Bewogen week.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Van ontgoocheling,verdriet en boosheid naar Blijheid en trots.

Rij je 4 uur voor puppy bezoek naar een fci stamboom poedelnestje krijg je meermaals te horen ze is 100% voor jou,voorschot wilde de fokker niet, vermits de bezoeken en tel contacten zo goed verliepen komt er uiteraard vertrouwen tot die dag dat je verneemt nee die 5 weken extra tot 15 weken ze bij ons houden zien we niet zitten het is op 10 weken ze komen halen of niks...wel ben niet zot he €1500 tot daar aan toe maar als je niet bekwaam bent om zo een kleine pup nog 5 weken zoals de wet het voorschrijft langer te houden loop dan ook maar de boom in,hoe we moesten vernemen dat het niet gewenst was dat we ze pas op 15 weken zouden komen halen tart ook elke verbeelding, nuja gedane zaken nemen geen keer.

Een week later en vele gesprekken met de vrouw kwamen we op het punt we gaan voor optie B en we gaan er vol voor, namelijk een:jack russell

Na dagen liggen zoeken achter een gladharige Jr (pff wat een hoop broodfok onzin van kortbenig tot blauw....) kwamen we in contact met een ruw haar fokker via haar kwamen we te weten dat er bij een goede fokker nog een pupje zat van 19 weken wat eerder door een andere buitenlandse fokker op 14 weken was geannuleerd,vermits deze fokker niet adverteerde met haar pupje en zeer selectief was hadden we het geluk dat ze er nog was.

Contact opgenomen met haar later die dag nog op bezoek geweest en wauw wat een aangenaam kennel bezoek je merkt daar direct dat ze daar met liefde voor het ras fokken,na een paar uur zijn we tot besluit gekomen dat we haar graag in ons gezin wilde opnemen.

Dus sinds gisteren de trotse eigenaar van:
Purple Love Blossom Jack's Minnimouse(Minni)

Man wat een top hondje super lief gaat enorm goed met onze dochter en 10 maand oud zoontje om leuk speels zonder enige vorm van zenuwachtigheid,luistert ook zeer goed naar haar commando's.

Foto's volgen later


honden page profiel DieselDiesel

honden foto van Diesel

Wat leuk!!

Wel heel wat anders dan een poedel en JR.

Gefeliciteerd, geniet ervan!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Proficiat met je puppy. 

Iets met krullekes is het dus niet meer geworden, maar een kleine jack l is zeker even schattig.

 

Groot gelijk dat ge die vorige fokker niet meer betrouwde , wat zouden voor  hem nu enkele weken langer hebben gemaakt ? 

Iets meer eten erin steken ? 

Mijn kweekster wilde Lance gewoon NIET afgeven vóór 12 weken.

 

Veel plezier !

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy

honden foto van carla en Buddy

Waarschijnlijk heeft het zo moeten zijn en ben je daarom nu super blij met jullie Jack Russeltje...

 

Veel plezier en geluk met elkaar

honden page profiel --

honden foto van -

Wat een dubbel nieuws! Heel vervelend dat je vertrouwen bij de eerste fokker zo werd geschaad, je gaat er toch niet vanuit dat een fokker je haast "dwingt" om een pup eerder op te halen dan mag door te zeggen anders niet. Je zou toch zeggen dat ze dat eerder had gezegd als ze dat een probleem vond. Erg jammer.

 

Máár.. Heel erg fijn dat jullie nu jullie pupje hebben gevonden (hele leuke naam trouwens!!) en dat jullie bij deze fokker een heel goed gevoel hadden. Heel veel geluk met haar, laat de foto's maar komen

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Van harte met jullie nieuwe dame Jimmy, super dat ze het nu al zo goed doet 

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Piep.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Dp.

honden page profiel Jimmy (Zinno)Jimmy (Zinno)goedgekeurde fokker

honden foto van Jimmy (Zinno)

Dp...

honden page profiel ElianeEliane

Nog een zeer fotogeniek model ook!

Gefeliciteerd met Minni. Zo zie je maar hoe een planning een levende materie is.

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ach wat een schatje! Gefeliciteerd met jullie nieuwe aanwinst!

Anoniem (Gast)

Heeft haar 1ste plaats in de puppy klasse ook al behaald uit 14 hondjes,was blijkbaar niet evident als gladharige tov al die ruwharige,nu dat is leuk maar bijkomstig we hebben er een super leuk huishondje bij.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Gefeliciteerd met de komst van pup Minni. Zo te lezen is ze goed gesocialiseerd door de fokker. Dat geluk hadden jullie even nodig na de teleurstelling bij de vorige fokker.

 

Wel even wat anders dan een Toy Poedel. Ik vroeg me al af waarom je topic over de Toy gesloten werd. Als ik het verhaal over de Toy lees, met 15 weken vermeld, dan neem ik aan dat dit bij een NL fokker was. Zeer ongepast gedrag; zeker als je er 1500 Euro voor zou moeten betalen.

Volgende forumvraag: 3e hondje
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^