Mening over hondenkledij?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Mag ik vragen van welk merk deze zijn en waar ik zoiets kan vinden? Mijn chihuahua vind regen ook een ramp.. Alvast bedankt! "

Op zooplus.

http://t.zooplus.nl/shop/honden/hondenkleding/waterafstotend/448901

http://t.zooplus.nl/shop/honden/hondenkleding/waterafstotend

honden page profiel LindaLinda

honden foto van Linda

" Op zooplus.
http://t.zooplus.nl/shop/honden/hondenkleding/waterafstotend/448901
http://t.zooplus.nl/shop/honden/hondenkleding/waterafstotend "

 Bedankt ik ga even kijken!

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende

honden foto van Antje en de beestenbende

"  Bedankt ik ga even kijken! "

Graag gedaan.

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

Toen onze westie oud was hadden we ook een manteltje voor haar wel iets wat mega snel om was brede band met klittenband onder de buik, alles gevoerd lekker warm. En voor onder der kin een band. Ze leek wel net een wandelende ugg laars maar goed... Ze had het warm ook als er sneeuw lag. 

Als het een nut heeft, waarom niet? Na een trimbeurt keek je soms zo op der vel brrrr koud. Dezelfde hond heeft ook schoenen gedragen tijdens een revalidatie omdat ze dankzij de anti-slip zool niet uit schoof en zo met kleine stappen weer kon leren lopen. Onze andere honden hebben nooit wat gedragen maar zij hebben die specifieke problemen ook nooit gehad. 

honden page profiel Koning Obi Koning Obi

honden foto van Koning Obi

" ......functioneel na het zwemmen de auto in en dan een badjas aan, zo blijft de auto droog en schoon......en een shirt als ze een bullepees krijgt, zo blijft ze mooi schoon. "

 Haha moest hier om glimlachen wat ben jij toch vindingrijk Willemijn!!!

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Mijn honden hebben ook geen ondervacht, ze kunnen dus kou krijgen.  Wij zorgen ervoor dat ze altijd in beweging zijn als we wandelen, we blijven dus nooit stilstaan zodat ze geen kou krijgen.

 

Ik heb echter niet echt een probleem met jassen zolang er maar over nagedacht is.  Zo zie je soms hondjes met een wollen jasje maar de lucht is vochtig, de planten zijn nat en dan denk ik dat ze beter geen jasje aan hadden dan ééntje dat gewoon klef en nat op hun huid plakt.

 

Ik ben wel absoluut tegen kleertjes en petjes en weet ik veel wat nog allemaal, laat een hond een hond zijn.  Ook een klein hondje kan lopen en wil graag ravotten en rond rennen tussen de struiken. 

Veel mensen denken er ook niet aan om hun hond zijn jas uit te doen als ze ergens binnen gaan, dat moet ook niet leuk zijn voor de hond.  Ik weet hoe ik me voel als ik binnen zit als het warm is en mijn jas niet uit kan doen.

 

Onze eerste dogo was bijna elf, de laatste maanden kon ze kou krijgen als we in de winter op een terrasje iets gingen drinken, ik was er toen over aan het denken om een jas te kopen voor haar, maar helaas is ze niet veel later overleden.  De keren dat we iets gingen drinken voor ze overleed, deed mijn man zijn jas uit en deden we haar die jas aan.  Gewoon over haar heen en rits dicht, vond ze wel fijn, denk ik.

 

Tot hiertoe hebben mijn honden nog geen kou en zal ik dus ook geen jas kopen, als ze wel kou krijgen, komt er wel ééntje.  Ik vind dat ze zich zo aangenaam mogelijk moeten voelen, ze houden nu éénmaal niet van T-shirts (na een operatie bv.) dus doe ik het ze ook niet aan als het niet moet.

pagina 3 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^