oudste is ietwat onzeker dus die wil ik zijn hormoonhuishouding laten behouden om hem niet nóg onzekerder te laten worden .

Dus voor ervaringen en middeltjes staan we zeker op !

honden page profiel --

honden foto van -

Bij mijn reu hielp elke dag een scheutje (geiten)karnemelk bij het eten en wat vitamine C poeder erg goed! En verder als het echt vies was goed schoonmaken met wat lauw water. 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

Geen ervaring mee hoor! Dus pin me er niet op vast. Maar je hebt van PUUR wel eens puur jeuk enzovoorts. Is er niet iets wat een beetje de huishouding 'stilt' of iig de stress eromheen? Voor beide? Kan volgens mij geen kwaad om uit te proberen. Verder laat ik het aan de deskundigen over haha!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

" Geen ervaring mee hoor! Dus pin me er niet op vast. Maar je hebt van PUUR wel eens puur jeuk enzovoorts. Is er niet iets wat een beetje de huishouding 'stilt' of iig de stress eromheen? Voor beide? Kan volgens mij geen kwaad om uit te proberen. Verder laat ik het aan de deskundigen over haha! "

 

Henk,

misschien kan je dit proberen.

https://www.nmlhealth.com/puur/puur-hypersex-geslachtsdrift-50-ml

 

honden page profiel RosanjaRosanja

honden foto van Rosanja

"  
Henk,
misschien kan je dit proberen.
https://www.nmlhealth.com/puur/puur-hypersex-geslachtsdrift-50-ml
  "

 Kijk, hier had ik het over. Nouja, wist de naam niet, maar hoor genoeg goede ervaringen over puur, en dat ze heel uitgebreid zijn. Vandaar dat ik er meteen aan moest denken. Castreren is ook wel heel drastisch. En daarnaast mag chemische chip misschien wel. Kun je altijd informeren. Dan is ie toch intact maar zonder de driften. Maar met dit kan je zo beginnen, volgens mij, en heeft iig geen 'nare bijwerkingen'.

honden page profiel --

honden foto van -

"  Kijk, hier had ik het over. Nouja, wist de naam niet, maar hoor genoeg goede ervaringen over puur, en dat ze heel uitgebreid zijn. Vandaar dat ik er meteen aan moest denken. Castreren is ook wel heel drastisch. En daarnaast mag chemische chip misschien wel. Kun je altijd informeren. Dan is ie toch intact maar zonder de driften. Maar met dit kan je zo beginnen, volgens mij, en heeft iig geen 'nare bijwerkingen'. "

Chemisch zou je heel goed moeten informeren inderdaad. In de jacht mag het in ieder geval niet. Er wordt dan ook echt naar de ballen gevoeld en die verkleinen wel flink bij zo'n chip natuurlijk.

honden foto van Dit account is niet meer in gebruik.

Kamille thee.  Daar goed mee spoelen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Je hebt al heel wat advies gekregen, puur geslachtsdrift zou ik gaan gebruiken, google er maar eens op.....jouw oudste is wat onzeker, maar volwassen, wanneer deze gecastreerd wordt grote kans dat dit geen invloed heeft op het gedrag, je zou om daar eens naar te kijken een malig een chip kunnen zetten een inplantaat bij de reu, bespreek dat eens met je dierenarts.....het is omkeerbaar...castratie kan je nog altijd doen dan, als je ziet dat het implantaat helpt....

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Wat druppelt hij? Urine of pus? 

honden page profiel TrimmerTrimmer

honden foto van Trimmer

Inderdaad, wat druppels hij, urine of is het een voorhuidontsteking?

Bij voorhuid ontsteking kan je het schoonmaken met cleaner (verkrijgbaar bij dierenwinkel) en vitamine C bijvoeren (urine wordt zuurder wat de bacteriën niet lekker vinden).

Bij 'hormoon' plas druppeltjes zal je toch iets moeten zoeken dat zijn hormonen minder worden. 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

De urine zuurder maken. (Vit C kan daar bij helpen maar er zullen vast nog andere dingen zijn die de urine zuurder maken)

Volgende forumvraag: voetkussentje kapot
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^