Seizoenentopic.....eindelijk herfst, voor vele een heerlijk seizoen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

"  regen is hier nog niet aan de orde. Boeren zijn nog druk met sproeien ook wordt er hier en daar nog gras gemaaid. Denk dat 't hier nog wel even droog blijft.  "

 Boeren weten het vaak wel toch hier ongeveer 50 kilometer bij jou vandaan flinke regen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

"  Boeren weten het vaak wel toch hier ongeveer 50 kilometer bij jou vandaan flinke regen. "

 

Laatst in Tubbergen vreselijk heftige regenval. Kom ik in saasveld schijnt volop de zon aan een hemelsblauwe lucht. Dat was een kwartier van mij rijden haha. Zoveel verschil kan er wezen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Het was hier de hele dag bewolkt.
En nu....eindelijk regen.
In huis is het een beetje kil ik heb een lekker warm vest aangetrokken.
  "

 Nog geen kachel aan doen hoor, inderdaad een heerlijk warm vest, morgen stuur ik een zonnetje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

In het weekend is er vrij veel bewolking met tussendoor af en toe de zon. Er trekken buien over het land en de meeste regen wordt in het noordwesten en westen verwacht. De temperatuur komt zaterdagmiddag uit op 17 of 18 graden en op zondag wordt het nauwelijks warmer dan een graad of 16. Na het weekend zien we de zon weer vaker schijnen en valt er niet veel regen. Overdag wordt het zo'n 18 graden.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Uiteindelijk regent het hier toch... Hopelijk hebben de boeren die gemaaid hadden hun gras nog op tijd binnen.

 

Had het niet verwacht, kijk toch altijd nog naar wat de boeren doen.

Achja, iedereen kan het eens verkeerd hebben.

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Hier is het nu weer droog, maar er is hier wel een klein buitje gevallen vanavond.

Volgens mij zo weinig, dat het buiten nog steeds kurkdroog is.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier behoorlijk lekker geregend........FRIS NU.....dat wordt een heerlijke koele nacht, flink gewaaid, nu weer windstil, en het is en wordt toch wel wat wisselvalliger, helaas.

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

" Hier behoorlijk lekker geregend........FRIS NU.....dat wordt een heerlijke koele nacht, flink gewaaid, nu weer windstil, en het is en wordt toch wel wat wisselvalliger, helaas. "

 

Ik hoorde op de radio dat het nog best warm blijft vannacht, 14 graden. 

honden page profiel Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.) 3 doggies

honden foto van Ciska en Spanjaardje Moh (Bambi r.i.p.)

Ik heb deze week echt nog heel weinig met Moh gedaan. Normaal loop ik best nog een lekkere ronde na het werk. Maar maandag naar mijn paardje gegaan, dinsdag Robbie weg gebracht en woensdag weer opgehaald en vandaag weer naar paard geweest. Morgen is Moh aan de beurt! 

Gelukkig gaat ze elke werkdag met de uitlaatservice mee.

 

 

honden page profiel Sanne & Denise, Fanny, VitaSanne & Denise, Fanny, Vita 3 doggies

honden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vita

"  Sanne , als het er goed uitziet, niets aan doen, en als het gaat ontsteken, dierenarts...je kan wat ontsmettende betadine gebruiken. "

 Het ziet er nu nog goed uit. Gewoon haar eigen kleur en niet dik of opgezwollen. Hopelijk blijft het zo! 

Dank je wel!

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Heeft ie best hard geregend van 5 tot 8. Kleintje wou niet plassen buiten en was het aan het ophouden en later binnen aan het snuffelen.. onder protest buiten gezet. Dat wordt dus nog wat! 

 

Had wel een off topic vraag. Vind het fijner om dat hier even te vragen Paar dagen terug tijdens het aaien van Bruno voelde ik een ruw plekje. Ik dacht dat het viezigheid was en probeerde het uit de vacht te halen. Dat lukte niet en voelde aan de basis een verdikking dus het zit echt vast aan de huid. Het grijzige stukje hangt wel los zeg maar, behalve aan het begin dus. Verder mag ik er wel aan komen en zelf zit hij er niet aan. Ik heb zoiets wel eens bij de hond van mijn zus gezien en volgens haar waren het ( ouderdoms) wratten. Nu is hij 3. Gisteren was er een vriendin op bezoek die studeert voor DA en zij dacht ook een wrat en dat ie er vanzelf wel af zou vallen, maar zeker was ze niet. Ik weet het verder niet en kan ook niet echt iets vinden erover. Wat denken jullie?

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ik heb deze week echt nog heel weinig met Moh gedaan. Normaal loop ik best nog een lekkere ronde na het werk. Maar maandag naar mijn paardje gegaan, dinsdag Robbie weg gebracht en woensdag weer opgehaald en vandaag weer naar paard geweest. Morgen is Moh aan de beurt! 
Gelukkig gaat ze elke werkdag met de uitlaatservice mee.
 
  "

 Moh komt niets te kort, hebben we allemaal toch wel eens wat minder tijd, als ze als jij moet werken naar de opvang gaat, super toch.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Heeft ie best hard geregend van 5 tot 8. Kleintje wou niet plassen buiten en was het aan het ophouden en later binnen aan het snuffelen.. onder protest buiten gezet. Dat wordt dus nog wat! 
 
Had wel een off topic vraag. Vind het fijner om dat hier even te vragen Paar dagen terug tijdens het aaien van Bruno voelde ik een ruw plekje. Ik dacht dat het viezigheid was en probeerde het uit de vacht te halen. Dat lukte niet en voelde aan de basis een verdikking dus het zit echt vast aan de huid. Het grijzige stukje hangt wel los zeg maar, behalve aan het begin dus. Verder mag ik er wel aan komen en zelf zit hij er niet aan. Ik heb zoiets wel eens bij de hond van mijn zus gezien en volgens haar waren het ( ouderdoms) wratten. Nu is hij 3. Gisteren was er een vriendin op bezoek die studeert voor DA en zij dacht ook een wrat en dat ie er vanzelf wel af zou vallen, maar zeker was ze niet. Ik weet het verder niet en kan ook niet echt iets vinden erover. Wat denken jullie? "

 Je hond is pas drie, ouderdomswratten is dus niet van toepassing voor jouw hond, en natuurlijk kan het een wratje zijn, zou er vanaf blijven en als het niet groter wordt en niet zwart het aanzien, anders naar je dierenarts .....en offtopic mag hier gerust...maar vanaf onze ipad laptop telefoon kunnen wij heel moeilijk advies geven, onze honden hebben tuurlijk wel eens wat, maar wij kunnen slecht vanaf hier zien wat het is......wat ik vanaf hier zie is schilver, kan je nog een foto neerzetten van de huid waar het zit ? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Weerbericht Nederland: Vanmiddag vanuit westen meer zon 30 sep. 2016, 06:40 uur - Vandaag heeft het noorden de meeste kans op buien. Gelukkig breekt vanmiddag vanuit het westen op steeds meer plaatsen het zonnetje geregeld door. De temperatuur komt ligt met een graad of 18 rond een normale waarde. In het weekend komen (onweers)buien voor en volgende week wordt het droger en zonniger. ...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wennen dit weer, straks ga ik sporten en ja dan moeten de meiden toch echt binnenverblijven, apart, zet ze nog niet bij elkaar als ik weg ben, ogin is een lieverd en bams een goed sul....maar als ik weg ben kan er gespeeld worden endat wil ik niet als ik er niet bij ben, snachts is al een ander verhaal, dan mogen ze de hele beneden vedieping tot hun beschikking hebben, licht gaat uit en ze gaan beiden ergens liggen om te slapen...........zondag naar het westen, bah het wordt een regenachtige dag, jammer.

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

"  Je hond is pas drie, ouderdomswratten is dus niet van toepassing voor jouw hond, en natuurlijk kan het een wratje zijn, zou er vanaf blijven en als het niet groter wordt en niet zwart het aanzien, anders naar je dierenarts .....en offtopic mag hier gerust...maar vanaf onze ipad laptop telefoon kunnen wij heel moeilijk advies geven, onze honden hebben tuurlijk wel eens wat, maar wij kunnen slecht vanaf hier zien wat het is......wat ik vanaf hier zie is schilver, kan je nog een foto neerzetten van de huid waar het zit ?  "

 Tuurlijk snap ik dat niemand vanaf de computer met zekerheid kan zeggen wat het is ;) ik zal later nog even proberen een foto te maken. Van kleur veranderd of van grootte is het nog niet.  

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Door de regen heel wat walnoten gevallen... heb ze allemaal opgeraapt.

En als ik naar de boom kijk moeten er nog veel meer vallen. Het zijn er veel dit jaar.

Eekhoorntjes heb ik nog niet in de tuin gezien...ze mogen van mij best wel een beetje helpen.

Vanmorgen was het frisser toen ik Jack uitliet mijn vingertoppen werden direct wit....(heel vervelend moet nu dus alweer handschoenen aan)

Zo mijn koffie is op...nu verder met poetsen in huis.

 

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

Hier zijn ze alle 3 al apart uit geweest.

Heerlijk weer buiten en de wind is weg.

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Goede morgen vandaag zeer fris hier met lilly gaan wandelen maar ze wou rap terug naar huis te veel wind nog fyne dag aan allen

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Lekker bakkie koffie in de achtertuin gedaan.

Ik vind die koude zoo fijn en de kortsnuiten ook 

 

Vandaag ga ik proberen om even met ze naar de kinderboerderij te gaan.

Voel me nogsteeds ziek maar vind het verschrikkelijk voor de hondjes om alleen maar korte rondes te doen.

Kan heel goed merken dat ze hun energie niet goed kwijt kunnen. 

 

Gewoon goed aankleden en paracetamol in de mik en dan moet het toch goedkomen 

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ooooh lekker eindje gewandeld, Gijs nog gezwommen (het water bij het veldje is weer normaal, Gijs heeft er geen diarree meer van gehad dus ik laat hem daar gewoon weer zwemmen)

ze zijn in het park overal het rieten aan het maaien en sloot aan het baggeren, dus het is een beetje een modderbende en er liggen rijplaten, maar weinig last van fietsers/hardlopers dus

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

in hondenbos moet je zowat een helm op hebben wat daar naar beneden valt nu. 

Maar wat ruikt het dan toch altijd zo lekker en de kleuren worden al mooi. Is toch ook al aardig wat blad gevallen nog even en je kunt er zo lekker met je voeten doorheen woelen. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Door de regen heel wat walnoten gevallen... heb ze allemaal opgeraapt.
En als ik naar de boom kijk moeten er nog veel meer vallen. Het zijn er veel dit jaar.
Eekhoorntjes heb ik nog niet in de tuin gezien...ze mogen van mij best wel een beetje helpen.
Vanmorgen was het frisser toen ik Jack uitliet mijn vingertoppen werden direct wit....(heel vervelend moet nu dus alweer handschoenen aan)
Zo mijn koffie is op...nu verder met poetsen in huis.
  "

 Helaas de autoos pletten de walnoten, de boom staatprecies aan de weg.....fris is het, maar de zon schijnt hier, ben met ogin een lange draf wandeling gemaakt in het bos, aan de lijn, met bams een klein rondje die gaat straks mee naar de blauwe stad, ogin blijft thuis.....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

antje, drie apart, daar gaat je ochtendje, hihi, ik doe het ook hoor, maar ik heb er maar twee...........Nori hoe is het met je ? Ik heb ook buiten gezeten met koffie, fris...als he loopt, wandeld is het heerlijk, net iets te warm voor bams, ogin is jong dat is niet zo,n probleem, voor bams wel.....voor jouw kortsnuiten is dit toch ideaal weer nu.

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ooooh lekker eindje gewandeld, Gijs nog gezwommen (het water bij het veldje is weer normaal, Gijs heeft er geen diarree meer van gehad dus ik laat hem daar gewoon weer zwemmen)
ze zijn in het park overal het rieten aan het maaien en sloot aan het baggeren, dus het is een beetje een modderbende en er liggen rijplaten, maar weinig last van fietsers/hardlopers dus "

 Lieke, tasectan in huis...bij de apotheek, veilig product, als je hond wat oploopt, tasectan pakt direct de darmen aan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Goede morgen vandaag zeer fris hier met lilly gaan wandelen maar ze wou rap terug naar huis te veel wind nog fyne dag aan allen "

 Hier amper nog wind, en heerlijke zonneachijn, nadine jij ook een mooie dag toegewenst.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" in hondenbos moet je zowat een helm op hebben wat daar naar beneden valt nu. 
Maar wat ruikt het dan toch altijd zo lekker en de kleuren worden al mooi. Is toch ook al aardig wat blad gevallen nog even en je kunt er zo lekker met je voeten doorheen woelen.  "

 Doe ik ook graag, maarna gisteren behoorlijk drassig...niet echt een vuile ogin maar toch wat blubberig daar, en de reuk is.....herfst.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

....met verlangende blik.....ze moet nog even wachten tot kwart over een.....dan gaat Bams mee naar de blauwe stad, lekker koffie drinken op het terras, we zijn weer eens uitgenodigd, mmmm dat wordt appeltaart erbij, het is immers vrijdag, en het mag, heb vanochtend heel wat gedaan, spinning op de sportschool en een lichte draf van ruim een half uur met ogin, vandaar dat ogin mooi thuis blijft, en ...alle aandacht is dan voor Bams....zo leren ze dat ze zonder elkaar kunnen zijn....

honden page profiel White ShadowWhite Shadow 3 doggies

honden foto van White Shadow

Wat kijkt ze lief Bamse. Veel plezier vanmiddag.

 

Nadine ook een fijne dag.

 

Wij zijn vanochtend al weer lekker naar het bos geweest.  Daarna ben ik 2 uurtjes naar de paarden geweest. Even gegeten bij thuiskomst en dan zo is Shadow weer aan de beurt. Laat me weer afzetten in België en dan saampjes naar huis lopen.  Vanavond weer na de bouvier pup wat oefeningen doen met de kits en de pup

honden page profiel Nori met Chewy, Ayla, Leiah & MaceNori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace 3 doggies

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

" antje, drie apart, daar gaat je ochtendje, hihi, ik doe het ook hoor, maar ik heb er maar twee...........Nori hoe is het met je ? Ik heb ook buiten gezeten met koffie, fris...als he loopt, wandeld is het heerlijk, net iets te warm voor bams, ogin is jong dat is niet zo,n probleem, voor bams wel.....voor jouw kortsnuiten is dit toch ideaal weer nu. "

 Zolang ik onder de wol blijf met mijn hondenkruik op mijn buik (leve de schoothond!!) gaat het goed.

 

Tijdens het lopen weer flink last dus toch weer kort rondje.. ze moeten maar even wachten op manlief.

 

Ook tijdens de afwas weer halverwege stoppen 

Ik haat dit zo.. Ik ben geen stilzitter.

 

 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 43 van 66 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 4344 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Volgende forumvraag: zielige pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^