Vervolg gisteren hond met pijn!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

advies? (Gast)

Dit is een vervolg op een bericht van mij die ik gisteren heb geplaatst!     Sorry voor de zeer late reactie. Ik kon het forum niet weer vinden! Daarnaast was ik druk in de weer met mijn hond.  Ten eerste iedereen bedankt voor alle reacties en wil ik Willemijn heel erg bedanken voor het aanbieden van haar hulp. Echt heel erg lief!! Fijn dat er zulke mensen bestaan. (heb niet alle reacties meer door gelezen, maar voor anderen die hulp hebben aangeboden ook heel erg bedankt).   Nu even een update over mijn hond. Ik ben uiteindelijk alsnog heen geweest, gelukkig.   Het is nog steeds niet duidelijk wat hij heeft. Morgen gaan ze foto's maken. Dit kon eerst nog niet omdat hij te veel pijn heeft en ze hem dan niet in positie kunnen leggen. Hij geeft aan dat hij pijn in de poot heeft, onderrug en zelfs een pijn reactie op de lever. Morgenochtend gaan ze dus foto's maken. Ze kunnen nu helaas nog niet zeggen wat het is. Daarnaast moet ik urine opvangen en dan gaan ze kijken naar de nieren/lever, met name omdat hij pijn aangeeft bij de lever

honden page profiel GeaGea

honden foto van Gea

oei! sterkte. Hopen dat je snel te weten komt wat er mis is dan

Anoniem (Gast)

Dank je wel Gea. Vind het ook erg zenuwslopend hoor. Nog een dag wachten * zucht* ! Maar goed, heel hard duimen dat het meevalt !

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Je hebt een nieuw topic aangemaakt....ik heb nog even gereageerd in  je oude topic wat je toch inmiddels gevonden hebt....je woont hier in mijn buurt, logisch dat ik je wilde helpen, heb zelf ook honden en als ik ooit om raad vraag ben ik ook blij met iedere hulp, voor jou hoop ik dat je snel uitslag hebt wat  er aan de hand is en dat er dan gewerkt kan worden aan een snel herstel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

Vergeet ik te vragen, in het geheel niet belangrijk hoor, maar welke kliniek of dierenarts ben je geweest ? 

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Heel veel sterkte en de duimen omhoog!

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Fijn dat je gisteren toch heengegaan bent. Zodat je toch ondersteuning krijgt en er niet alleen voor staat. 

Wel lastig dat ze nog niet weten wat er precies loos is....

Spannend dus nog!

Heb wel pijnstilling gekregen? En helpt dat een beetje?

Sterkte!

honden page profiel EmilyEmily

Hoihoi ik ben in Sappemeer geweest Willemijn ! Of tenminste ik kon bij die dierenarts terecht en vanochtend weer. Vond het heel erg lief dat je de hulp aanbood en dan iedereen me steunde. Hoop inderdaad ook dat ik snel uitslag heb!

 

Coby, Ja hij heeft een spuitje met pijnstilling gekregen. Die helpt gelukkig wel. Morgenochtend urine opvangen en dan foto's maken en dan afwachten war er uit komt.

honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy

honden foto van gerrie en droopy

Klinkt als een hernia, heeft ons hondje ook gehad.. Hele lijfje deed zeer. Wij zijn er mee naar de wagenrenk gegaan. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ozjin _    Bams ¥ .

" Hoihoi ik ben in Sappemeer geweest Willemijn ! Of tenminste ik kon bij die dierenarts terecht en vanochtend weer. Vond het heel erg lief dat je de hulp aanbood en dan iedereen me steunde. Hoop inderdaad ook dat ik snel uitslag heb!
 
Coby, Ja hij heeft een spuitje met pijnstilling gekregen. Die helpt gelukkig wel. Morgenochtend urine opvangen en dan foto's maken en dan afwachten war er uit komt. "

 Mooi, goeie dierenarts , heb er wel wat van gehoord....en je hebt een account aangemaakt .....morgen weet je meer.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^