Chihuahua pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Hallo allemaal,

Faye word de 30ste 5maand. En nog steeds durft ze haar kak verkruimelen over heel het huis.. en stukjes opeten. Ik grijp wel in . Maar ze blijft het doen. En ook bij de hondenschool moet ik haar leren wandelen aan de lits en haar aandacht trekken ... maar ze is telkens afgeleid en geeft mij dan geen aandacht... waardoor de hele oefening mislukt.

Iemand tips ? .

Grtjsss

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Thuis verder oefenen,als er geen afleiding is.

Daar is het toch het belangrijkst..in privé sfeer.

 

Het is heel gewoon dat je hondje (bijna) geen aandacht voor je heeft,ze wordt flink geprikkeld door alles wat ze ziet,ruikt en hoort.
De ene reageert daar kalm op en een ander raakt door alles geprikkeld.

honden page profiel MaryMary

Dat het op cursus niet zo goed gaat, dat herken ik wel. Was met onze hond ook zo. Veel prikkels veel honden en veel mensen. Tja dan verlies je soms. Inderdaad zou ik dan thuis oefenen en als dat goed gaat andere plekken gaan proberen en oefenen. 

Kwa poepen in huis.. Wellicht opnieuw beginnen met zindelijkstraining? Vaker naar buiten laten gaan of zetten en haar goed in de smiezen houden binnen en dan snel naar buiten zetten. Als ze wat doet belonen. Wellicht met iets wat ze heel lekker vind kaas of worst. Iets anders zou ik niet weten.. 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wat geeft je school voor tips?

Wandel je thuis wel met haar aan de lijn? Heb je de aandachtoefening al geleerd?

 

Wanneer poept ze in huis?

Volgende forumvraag: Pup heeft alleen maar diarree
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^