Jankende pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel StefanieStefanie

" Stefanie je 1e bericht heb ik nog eens gelezen. Als het mijn hondje zou zijn zou ik..proberen aan de lijn niet de hele dag zo nu en dan een poosje. Waar jij zit is het hondje ook. Gewoon de lijn laten hoe hij is niet inkorten. Dat is het hondje dicht bij je. Je speelt eens wat,probeer dan iets zelf te doen,weekblad door bladeren ofzo. Alles heel kort doen, Dan hondje los laat maar doen wat het zelf wil.
Heb je een mandje?af en toe erin ga er bij zitten en doe niets,dat is zijn rustplekje.
Of zet de mand waar jij zit,en dan niet spelen,probeer of het rustig wil worden.
Mand steeds verder bij je vandaan.
Misschien wil de pup niet zonder je maar moet dat toch leren,dat je er wel bent maar niet altijd in de buurt.
Iemand in mijn omgeving wilde een pup wegdoen ze werd gek van het aandacht vragen ervan.
Zoiets als wat ik schreef hielp bij haar,nu zijn ze allebei gelukkig. "

 dat vind ik eigenlijk een heel goed idee! Ik ga dit morgenmiddag uitproberen.. Want ik kan niet de hele tijd naast hem zitten in de zetel en zo kan ik ook verder doen. Goed idee! Dank U! Gisteravond heb ik hem laten meegaan als ik mijn dochter in bed stopte (wat hectisch)  en mee laten gaan in de badkamrr als ik ging douchen... Zat ik even bezig in de kamer waar hij niet mag komen.. En dan heb ik hem in de woonkamrr gelaten, heeft hij kussens uit de zetel gehaald en dekens, en zijn grote pluchen hond uit de keukeb gehaalf naar de living..   Op zich allemaal niet erg en daarna zat hij op zijn poep voor de deur te janken naar de gang omdat ik ib de kamer zat..

honden page profiel StefanieStefanie

" Nog even over dat langer filmen. Daar vroeg je nog naar.
 
Er zijn mensen die dat doen via een skypeaccount. Hoe precies weet ik niet, maar het kan wel. 
 
In dit topic vindt je nog wat ideetjes.
 
http://www.hondenpage.com/hondenforum/203021/hond-in-de-gaten-houden-als-je-weg-bent.php "

 dank u zal dit vanavond aan mijn vriend tonen hij kent die zaken beter dan mij

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz

honden foto van Len@ en Jazz

Verdorie gedraaid. Jazz is nu 2. Toen hij pup wad de mand onder de salon tafeltjes lekker dicht bij. Daarna de mand steeds verder. Hier doe ik dat ook met pups.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

De spullen die hij pakte, hebben voor hem een vertrouwde geur. Hij vind het dus spannend om zonder jou te zijn.
Je kan met een kleedje slapen en als je in huis even weglooot, kan je hem op dat kleedje iets lekkers geven. Het kan helpen.

honden page profiel StefanieStefanie

" Verdorie gedraaid. Jazz is nu 2. Toen hij pup wad de mand onder de salon tafeltjes lekker dicht bij. Daarna de mand steeds verder. Hier doe ik dat ook met pups. "

 zijn kussen ligt dicht bij ons maar daar ligt hij zelden op.. Als we hem een beentje geven dan wil hij bij ons erop kauwrn in de zetel

honden page profiel ElianeEliane

" Eliane, in Nederland is ook zoiets.

 

http://www.oopoeh.nl/over-oopoeh "

 



Ooh super ;-)
Bedankt voor de tip Paddy's mate

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  

Ooh super ;-)
Bedankt voor de tip Paddy's mate "

 Graag gedaan!

honden page profiel Eva met BarsEva met Bars

honden foto van Eva met Bars

Heb even alles gelezen, denk dat je al veel tips hebt gehad.

Ik heb nog wel een dingetje om aan te sluiten, als je de pup in de bench zet om rust te nemen, liggen daar dan speeltjes of botjes in? Zo ja, misschien is het slim om die weg te halen, dat is namelijk ook afleiding. 

 

Hier ook ren pup die de eerste paar weken niet makkelijk ging slapen. Als hij wel uit zichzelf ergens ging liggen dan werd hij 9 van de 10 keer weer afgeleid door een speeltje of stofje wat hij zag.

 

Bars vroeg ook vaak om aandacht als hij eigenlijk moe was, en ging dan ook in mijn stoelleuning bijten. Dat iss moeilijk te negeren! Uiteindelijk is het toch allemaal gelukt!

honden page profiel StefanieStefanie

" Heb even alles gelezen, denk dat je al veel tips hebt gehad.
Ik heb nog wel een dingetje om aan te sluiten, als je de pup in de bench zet om rust te nemen, liggen daar dan speeltjes of botjes in? Zo ja, misschien is het slim om die weg te halen, dat is namelijk ook afleiding. 
 
Hier ook ren pup die de eerste paar weken niet makkelijk ging slapen. Als hij wel uit zichzelf ergens ging liggen dan werd hij 9 van de 10 keer weer afgeleid door een speeltje of stofje wat hij zag.
 
Bars vroeg ook vaak om aandacht als hij eigenlijk moe was, en ging dan ook in mijn stoelleuning bijten. Dat iss moeilijk te negeren! Uiteindelijk is het toch allemaal gelukt! "

 Ja eigenlijk ligt er wel altijd ietd in zijn bench. Zal eend proberen met alles eruit tr halen had daar nog niet aan gedacht... Ja idd die van ons ook met het minste dat hij ziet of hoort loopt hij trg rond.. 

Bertil (Gast)

Hier kunnen we kort in zijn.

het is net een baby, hij heeft aandacht nodig op alle fronten!!!

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

"  Je pupt jankt 12 uur lang ? Dan is er toch wat mis .........zes uur alleen is veels te lang voor een pup van deze leeftijd, de pup is alleen.......ik heb het al een keer aangehaald, zes uur lang alleen en niet plassen, en kom je dan thuis , ja de pup komt overeind en moet nodig plassen, niet een x maar meerderen keren, een pup heeft regelmaat nodig......en nee als je pup sloopt kan je de pup niet alleen laten in de woonkamer, je pup is gefrustreerd, als jullie thuis zijn laat de pup rond lopen, blijf alert, ga eens lekker bij je pup zitten op de grond, geef een bot en hou het vast, je pup wil die aandacht....en speel eens met je pup, daar hoor ik je niet over,,,20 speelgoed....doe alles weg en geef twee speelgoedjes, en wissel dat eens af, en wanneer je pup naar je meubels grijpt, bied je het bot aan, en hou het vast, je pup wil de aandacht van je...en laat hem niet ergens zitten terwijl je thuis bent...los laten lopen en alert zijn dat tie niets sloopt, een pup die sloopt verveelt zich. "

 



Bén ik volledig mee akkoord hoor. Zes uur opgesloten en dat nog een pup ? Djeezzz..... :'( :'( :'(

Volwassen honden kan je zo lang alleen laten ja.

honden page profiel StefanieStefanie

"  

Bén ik volledig mee akkoord hoor. Zes uur opgesloten en dat nog een pup ? Djeezzz..... :'(:'(:'(

Volwassen honden kan je zo lang alleen laten ja. "

 die zit niet opgesloten! Ik heb dit al 10x opnieuw geschreven. 

honden page profiel StefanieStefanie

" Hier kunnen we kort in zijn.
het is net een baby, hij heeft aandacht nodig op alle fronten!!! "

 aangezien we er alles aan doen om het op te lossen wil dit tich zeggen dat hij aandacht krijgt hé.. Op alle vlakken dit heb ik ook al verschillende keren geschreven hij krijgt geen aandacht tekort integendeel alles draait om de pup thuis 

honden page profiel StefanieStefanie

Hallo

Met wat tips samen te doen hebben we de laatste 3 dagen toch een rustige pup in huis! Hij jankt nog maar veeeeeel minder.

Wat we hebben gedaan: 

Adaptil gekocht maandag mee begonnen een verdamper voor in het stopcontact 

Verplichte rust als we thuis zijn, 2uur wakker, 2u slapen, slapen doet hij dan in de bench met een doek over, jankt niet en wacht tot we hem komen halen. 

3 wandelingen per dag elke wandeling duurt 20 tot 30 minuten 

We hebben nu goed gelet op signalen en we denken toch dat hij verlatingsangst zou hebben ikzal  ze even opnoemen dan kunnen jullie ook eens oordelen of het dat zou zijn

Piepen voor de woonkamerdeur als je even naar de gang of badkamer bent, tijdens een wandeling als we met z'n allen mee zijn en er gaat 1 van ons een paar meter verder dan begint hij hevig te janken en te piepen (moeten we dit negeren of), nu plast hij enkel als we niet thuis zijn ib de keuken vorige week was het omgekeerd.. Als we thuis zijn vinden we zo goed als geen plasjes met die verplichte rust. Hij heeft deze week toen hij allern was een puppydoek stukgebeten in 100 stukjes. En een kussen waar hij op ligt. De rest van de week hebben we enkel zijn speelgoef gelegd beentjes en zijn deken in zijn bench dus kon hij niks stukbijten...Dit was het zo wat denk ik

 

Wat ik ook vervelend vindt is dat hij eten probeert te nemen uit mijn dochter haar handen (3jaar) hele dag door opspringt tegen haar en bijt in haar armen voeten en benen. Tips hiervoor? Ik het begin deed hij dit ook bij mij. Nu nog wel eens maar heeeel weinig naar mijn vriend heeft hij dit nooit gedaan. Als je sloefen, sluffers draagt binnen is dit een ramp hij kan die niet gerust laten... Komt dan bijten in je voeten en laat je die even staan dan heeft hij ze mee..

Anoniem (Gast)

je hond slaapt waarschijnlijk als hij 6 uur alleen is.

vandaar dat hij het ook op kan houden.

als je dan thuis bent,is hij bang dat je weer weg gaat,dat blijkt uit het janken wat hij doet.

hij wil aandacht,dus toch verlatingsangst ben ik bang.

je dochter is hem niet de baas,dus zul jij dit moeten regelen.

als ze eten heeft leg hem in zijn mand of bench.

ik heb ook eens een hond gehad die dit bij mijn dochter steeds deed.

ik was het zo zat dat ik hem in zijn mand heb gekwakt en hij moest blijven tot ze klaar was met eten.

hij heeft het nooit meer gedaan.

misschien niet zo vriendelijk maar het heeft wel geholpen.

honden page profiel Anny en LanceAnny en Lance

honden foto van Anny en Lance

Flink hoor anoniem....en moedig ...helemaal alleen gedaan dat kwakken ? .

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

"

Wat ik ook vervelend vindt is dat hij eten probeert te nemen uit mijn dochter haar handen (3jaar) hele dag door opspringt tegen haar en bijt in haar armen voeten en benen. Tips hiervoor? Ik het begin deed hij dit ook bij mij. Nu nog wel eens maar heeeel weinig naar mijn vriend heeft hij dit nooit gedaan. Als je sloefen, sluffers draagt binnen is dit een ramp hij kan die niet gerust laten... Komt dan bijten in je voeten en laat je die even staan dan heeft hij ze mee.. "

 



Tja, dit klinkt eerlijk gezegd als gewoon puppygedrag. Natuurlijk zijn sloffen superleuk om mee te spelen, helemaal als je loopt en ze zo leuk heen en weer bewegen.

Sowieso zou ik alle sloffen pupveilig opbergen zodat hij er niet meer bij kan. Voor bijten tijdens het lopen kan je proberen doodstil te blijven staan, en je afwenden, dus met je rug naar de pup toe. Dan is het spelletje al een stuk minder leuk. Consequent puplief weghalen van je voeten en een ander speeltje aanbieden kan je ook proberen.

Met je dochtertje is lastiger. Kleine kinderen maken vaak drukke bewegingen, wat een pup aanspoort om mee te doen. Het klinkt alsof je pup je dochter nu als leuk speelkameraadje heeft bestempeld en op een hondse manier steeds met haar probeert te spelen. Omdat je dochter nog te klein is, moet je zelf ingrijpen. Consequent de pup terugroepen, afleiden als hij tegen haar opspringt. En volhouden...

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" je hond slaapt waarschijnlijk als hij 6 uur alleen is.
vandaar dat hij het ook op kan houden.
als je dan thuis bent,is hij bang dat je weer weg gaat,dat blijkt uit het janken wat hij doet.
hij wil aandacht,dus toch verlatingsangst ben ik bang.
je dochter is hem niet de baas,dus zul jij dit moeten regelen.
als ze eten heeft leg hem in zijn mand of bench.
ik heb ook eens een hond gehad die dit bij mijn dochter steeds deed.
ik was het zo zat dat ik hem in zijn mand heb gekwakt en hij moest blijven tot ze klaar was met eten.
hij heeft het nooit meer gedaan.
misschien niet zo vriendelijk maar het heeft wel geholpen. "

 Geen manier, een pup die het uit het handje van het kind pakt de bench in wordt gesmeten, je hebt een kind, zet het aan tafel als er gegeten wordt, als de kleine iets lekkers krijgt zet de kleine dan op de bank en geef de pup een kong met wat lekkers erin, onmacht om de pup in de bench te kwakken als men geen oplossing hier voor weet.

honden page profiel StefanieStefanie

"  Geen manier, een pup die het uit het handje van het kind pakt de bench in wordt gesmeten, je hebt een kind, zet het aan tafel als er gegeten wordt, als de kleine iets lekkers krijgt zet de kleine dan op de bank en geef de pup een kong met wat lekkers erin, onmacht om de pup in de bench te kwakken als men geen oplossing hier voor weet. "

 idd vindt ik ook

Ook al zit ze aan tafel dan doet hij het ook. Hij is al groot genoeg om op te springen en er zijn wel momenten zoals gisterfn in de tuin dat ze iets eet terwijl ze rondloopt... En hond apart zetten is niet altijd een optie en ik zou hem graag leren dat dat niet mag ib plaats van hem apart te gaan zetten,  dan jankt hij ook de hele yijd dus dit willrn we ook vermijden 

honden page profiel StefanieStefanie

"  

Tja, dit klinkt eerlijk gezegd als gewoon puppygedrag. Natuurlijk zijn sloffen superleuk om mee te spelen, helemaal als je loopt en ze zo leuk heen en weer bewegen.

Sowieso zou ik alle sloffen pupveilig opbergen zodat hij er niet meer bij kan. Voor bijten tijdens het lopen kan je proberen doodstil te blijven staan, en je afwenden, dus met je rug naar de pup toe. Dan is het spelletje al een stuk minder leuk. Consequent puplief weghalen van je voeten en een ander speeltje aanbieden kan je ook proberen.

Met je dochtertje is lastiger. Kleine kinderen maken vaak drukke bewegingen, wat een pup aanspoort om mee te doen. Het klinkt alsof je pup je dochter nu als leuk speelkameraadje heeft bestempeld en op een hondse manier steeds met haar probeert te spelen. Omdat je dochter nog te klein is, moet je zelf ingrijpen. Consequent de pup terugroepen, afleiden als hij tegen haar opspringt. En volhouden... "

 Ja idd puppygedrag ik weet dat het normaal id maar ikvroeg me af of we er correcg mee omgingen.. Ik denk ook dat de pup haar enkel ziet om mee te spelen...  Die stoffen stoppen we weg maar als je zr aan hebg laat hij jd geen 2 seconden met rust en die komt uit het niks op je voeten op bijten en krabben doet soms echt pijn! Mijn dochter haar benen staan vol krab tekens...  Ik haal hem weg bij haar maat 2 min latef doet hij het terug. Dan gewoon steeds weghalen? 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Het is zeker moeilijk, kind en pup......zelfs ik moet oppassen als ik wat eet dat de pup, nu jonge hond er niet mee vandoor gaat als ik het laat liggen en dan heb ik niet eens kinderen, toch alert zijn en blijven verbieden........wanneer bams eet zet ik de jonge hond zittend op afstand ze blijft zitten en eraf blijven, blijf steeds toch conseqwent en heus dan zal je pup op een gegeven moment het snappen dat tie er van af moet blijven.......en je kan het niet altijd voor zijn, een hond is gehaaid, maar je weet wanneer je kind wat krijgt, eten aan tafel en wat lekkers op de bank...en de pup er niet bij, je hoeft niet hard op te treden de pup gaat het snappen dat tie er af moet blijven......en als je kind wat lekkers krijgt, een kong voor je pup doet wonderen, wel wat lekkers erin he.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  Ja idd puppygedrag ik weet dat het normaal id maar ikvroeg me af of we er correcg mee omgingen.. Ik denk ook dat de pup haar enkel ziet om mee te spelen...  Die stoffen stoppen we weg maar als je zr aan hebg laat hij jd geen 2 seconden met rust en die komt uit het niks op je voeten op bijten en krabben doet soms echt pijn! Mijn dochter haar benen staan vol krab tekens...  Ik haal hem weg bij haar maat 2 min latef doet hij het terug. Dan gewoon steeds weghalen?  "

 Bied wat aan waar die op mag kauwen, een pluche bal , of wat nog leuker is voor je hond een snuffelbal, sterk en plezier voor tien.........er zit in de snuffelbal een korfje daar kan je wat brokjes in verstoppen.

honden page profiel StefanieStefanie

"  Bied wat aan waar die op mag kauwen, een pluche bal , of wat nog leuker is voor je hond een snuffelbal, sterk en plezier voor tien.........er zit in de snuffelbal een korfje daar kan je wat brokjes in verstoppen. "

 dit heb ik nog niet gezien in de winkels hier.. Waar kan je deze halen? 

honden page profiel StefanieStefanie

" Het is zeker moeilijk, kind en pup......zelfs ik moet oppassen als ik wat eet dat de pup, nu jonge hond er niet mee vandoor gaat als ik het laat liggen en dan heb ik niet eens kinderen, toch alert zijn en blijven verbieden........wanneer bams eet zet ik de jonge hond zittend op afstand ze blijft zitten en eraf blijven, blijf steeds toch conseqwent en heus dan zal je pup op een gegeven moment het snappen dat tie er van af moet blijven.......en je kan het niet altijd voor zijn, een hond is gehaaid, maar je weet wanneer je kind wat krijgt, eten aan tafel en wat lekkers op de bank...en de pup er niet bij, je hoeft niet hard op te treden de pup gaat het snappen dat tie er af moet blijven......en als je kind wat lekkers krijgt, een kong voor je pup doet wonderen, wel wat lekkers erin he. "

 wat doe je zoal in die kong? Hij heeft wat last van zijn darmen. Krijgt medicatie nu en mss moeten we overstappen naar speciale voeding dus ik moet wat oppassen wat ik hem geef

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  dit heb ik nog niet gezien in de winkels hier.. Waar kan je deze halen?  "

 Ik stuur je wel wat...ik heb deze via de show gekocht.....een sterk en heerlijk speeltje voor jonge maar ook voor oudere honden.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Pleziervoorhonden.nl.     http://www.pleziervoorhonden.nl/.....daar kan je de snuffelbal bestellen.....nog wat advies, niet alleen laten met de snuffelbal, maar dat mag met geen een speeltje.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  wat doe je zoal in die kong? Hij heeft wat last van zijn darmen. Krijgt medicatie nu en mss moeten we overstappen naar speciale voeding dus ik moet wat oppassen wat ik hem geef "

 Oppassen voor de darmen, okee, zijn eten, geef je brokjes die kan je wat nat maken zodat ze blijven kleven in de kong, doet tie er langer mee......ik zelf geef smeerkaas magere, of pindakaas, maar geen darmklachten hier...lust je hond banaan ? Prakken en in de kong, geen hele maar wat erin smeren.

honden page profiel StefanieStefanie

"  Oppassen voor de darmen, okee, zijn eten, geef je brokjes die kan je wat nat maken zodat ze blijven kleven in de kong, doet tie er langer mee......ik zelf geef smeerkaas magere, of pindakaas, maar geen darmklachten hier...lust je hond banaan ? Prakken en in de kong, geen hele maar wat erin smeren. "

 geen idee heb ik nog niet geprobeerd. Zal ik dit weekend zkr eens proberen. Ja hij krijgt droogvoer.  Darmen zijn wss daar parasiet van bij de fokker als hij deze problemen na de medicatie nog heeft moeten we speciale voeding geven

honden page profiel StefanieStefanie

" Pleziervoorhonden.nl.     http://www.pleziervoorhonden.nl/.....daar kan je de snuffelbal bestellen.....nog wat advies, niet alleen laten met de snuffelbal, maar dat mag met geen een speeltje. "

 super dank je! 

honden page profiel StefanieStefanie

Kan je dit zelf maken zo'n bal?

pagina 5 van 6 12 3 4 56
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^