Rodi

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Dyfaine (Gast)

Sorry ben ik weer even. Zoals ik al zei is spikey allergisch voor kip en een deel van granen. Nu gaf ik eigenlijk al altijd kvv van alles door elkaar en verschillde smaken en soorten. Nu natuurlijk allemaal wat lastiger. Heb voor nood een zak wolfsblut gekocht en haaksbarf . Nu ga ik straks op vakantie en gaat spikey logeren en wil ik hen niet te veel opzadelen met lastig voer. Nu bekeek ik Rodi en zie rund op de verpakkingen zoveel procent. Maar zitten daar verder geen granen en kip in verwerkt. Heb al zoveel gelezen en kan het eigenlijk nergens echt goed terug vinden. Ben benieuwd of iemand het weet alvast bedankt !

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Ik zou zelf het risico niet willen lopen dat spikey ziek zou worden op zn logeeradres. Gewoon zelfde voer als altijd geven. Je kan het toch gewoon voor verpakken in de juiste verhouding met datum van geven erop ? Doe je t in een plastic zak en dan daar jn de vriezer. 

Kunnen die mensen zo het juiste zakje uit de tas halen.

Dyfaine (Gast)

Nee dat kan ook hoor maar als daar verder niks in zit kan dat ook vandaar dat ik t vroeg.

Dus zou nog graag weten of iemandhet weet en tuurlijk ga ik geen risico lopen en zal da vd voren proberen maar ook dan wil ik zeker zijn he ????

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Upje voor je. Hopelijk iemand die t wel weet.

Dyfaine (Gast)

Thanks...weinig reactie nog maar ook lekker weer dus vast allemaal buiten ????

Dyfaine (Gast)

Thanks...weinig reactie nog maar ook lekker weer dus vast allemaal buiten ????

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Op "Voerwijzer" staat alle informatie over de ingredienten en meer.

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Rodi worst bevat naast rund ook kip. De Lam variant ook. De enige worst die kip-vrij is is de Treat, Train, Travel Duck & Rabbit (alleen eend, konijn en wat rijst).

Van het vers vlees is alles rund of lam, daar zijn geen gemengde smaken zeg maar. Er zit ook geen kip of granen in dus, alleen in de lam / rijst uiteraard rijst :)

 

Dus dat moet prima gaan!

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Rodi uit de supermarkt bevat echt alleen maar rund en vitaminen en mineralen. Een vriendin van mij geeft dit al jaren aan haar allergische hond :)

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

" Rodi uit de supermarkt bevat echt alleen maar rund en vitaminen en mineralen. Een vriendin van mij geeft dit al jaren aan haar allergische hond :-) "

 Hoi Hanneke, heb je het dan over die worsten of die bevroren Rodi uit de supermarkt. Zijn die worsten ook compleet voer?

honden page profiel HannekeHanneke

honden foto van Hanneke

Oh ik bedoel het vers vlees. De worsten zijn ook compleet voer maar die bevatten allen wel een paar procent graan, ik geloof de kip/rund en kip/kaas zemelen en de lam/rijst bevat echt alleen maar rijst.

De worsten zijn net als renske en smolke gestoomd, alleen een andere verpakking en iets steviger waardoor je er ook plakjes van kan snijden. Ik snijd er blokjes van en plakjes voor de homeopathische druppels.

 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Je zou ook renske vers (is gestoomd) kunnen geven daar heb je genoeg varianten die graanvrij zijn zonder rund.

Ik geef mijn teefje als ze last heeft van haar maag renske vers,eet ze altijd goed en geen klachten. Normaal eet ze kvv en een handje brokken.

honden page profiel ellenellen

honden foto van ellen

" Oh ik bedoel het vers vlees. De worsten zijn ook compleet voer maar die bevatten allen wel een paar procent graan, ik geloof de kip/rund en kip/kaas zemelen en de lam/rijst bevat echt alleen maar rijst.
De worsten zijn net als renske en smolke gestoomd, alleen een andere verpakking en iets steviger waardoor je er ook plakjes van kan snijden. Ik snijd er blokjes van en plakjes voor de homeopathische druppels.
  "

 Oh oké, ik weet niet of ik het vers vlees van Rodi ken, of zijn dat die hamburgers? Ik ken eigenlijk alleen de worsten en ik vroeg me altijd af of dat nou een maaltijd of snack was.

dankjewel Hannke

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

"  Oh oké, ik weet niet of ik het vers vlees van Rodi ken, of zijn dat die hamburgers? Ik ken eigenlijk alleen de worsten en ik vroeg me altijd af of dat nou een maaltijd of snack was.
dankjewel Hannke "

 je hebt de pakken  uit de vriezer inderdaad. daarnaast heb je nog een soort rode rollen  die bij het voer liften in de supermarkt. Is compleet voer petsplace heeft nog meer smaakjes  (miss daar even kijken ts kunnen je ook beter informeren) rodi geen super kwaliteit natuurlijk maar normale hoeveelheid voeren wat ik ook met vers doe. ik gebruik het als ik vergeten ben wat uit te leggen, of als Hummie weer eens niet meer lust. En soms een rol als traningssnoepjes. 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^