Seizoenentopic.....eindelijk herfst, voor vele een heerlijk seizoen.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Gijs wordt maar verwend hoor, makreel uit blik 

 

Nee niet het Heerderstrand, dit is bij de Zanderplas in Nunspeet.

Maar het heeft inderdaad veel van elkaar weg. 

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Stabij GijsStabij Gijs 3 doggies

honden foto van Stabij Gijs

Ohja ik zie nu dat er geen beelden in het water staan!

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

Nou hier niet veel buiten geweest ,Hondjes zijn wel veel op het veld geweest, morgen maar weer naar het park gaan want achter op het veld gaan ze alleen maar zoeken naar de kat.Meneer Vlaai word enorm gemist ben dus toch op zoek naar een nieuwe kitten wie weet hebben we dan weer rust in huis.valt niet mee om na bijna 20 jaar je beste maatje te verliezen , lieve Vlaai je was in de herfst van je leven RUST ZACHT, vandaag zonnig en koud al zag ik nog mensen lopen in een korte broek en t-shirt. Hein.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" En nog wat foto's van vanmiddag bij het water 
 


 
Black is daar beneden bij het water, z'n balletje ophalen. 

 
Eenmaal thuis, als ze gegeten hebben:
Freggle gaat tukken op z'n knuffel (doet ie elke avond even ha ha)

 
En Black ligt later met de kat Scarr op de bank, dat zijn ook 2 maatjes van elkaar, Scarr zoekt altijd een plekje bij Black.

  "

 Scarr, wordt bijna geplet, hihi, zal lekker warm zijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Ohja ik zie nu dat er geen beelden in het water staan! "

 Wat lekker voor gijs...hier vaak een gestoomde of is het gerookte... makreel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Nou hier niet veel buiten geweest ,Hondjes zijn wel veel op het veld geweest, morgen maar weer naar het park gaan want achter op het veld gaan ze alleen maar zoeken naar de kat.Meneer Vlaai word enorm gemist ben dus toch op zoek naar een nieuwe kitten wie weet hebben we dan weer rust in huis.valt niet mee om na bijna 20 jaar je beste maatje te verliezen , lieve Vlaai je was in de herfst van je leven RUST ZACHT, vandaag zonnig en koud al zag ik nog mensen lopen in een korte broek en t-shirt. Hein. "

 Wat fijn dat je weer even komt buurten Hein, en ja joh wat een gemis....20 jaar, wat een mooi leven heeft meneer Vlaai bij jou gehad....hier was het regenachtig Hein, koud en heel nat, echt geen weer voor een korte broek, we hebben hier al twee dagen somber regenachtig weer.

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

Ik vermeld het hier even voor een ieder. Ik ga HP verlaten. De reden? Ik ben alle azijnzeikerij spuugzat, fatsoenlijk advies kan er nergens meer van af, en dit lijkt nog het enige 'normale' topic te zijn. Ik erger me aan het gros van heel HP met hun grote smoel en aan de modjes heb je op een dergelijk moment ook niets. Ik ben er klaar mee en vandaar dat ik mijn profiel zo direct ga verwijderen.  "

 

O wat zal ik jou missen ............................ als kiespijn

 

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Twee meiden die al een poosje in de slaapstand liggen, nee we gaan nog niet naar buiten, straks.

honden page profiel davendaven

honden foto van daven

"  Sorry, je zit in het verkeerde topic. "

 Rebecca verdient een waardig afscheid van mij ,dus dan krijgt ze die ook

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....ik wacht tot het droog is, en dan nog de laatste plasstop voor de volgende ochtend...en dan morgen wat zon.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Morgen blijven we te maken houden met veel wolkenvelden waaruit plaatselijk een spatje valt. In de middag breekt heel lokaal de zon even door en met 10 graden in Zuid-Limburg tot 12 in het westen van het land is het een paar graden kouder dan normaal. De meest matige oostenwind maakt het nog frisser. In de avond wordt het op veel plaatsen droog. Alleen het noordelijk kustgebied blijft kans houden op een enkel spatje. In het binnenland daalt de temperatuur naar 4 graden, aan de kust is het een graad of 8.

honden page profiel Mila en de hondjes Kaylo & Tika Mila en de hondjes Kaylo & Tika 3 doggies

honden foto van Mila en de hondjes Kaylo & Tika

Wat een dag. Wat begon als een super rustige dag op mijn stage eindigde het hectische thuis. Toen ik om een uur of 6 thuis kwam hoorde ik van mijn broer (die op Kaylo paste) dat Muis, onze jongste kat opeens mank loopt. Ze schreeuwde het uit bij aanraking van der pootje.. Voor mij een dierenarts bezoekje waard dus. Ontstekkingremmers en pijnstilling mee naar huis. Wat het precies is geweest weten we niet maar het is in ieder geval niet gebroken. 

 

Uiteindelijk pas om 8 uur echt thuis en toen gelijk een ronde met Kaylo gelopen, onder de douche gesprongen en met een bord eten op de bank geploft. Kaylotje is er al snel na geploft en ligt nu heerlijk tegen me aan te slapen  Wat is het toch een schatje.. maar te donker voor een foto ): 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Wat een dag. Wat begon als een super rustige dag op mijn stage eindigde het hectische thuis. Toen ik om een uur of 6 thuis kwam hoorde ik van mijn broer (die op Kaylo paste) dat Muis, onze jongste kat opeens mank loopt. Ze schreeuwde het uit bij aanraking van der pootje.. Voor mij een dierenarts bezoekje waard dus. Ontstekkingremmers en pijnstilling mee naar huis. Wat het precies is geweest weten we niet maar het is in ieder geval niet gebroken. 
 
Uiteindelijk pas om 8 uur echt thuis en toen gelijk een ronde met Kaylo gelopen, onder de douche gesprongen en met een bord eten op de bank geploft. Kaylotje is er al snel na geploft en ligt nu heerlijk tegen me aan te slapen  Wat is het toch een schatje.. maar te donker voor een foto ):  "

 Wat een zorgen toch....goed dat  je niet gewacht hebt, zo baar he als een dier zoveel pijn heeft.....toch tijdens het ploffen met je bord eten niet rixhting...een klein beetje...Kaylotje ?!! Hahahaha, zou hier wel gebeuren als ik me laat ploffen op de bank, een sprong erop, en ik wordt gelanceerd, weg bord en wordt dan maar eens boos als ze het opeten...hahahahaha

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

De..kleine..moet nog afleren dat ze als er wat staat er afblijft, en ja dan is bams er als de kippen bij om aan te sporen , toe maar ogin, lekker, jij wat en ik wat...ik zie bams dat denken, hahahaha.

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

" De..kleine..moet nog afleren dat ze als er wat staat er afblijft, en ja dan is bams er als de kippen bij om aan te sporen , toe maar ogin, lekker, jij wat en ik wat...ik zie bams dat denken, hahahaha. "

ik zei het toch ... bamse wordt steeds ondeugender sinds Ogin er is ... 

slimme bamse 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Daven, je bent in ieder geval recht voor z'n raap, maar het is jammer dat iemand weggaat.

 

Mila, dat is schrikken van je kat, hopelijk knapt ze snel weer op!

 

Ha ha, die Bamse, ze haalt zelf geen streken meer uit, maar nu heeft ze haar hoop op Ogin gezet 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" ik zei het toch ... bamse wordt steeds ondeugender sinds Ogin er is ... 
slimme bamse  "

 Klopt......ze denkt als jij het pakt heb ik ook wat, ze weet dat ik niet boos wordt, hahahaha....nee als ze wat jatten dan is het mijn eigen schuld, niets laten slingeren toch ? ....niet weglopen als er een bal gehakt op mijn lage bijstand tafeltje op een bordje ligt.....heb het wel eens gehad hoor, ik twijfelde waar die gebleven was, hahaha, en net doen alsof.....twee onschuldigen ogen en nu vier.

honden page profiel PierkePierke

honden foto van Pierke

...........,,,, ,

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Op slot voor overleg.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

pagina 66 van 66 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Volgende forumvraag: zielige pup
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^