Operatie ...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

" Dan heb je ook nog pech met een ras waarbij veel aandoeningen uitgesloten zijn... "

 Het is heel lastig allemaal wil me meisie geen pijn zien hebben en wil het allerbeste voor haar zou me allerlaatste euro nog aan haar spenderen maar wil wel de juiste hulp voor haar wil niet zomaar naar een specialist gaan die fouten maakt wil haar verlossen van de pijn en de frustratie van de ogen dit verdient ze niet !!! 

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Erger nog, zie ik net, veel verzekeringen sluiten Engelse Bulldogs gewoon uit. Mogen niet bij hun verzekerd worden.

Ik vrees eerlijk gezegd dat je het niet voor elkaar kan krijgen, een brandend huis kun je ook niet verzekeren.

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

" Erger nog, zie ik net, veel verzekeringen sluiten Engelse Bulldogs gewoon uit. Mogen niet bij hun verzekerd worden.Ik vrees eerlijk gezegd dat je het niet voor elkaar kan krijgen, een brandend huis kun je ook niet verzekeren. "

 Klopt .... Maar heb wel een goede specialist nodig want wil niet dat ze door een slordige specialist word geholpen wil dat ze van de pijn af komt

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Waar woon je Fleur ? deze aandoening is goed te verhelpen, vele klinieken doen deze operatie.....wimpers naar binnen draaien, waarschijnlijk Entropion.....fleur waar je ook gaat, vraag een regeling of je het in gedeeltes mag betalen, en anders vragen aan je ouders schoonouders of je bij hun wat kan lenen.

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + 3 doggies

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Misschien bestaat de mogelijkheid dat je in termijnen kunt betalen. Als je dit van te voren bespreekt, staan ze er wellicht positief tegenover. Heel veel sterkte! 

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Ik weet dat er in Sleeuwijk een bullen specialist zit

http://www.dierenkliniek-sleeuwijk.nl

Op hun site staan ook heel veel rasspecifieke oogaandoeningen en hun behandeling

 

Succes met je meisje, hopelijk kan ze snel geholpen worden

honden page profiel cia v.d. heijdencia v.d. heijdengoedgekeurde fokker

honden foto van cia v.d. heijden

" Ik weet dat er in Sleeuwijk een bullen specialist zit
http://www.dierenkliniek-sleeuwijk.nl
Op hun site staan ook heel veel rasspecifieke oogaandoeningen en hun behandeling
 
Succes met je meisje, hopelijk kan ze snel geholpen worden "

 Hier ben je inderdaad bij een hele goede kliniek!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

http://www.dierenkliniekmaaspoort.nl/tag/entropion/

Deze kliniek schrijft veel ervaring te hebben met Engelse bulldogs en de rasspecifieke aandoeningen.

honden page profiel DeesDees 3 doggies

honden foto van Dees

Vervelend :( mijn hond had dit een paar weken geleden ook, ze had wel vaker last van haar ogen en we dachten dat dit door d'r allergie kwam.. Totdat ze een enge blauwe waas over haar oog kreeg. Ze is toen heel snel geopereerd bij Hopmans in Roden(Drenthe), ik weet niet hoe ver dit voor je is, maar ik weet dat je hier ook in termijnen kan terugbetalen. Ik ben iig erg tevreden over ze 


Dag 1 van de operatie / ongeveer 3 weken later.
Ze heeft nu weer mooie, open oogjes en de blauwe waas was ook heeel snel weer verdwenen. 
Succes met je hondje, ik hoop dat het voor jullie ook snel goedkomt!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Vervelend :( mijn hond had dit een paar weken geleden ook, ze had wel vaker last van haar ogen en we dachten dat dit door d'r allergie kwam.. Totdat ze een enge blauwe waas over haar oog kreeg. Ze is toen heel snel geopereerd bij Hopmans in Roden(Drenthe), ik weet niet hoe ver dit voor je is, maar ik weet dat je hier ook in termijnen kan terugbetalen. Ik ben iig erg tevreden over ze Dag 1 van de operatie / ongeveer 3 weken later. Ze heeft nu weer mooie, open oogjes en de blauwe waas was ook heeel snel weer verdwenen. Succes met je hondje, ik hoop dat het voor jullie ook snel goedkomt! "

 Ook een goede kliniek.....en ervaring daar genoeg.

Anoniem (Gast)

die aandoening heet waarschijnlijk entropion.

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

Heb de afgelopen dag veel gezocht en zoals denk ik velen al weten heetde aandoening entropion ...

ik en me vriend zijn nu druk zoveel mogelijk geld bij elkaar te verzamelen wat al aardig aan het lukken is ! :) 

 

ik woon in nijmegen want las net dat iemand gevraagd had waar dat ik woonde ! 

 

Ik ben inderdaad ook druk aan het zoeken geweest heb sleewijk gebeld maar dat ligt helaas niet helemaal om de hoek ... Wageningen gebeld die wilde haar eerst zien en dat koste al 86 euro alleen om haar voor 5 minuten te zien ...... Ben toen naar wijchen geweest en heb aan kwint gevraagd die wilde het helaas niet doen omdat hij nog nooit een bully geholpen had aan die aandoening ...... EN toen na uren zoeken vond ik een dierenarts (nog geen 4 minuten van ons huis af) die al vaker bully's geopereerd hadden aan deze aandoening en haar graag wilde helpen 22 augustus is de vrouw die zulke operaties doet terug van vakantie en kunnen we met belle langs komen !!

 

Het komt allemaal goed met me meisiee :) :) :) :) 

 

 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Veel geluk verder

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

De entropion operatie moet inderdaad door een kundige en ervaren dierenarts gebeuren. Het is een minutieus karweitje.

Gelukkig dat je nu een dierenarts in de buurt hebt gevonden, die ervaring heeft. Heb je gevraagd hoeveel van deze operaties zij vorig jaar en dit jaar heeft gedaan?

Succes.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Fleur, wat fijn dat je het geld bijna bij elkaar hebt voor de operatie, en nog vlakbij jullie een arts gevonden, fleur kijk niet naar de afstand meisje, ervaring is het belangrijkste.....je brengt de hond , de hond wordt geopereerd, gaat naar de uitslaapkamer en je mag de hond weer mee nemen naar huis, niet naar afsttand kijken, ervaring telt.

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

" Fleur, wat fijn dat je het geld bijna bij elkaar hebt voor de operatie, en nog vlakbij jullie een arts gevonden, fleur kijk niet naar de afstand meisje, ervaring is het belangrijkste.....je brengt de hond , de hond wordt geopereerd, gaat naar de uitslaapkamer en je mag de hond weer mee nemen naar huis, niet naar afsttand kijken, ervaring telt. "

Hun waren gespecialiseerd in bulldogs  vroeg daar wel meteen naar of ze vaker bully's gehad hadden en ze vertelde mij dat hun per jaar 6 bully's aan entrepion opereerde !!

 

 

maar misschien rare vraag was dat helemaal vergeten te vragen maar misschien weet u het ! Ik vindt narcose nogal eng en wil me beestje niet ziek uit een narcose krijgen is het 100% veilig dat ze er gezonduit komt ? 

honden page profiel nadine nadine 3 doggies

honden foto van nadine

Ik wens je heel veel geluk toe

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

" Ik wens je heel veel geluk toe "

 Dankjewel super lief !!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Hun waren gespecialiseerd in bulldogs  vroeg daar wel meteen naar of ze vaker bully's gehad hadden en ze vertelde mij dat hun per jaar 6 bully's aan entrepion opereerde !!
 
 
maar misschien rare vraag was dat helemaal vergeten te vragen maar misschien weet u het ! Ik vindt narcose nogal eng en wil me beestje niet ziek uit een narcose krijgen is het 100% veilig dat ze er gezonduit komt ?  "

 Fleur, ik begrijp dat je je zorgen daarom maakt, niet doen, Belle wordt de hele operatie onder controle gehouden, en als de operatie klaar is wordt ze heeeeeeel langzaam wakker gemaakt, dat is een must, langzaam wakker worden, en als deze arts vaker opereerd weten ze echt hoe er met Belle om gegaan moet worden....vraag of je er bij mag zijn als Belle inslaapt, meestal mag dat, zelf ben ik er bij als mijn hond inslaapt maar ook weer bij komt......vragen....en fleur geen zorgen maken van als er wat gebeurd, de operatie is noodzakelijk, denk maar aan de volgende weken als Belle goed herstelt.

Anoniem (Gast)

hallo  Fleur

snap je vraag niet zo goed ,zoek je een postadres of  zoek je een verzekeringsadres.

laat me even weten.

met vriendelijk  groet

mevr gerritsen

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

"  Fleur, ik begrijp dat je je zorgen daarom maakt, niet doen, Belle wordt de hele operatie onder controle gehouden, en als de operatie klaar is wordt ze heeeeeeel langzaam wakker gemaakt, dat is een must, langzaam wakker worden, en als deze arts vaker opereerd weten ze echt hoe er met Belle om gegaan moet worden....vraag of je er bij mag zijn als Belle inslaapt, meestal mag dat, zelf ben ik er bij als mijn hond inslaapt maar ook weer bij komt......vragen....en fleur geen zorgen maken van als er wat gebeurd, de operatie is noodzakelijk, denk maar aan de volgende weken als Belle goed herstelt. "

 Super bedankt !! Echt super lieff !! Ik laat u weten als ze geopereerd is en hoe het gegaan is !!

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

"  Fleur, ik begrijp dat je je zorgen daarom maakt, niet doen, Belle wordt de hele operatie onder controle gehouden, en als de operatie klaar is wordt ze heeeeeeel langzaam wakker gemaakt, dat is een must, langzaam wakker worden, en als deze arts vaker opereerd weten ze echt hoe er met Belle om gegaan moet worden....vraag of je er bij mag zijn als Belle inslaapt, meestal mag dat, zelf ben ik er bij als mijn hond inslaapt maar ook weer bij komt......vragen....en fleur geen zorgen maken van als er wat gebeurd, de operatie is noodzakelijk, denk maar aan de volgende weken als Belle goed herstelt. "

 Super bedankt !! Echt super lieff !! Ik laat u weten als ze geopereerd is en hoe het gegaan is !!

honden page profiel Fleur Jimmy & Belle Fleur Jimmy & Belle

" hallo  Fleur
snap je vraag niet zo goed ,zoek je een postadres of  zoek je een verzekeringsadres.
laat me even weten.
met vriendelijk  groet
mevr gerritsen "

 Ik ben op zoek naar een verzekering voor belle 

Cees (Gast)

Het advies van de dierenarts kun je gerust volgen. Deze mensen zijn tegenwoordig goed opgeleid en hebben ook goede contacten met andere specialisten. Ik heb in dit geval er geen ervaring mee, maar onze Milou moest afgelopen winter onderzocht worden en de dierenarts raadde diverse specialisten aan en dat hebben we gedaan en uiteindelijk is alles weer op haar pootjes terecht gekomen.

Wat verzekeren betreft, dit zal de verzekering misschien nu niet betalen, maar wel voor aandoeningen, consulten etc. later. Wij hebben voor onze Milou geen verzekering genomen en de gok dus maar gewaagd. Over het algemeen genomen zal het niet veel uitmaken, denk ik. Maar het kan een gerust gevoel geven om een verzekering te hebben. Echter weet ik ook dat een verzekeraar vaak moeilijk kan doen, ze willen gewoon wel innen en niet betalen. Zelf ook goed opletten en meedenken in het proces kan ook veel helpen.

Veel beterschap toegewenst in ieder geval en bedenk dat je kameraad het belangrijkste in je leven is.

honden page profiel CharlotteCharlotte

" Lieve mensen ik heb even wat steun en hulp nodig .....

 

onze lieve belle blijkt een oog afwijking te hebben waardoor ze op korte termijn blind zal worden ...... Maar dat kunnen ik en me vriend voor zijn door haar te laten opereren .... 

 

Ik heb van de dierenarts een specialist in wageningen gekregen dat heet (wagenrenk) wie weet of dat inderdaad een goede specialist is ?? 

 

En mijn volgende vraag waar kn ik mijn lieve belle inschrijven wil haar bij een goede verzekering hebben wie kan mij helpen ? 

 

Ik moet alles binnen een maand regelen want anders krijgt belle grote problemen met haar oogjes alle adviesen zijn welkom !!!!!!!!!!!!!  "

 



Ik lees dat je een Engelse Buldog hebt van 2,5 jaar. Het klopt dat veel verzekeringen dit ras (wat bekend staat om zijn 'vele' aandoeningen niet verzekeren of een aantal dingen uitsluiten, zeker nu je hem/haar pas op een leeftijd van 2,5 jaar wilt gaan verzekeren. Een verzekering vinden die dit gaat (nu nog) gaat vergoeden is nihil. Ik denk wel dat je niet gek moet laten maken door je eigen dierenarts dat hij absoluut binnen een maand geopereerd moet zijn. Hij heeft deze aandoening al 2,5 jaar! Je zou kunnen informeren bij de rasvereniging naar een kliniek die goed bekend staat met deze aandoening. Ik ken de Wagenrenk alleen van de verplichte oogtest in mijn ras, verder gelukkig niet maar hoor wel in mijn omgeving dat (ook deze kliniek) goed zijn prijzen kent. :-( Betreft betaling van de rekening: ze zullen ongetwijfeld een betalingsregeling kennen voor dure operaties. En als je voor een Engelse Buldog kiest dat moet je eigenlijk voorbereid zijn dat er mogelijk dure operatie(s) aan KUNNEN komen. Knieën is ook zo'n ding bij de Engelse Buldog.
Ik wens je in ieder geval suc6 met Belle en hoop dat het goed komt.

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^