Operatie mislukt

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Loesje ik ga even kijken of ik je een pb kan sturen. 

honden page profiel DidyDidy

honden foto van Didy

" Kiki, Wodan

Helaas gaat het om een DA die het al heel lang doet. Kwam een artikel tegen en inmiddels zit ze al 30 jaar in het vak. Maar het is echt iemand die geen fouten toegeeft. Overal weer een smoes voor heeft. Ze hebben ook een revalidatiekliniek. Na de operatie moest de hond daar naar toe voor een sneller herstel. 

Kost ook behoorlijk wat maar, wij hebben na de 1e operatie ervoor gekozen om dat te doen. In de ochtend brengen en eind van de dag ophalen. De dag na de operatie begon het meteen. Het is een uur rijden erheen in de ochtend de hond gebracht. Was ik net thuis word ik gebeld door de kliniek of ik de hond wil ophalen. 

 

Mijn hond zou gegromd hebben en was dus niet te behandelen. Weer daarheen gereden. Wou ze daar met mij erbij de behandeling doen. Die assistent deed die behandeling alleen, dmv een apparaat kleine stroomstootjes geven. Ik vroeg waarom ze alleen was. Een grote hond die net geopereerd is blijft echt niet voor zijn lol staan als jij stroomstootjes gaat geven op de zere poot. Het was te druk om het met zijn 2en te doen en haar collega's waren er al niet blij mee dat ze elke keer weg moest voor de honden om de revalidatie te doen.

 

Waarom begin je dan een revalidatiekliniek als je er te weinig personeel voor hebt! Ook zei ze dat de revalidatie die hun doen bijna nooit lukt bij een rottweiler. Volgens haar doen die bijna altijd lelijk als de baas weg is. Toen ze die hond zag dacht ze al o dit gaat vast niet lukken. Heb toen gezegd dat ze dat meteen moest zeggen dan had ik nooit gekozen voor de revalidatie kliniek van hun. 

 

Fouten kunnen inderdaad gebeuren en wij zijn echt wel bereid water bij de wijn te doen hoor. Zoals het verschil tussen de operaties te betalen en de medicatie bijv. Maar samen met hun kom je er echt niet uit. Zo verwijten ze mij ook dat ik geen revalidatie gedaan heb, terwijl hun mijn hond daar niet willen! Dus dan helaas maar, een rechtzaak en dan zien we wel wie er gelijk heeft.  "

 




Wat een verhaal zeg, heb het twee keer gelezen.
Word heel erg hard tijd dat de boel daar eens flink aangepakt gaat worden!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Wat een onprofessioneel gedoe! Van hondengedrag hebben zij geen kaas gegeten en weten niet om te gaan met grote honden.

Waar waren die stroomstootjes voor?? Betere doorbloeding van het operatiegebied?

Volgens mij gaat het hier alleen om gewin. Revalidatiekliniek opzetten en verblijf in deze kliniek opdringen aan eigenaren van honden, die daar een operatie hebben ondergaan.  Geen extra personeel hiervoor! Deze kliniek is toch met crowdfunding gefinancierd?

 

honden page profiel RoxenRoxen

Klopt is opgestart dmv crownfunding is op internet terug te vinden. Volgens die dierenarts (de eigenaar) is er wel voldoende tijd ervoor en genoeg personeel die er verstand van hebben. Alleen denkt haar eigen personeel er dus heel anders over. Volgens de man van die dierenarts doet hij normaal de revalidatie maar, bij ons was dat dus niet het geval. 

 

Ik durf het niet met zekerheid te zeggen maar, volgens mij ging die hele revalidatie erom; dat doordat een hond niet meteen zijn poot volledig gebruikt de spieren dan afnemen. Dus voor behoudt van de spieren doe je de revalidatie en zou het sneller genezen. Naast die stroomstootjes dmv plakkers doen ze ook lasertherapie, loopband en er lagen nog meer spullen daar.

 

Net gebeld dat ik nog steeds het klachtenformulier niet hebt. Was dus gewoon niet opgestuurd. Werd nu wel opgestuurd dus ik vroeg wie mijn klacht gaat behandelen. De dierenarts en haar man, nou dat heeft echt veel nut! 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Je zou onderaan het formulier duidelijk kunnen zetten,

kopie aan: Veterinaire Tuchtraad

dat zal ze niet prettig vinden. Welke rol speelt de man van de dierenarts in dit alles?

 

Of je bij die raad een klacht indient, kan je altijd nog overwegen.

honden page profiel RoxenRoxen

Dat is een hele goede dat ga ik inderdaad doen. Die klacht bij de tuchtraad gaat er sowieso ook nog komen. 

Op de site staat dat haar man praktijkmanager is. Ik heb hem alleen gezien nadat, onze hond het roesje had gekregen. Toen kwam hij de hond ophalen voor de operatie. En natuurlijk telefonisch gesproken over de factuur daar gaat hij ook over. En volgens hem doet hij de revalidatie maar, ik heb hem daarvoor niet gehad. Dus daar kan ik niet over oordelen of hij dat normaal wel doet. 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Allergische reactie, maar wat?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^