Hoe snel werkt propalin

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel anoniemanoniem

Hoi, mijn teefje krijgt propalin tegen urine verlies, weet iemand hoe snel je resultaat mag verwachten? 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Wij hadden Incurin. Veronderstel dat dat ongeveer hetzelfde is. Werkte vrij snel hoor. Als ik me niet vergis al na enkele dagen. Heb het een jaar gegeven en dan gestopt. Nooit meer nodig gehad.

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Het is voor ons al 14 jaar terug dat ons toenmalige teefje incontinent werd, voor mijn gevoel werkte het heel erg snel. Zeker binnen enkele dagen.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Er staat niets in de bijsluiter na hoeveel dagen Propalin werkt.

Ik neem aan dat dit dan meteen werkt.

Als je dit al langer voor je hond gebruikt zonder resultaat, overleg met je dierenarts.

http://diergeneesmiddelen.info/index.php/bijsluiters2/58-blaas/477-propalin

 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Je merkt het al na een dag of drie ,mocht het na een week of twee nog niet werken zou je iets anders kunnen proberen .

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Hier ook een hond met propalin. Het helpt vrij snel. Een dag ofzo dacht ik.

Wupsel (Gast)

bedankt, ik mag nog ophogen gelukkig, maar dacht het eerst af te wachten. Al zit ze er al ruim een week op en had dus wel al verschil moeten merken, gelukkig nog ruimte voor ophoging. Hopen dan maar dat dat wel helpt! 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Propalin heb ik toendertijd voor mijn hond gehad, werkte niet, daarna incurin gaan gebruiken, op advies van de arts, en dat hielp goed.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Silicium is een natuurlijke formule die direct werkt op de sluitspier. Hierdoor wordt deze versterkt, waardoor de incontinentie kan afnemen en zelfs geheel stoppen. Het versterken van de sluitspier, het vormen van spierweefsel, kan niet van één op de andere dag gebeuren, dit heeft enige tijd nodig. Door toepassing van de Silicium kan na een aantal weken de incontinentie gaan afnemen. Afhankelijk van de snelheid en mate waarin de blaasspier zich gaat herstellen zal de incontinentie steeds verder gaan afnemen. Bij een ouder huisdier gaat dit trager dan bij een jong huisdier. Silicium dient langere tijd te worden gegeven. Het mag door het eten worden gegeven. Indien gewenst mag het continue worden gegeven. Het heeft op lange termijn geen bijwerkingen. Silicium heeft geen afwijkende smaak. Silicium is een zeer goed alternatief voor Enurace, Incurin en Propalin. Het kent geen bijwerkingen. Hierdoor kan het desnoods langdurig worden gegeven. Bestel dit artikel Silicium™, 300 mg tabletten 90 tabletten € 28,50 Bestel dit artikel Silicium™, 1200 mg tabletten 90 tabletten € 42,50 Bestel dit artikel Silicium™, 1200 mg tabletten 180 tabletten € 79,50 ™ = Trade mark (merknaam) Samenstelling Silicium: Chinese kruidenformule (benaming in Latijn/ Pin Yin) Akebiae Caulis/ MU TONG, Cnidii Fructus/ SHE CHUANG ZI, Euryales Smen/ QIAN SHI, Inulae Flos/ XUAN FU HUA, Momordicae Fructus/ LUO HAN GUO en Sennae Folium/ FAN XIE YE. Dosering Silicium: hond, kat en knaagdieren. Geschikt voor dieren van alle leeftijden, ook pups en kittens.........bron.....huisdierendokter.nl

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Incurin gaf bij mijn hond vervelende bijwerkingen......sillicium kende ik toendertijd niet...mooi alternatief.

Wupsel (Gast)

die kruidjes enzo werken hier niet. 

Incontinentie van urine vind ik een groot probleem, het is voor de hond zelf echt een belasting. Ze blijft maar poetsen, ze verplaatst als haar doek nat is en op termijn krijgt ze hier huidklachten van met alle gevolgen van dien, dus hoop dat de propalin gaat helpen anders inderdaad ander middel proberen zoals efedrine of hormonen, ik weet de merknamen niet. 

honden page profiel HeleenHeleengoedgekeurde fokker

honden foto van Heleen

Ephedrine is enurace geworden ,Dat werkt doorgaans goed en snel ,

Ook hier werkte de silicium en propalin niet ,incurin ken ik niet ,maar mijn ervaringen zijn dat enurace het beste werkte .

Succes .

Volgende forumvraag: Hijgen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^