vraagje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel martinemartine

honden foto van martine

daar ik niet weet waar ik het moet plaatsen,doe ik het hier.het is mss een domme vraag,maar zoals jullie weten heb ik al 6,5 jaar een cavalier,en nu sinds een 2,5 weken een verwaarloosde maltezer uit een asiel.

nu zit ik sinds een goeie 2 weken met exceem op mijn ooglid,boven en onder,net of ik zwaar gehuld heb,ziet zo rood,bij de dokter geweest,zalf gekregen met cortisone in en na 3 dagen was het over.nu is het terug,is dus maar even weg geweest en  nu begint het ook tussen mijn lip en neus.nu zei er mij iemand dat het kan dat je aan de en hond allergisch bent en aan de andere niet?klopt dit?

en als het zo is,ik doe bo voor geen geld ter wereld weg,het is mijn schat,dan zoek ik wel een oplossing voor mijn allergie aan bo :)

 

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

Dat kan idd . Ik reageer ook op bepaalde honden . Op mijn pup in eerste instantie ook . Heb een dag of 10 cetirizine (wordt vaak gebruikt bij hooikoorts ) geslikt en daarna praktisch geen last meer gehad . Alleen bij warm weer gaat het soms weer opspelen , maar dan hup weer een tabletje erin . Zou haar hier ook nooit voor wegdoen . Ben veel te gek op Bella 

honden foto van Nori met Chewy, Ayla, Leiah & Mace

Ik heb het ook maar dan van de kat. Kan dr niet missen dus oplossingen zoeken.

 

Ik gebruik pilletjes tegen hooikoorts weet niet waarom maar het werkt wel! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Martine.....ik probeer mee te denken voor je probleem, is het misschien het herpers virus  wat je hebt, de plekken die je noemt doet me daar aan denken......je zou eens kunnen vragen aan je arts of je doorgestuurd kan worden die dit gaan uitzoeken....je kan nu al gaan beginnen om je weerstand te gaan verhogen, ook dat helpt., nogmaals ik probeer mee te denken.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

1e waar ik aan denk is schimmel. 

honden page profiel martinemartine

honden foto van martine

het zou exceem zijn zegt de dokter,dus ja,voor hooikoorts iets nemen dat heeft geen zin,ik ga nu nog even afwachten voor ik verder ga,mss gaat het vanzelf wel over

honden page profiel martinemartine

honden foto van martine

willemijn,het herpers virus is het niet hoor,ik heb er foto's van gezien dat zijn precies echt blaasjes,hier is het soort exceem,rode uitlas en jeuk,en herpers virus is meer op de boven lip,hier is het het meetste op het ooglid en onder oog en net onder de neus,dus niet op de lip.ik weet het niet,als het blijft duren ga ik eens bij een huidspecialist

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Misschien dat het ringworm is? Even weer terug naar de huisarts. Laat er even goed naar kijken en vraag een goede zalf hiervoor. Meestal is zoiets met 1 tot 2 weken zalfje strijken weg.

honden page profiel Wilma van de WielWilma van de Wiel

honden foto van Wilma van de Wiel

" het zou exceem zijn zegt de dokter,dus ja,voor hooikoorts iets nemen dat heeft geen zin,ik ga nu nog even afwachten voor ik verder ga,mss gaat het vanzelf wel over "

 Ik heb al heel mijn leven exceem ( en astma ) en hooikoorts pillen helpen echt tegen allergie voor bepaalde vachten . Ik zou nooit geen huisdieren mogen hebben van mijn dermatoloog. Maar omdat ik een tikkeltje eigenwijs ben en weiger geen huisdieren te nemen ben ik een heel eind gekomen . Moet wel eerlijk zeggen dat ik ernaast zalf en meerdere puffers heb . Heb het er voorover ..maar geef hooikoorts pillen een kans ....bij mij werkt het echt !

honden page profiel martinemartine

honden foto van martine

ringworm dat is het niet,dat zie ik op de afbeeldingen over ringworm.het is denk ik echt exceem,maar ik weet ook niet of dat komt door bo he,maar omdat het zo begonnen is vanaf ik bo had,maar dat kan gewoon toeval zijn.hooikoorts heb ik niet,het is gewoon die roodheid rond en onder oog en onder de neus.we zien wel,ik wacht nog even af,doe de zal er aan die de dokter mij gegeven had,daarmee is het na een dag of 3 over,maar de eerste keer kwam het terug (nu dus),dus zien of het terug komt als het nu gedaan is.maar ik doe bo zeker nooit weg!!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^