Jankende pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ja dat kan, maar denk dat je dan een beetje het zelfde kwijt bent, repen goede stof, dat als ze er in bijten het niet gelijk kapot is, en dan een korf in het midden voor heerlijke brokjes om te zoeken, misschien krijg je nog wat reacties van anderen, er zijn hier meiden op het forum die wel zo handig zijn .

honden page profiel StefanieStefanie

" Ja dat kan, maar denk dat je dan een beetje het zelfde kwijt bent, repen goede stof, dat als ze er in bijten het niet gelijk kapot is, en dan een korf in het midden voor heerlijke brokjes om te zoeken, misschien krijg je nog wat reacties van anderen, er zijn hier meiden op het forum die wel zo handig zijn . "

 oké :-) als je nog leuke speeltjes weet alle ideeën zijn welkom! Nu speelt hij veel met piepende kipjes enz.  Maar die gaan heel snel stuk. Beentjes is hij al wat beu heb ik zo de indruk en ik vindt overal diezelfde beentjes niks nieuws... Tennisballen heeft hij ook. Touw met een bal aan. Pluche beer.  Kong.. Enz...

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

"  Geen manier, een pup die het uit het handje van het kind pakt de bench in wordt gesmeten, je hebt een kind, zet het aan tafel als er gegeten wordt, als de kleine iets lekkers krijgt zet de kleine dan op de bank en geef de pup een kong met wat lekkers erin, onmacht om de pup in de bench te kwakken als men geen oplossing hier voor weet. "

 Soms hé...soms vraag ik me af hoe mensen kinderen en honden opvoeden 

honden page profiel StefanieStefanie

"  super dank je!  "

 ik heb gisteravond een rubberen mat besteld en zal straks om fleece gaan zal ik dit weekend met mijn dochter een snuffelmat maken voor onze pup :-) dit zal em denk heel goed bezighouden. 

Ik heb ook leuke filmtjes gevonden om zelf uit fleece gevlochten touwen te maken dus dit zal ook na de mat ook proberen 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  oké :-) als je nog leuke speeltjes weet alle ideeën zijn welkom! Nu speelt hij veel met piepende kipjes enz.  Maar die gaan heel snel stuk. Beentjes is hij al wat beu heb ik zo de indruk en ik vindt overal diezelfde beentjes niks nieuws... Tennisballen heeft hij ook. Touw met een bal aan. Pluche beer.  Kong.. Enz... "

 Ikea.....de allergrootste pluche ballen, zijn echt hele grote, daar zijn ze ook zoet mee, de mijne ging er heerlijk mee slapen, of een teddybeer die slap is waar ze mee kunnen slepen.......en wat een heerlijk speeltje is, een waterflesje met kiezelstenen erin, advies , overal bij blijven....maar dat weet je wel, veilig is een groot bot van farmfood of biofood de allergrootste , ze zijn wit en goed verteerbaar, daar kan je je pup mee alleen laten......

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

.....hier de goede botten, bij je dierenwinkel.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  ik heb gisteravond een rubberen mat besteld en zal straks om fleece gaan zal ik dit weekend met mijn dochter een snuffelmat maken voor onze pup :-) dit zal em denk heel goed bezighouden. 
Ik heb ook leuke filmtjes gevonden om zelf uit fleece gevlochten touwen te maken dus dit zal ook na de mat ook proberen  "

 Heel goed.....en je zal zien dat je pup dat echt leuk zal vinden.

pagina 6 van 6 12 3 4 5 6
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^