Chihuahua Pup

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Hallo Allemaal :-) Bij deze stel ik Faye even voor :-) Ze is geboren 30Maart2016 :-) een zeer sociale en speelse pup, door omstandigheden zal ze dus bij ons komen wonen, wat wij natuurlijk zeer leuk vinden want we zijn dol op haar. ik heb zelf een chihuahua die 22juni 6jaar word. het probleem is nu dat Gucci(mijn chihuahua) heel erg jaloers is. hij is niet zo sociaal als Faye. hij staat vaak met zijn kop omhoog aan de deur terwijl Faye met hem wil spelen. hij Grolt wil bijten en doet afstandelijk. Faye is nu meer dan 1week bij ons. ik probeer alles te doen dat ze met elkaar kunnen omgaan. Bv: als ik binnen kom geef ik eerst Gucci aandacht dan Faye. ik wil niet dat Gucci hem achteruit gestoten voelt want hij blijft mijn eerst hondje. en dan hebben we onze american stafford zei gaat rond de tafel haar wegstoppen... hopelijk na een tijdje zullen ze elkaar accepteren.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 3 doggies

honden foto van UkkePuck

Je hond geeft gewoon heel duidelijk aan dat ie de pup niet leuk vind en niet wil spelen. Dat moet je accepteren, steun je oudere hondje daar ook bij en haal de pup weg.

 

Let ook goed op je Amerikaanse Stafford, ook zij geeft duidelijk aan niet zo leuk te vinden dat er een kleine pup rond loopt.

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Inderdaad wat Ruby zegt.

Ik heb ook 2 jaar geleden een pup erbij gekregen, terwijl ik al een ouder hondje had.

Die wilde ook niet spelen.

Dus ik zorgde dat de pup het oude hondje met rust liet.

En sinds de pup ouder werd en volwassen gaan ze juist prima samen.

 

Jij pusht waarschijnlijk teveel omdat je wil dat ze goed met elkaar omgaan.

Maar als je oudere hondje dat nu niet wil, zorg dan juist dat het nieuwe hondje hem met rust laat.

Zorg dat je oudere hondje niet gestoord wordt als hij lekker ligt te slapen o.i.d.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Hier een hond van negen jaar..pup erbij, nimmer heeft de pup de oudere belaagt, daar was ik , in goede banen leiden, de oudere hond in bescherming nemen voor de speelse pup, ze zijn nu acht weken bij elkaar, ze slapen samen op de dag, lopen samen met een wandeling, spelen samen in het water...maar als de jonge hond te wild wordt, nog steeds krijgt de jonge een timeout....zo accepteerd de oudere de jonge fantastisch, ik laat ze niet bij elkaar als ik er niet ben, en in de nacht liggen ze ook apart....tot de jonge hond volwassen is, zorg voor harmonie , zeker binnen in huis.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

...het lijkt een grote hond, maar dat is het niet, wel vergeleken bij een chihuahua....ook al is het een groot ras, je behandelt ze het zelfde.....lekker op de dag samen slapen.....en er wordt door de jonge hond niet belaagt, des te eerder zal de oudere hond de pup accepteren.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck 2 doggies

honden foto van UkkePuck

Ben wel benieuwd hoe het nu, 3 dagen later gaat. Heb je wat gehad aan de feedback in je topic? 

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Hallo allemaal,
Bedankt voor de tips..
Gucci & luna grommen nog steeds en lipen weg.
Heel af en toe komen ze wat dichter bij elkaar heel eventjes.
Als de pup te vel bij gucci speelt en gucci dit niet wil haal ik de pup nu weg bij hem. Je ziet dan direct dat gucci kalmer word en terug bij mij komt liggen.
Ik moet dan faye wel even in de benche zetten omdat ze niet stopt met op hem te springen en te bijten om te spelen.
Buiten vind ik het iets beter gaan gucci gromt niet op haar. En ze wandelen samen aan 1 lits . Faye wandeld dan ook gewoon en ligt niet op gucci te springen.
Ik denk dat we nog even tijd erover moetn laten gaan...
Ik zie alijd dat wnn ik binnenkom eerst gucci en luna dag zeg en dan faye .
Ik hoop dat het na een tijdje betert want heb het gevoel dat gucci niet zo gelukkig is en dat breekt mijn hart. Hij is mijn 1ste hondje. En denk dat dat er ook wat mee te maken heeft . Heb hem nogal vertroetelt altijd 6jaar aan een stuk en nu plots een pupj erbij is voor hem niet makelijk . Ik zie ze allemaal super graag Srr voor het late antwoord had een ongeval gehad bij mijn wagen Grtjss

honden page profiel evelienevelien

honden foto van evelien

Nu is faye al een tijdje bij ons. Ik heb enorm mijn best gedaan :-D en er is resultaat. Faye en gucci spelen bij elkaar en slapen zelfs soms bij elkaar. Enkel bij de stafford zei is soms wat op de zenuwen van de puppy , maar de stafford is er wel rustig mee :-)

Grtjss

honden page profiel TanjaTanja

honden foto van Tanja

Jack is 14 weken en komt elke zaterdag bij mijn schoonmoeder heeft een berner van bijna 11 jaar die moet niks van Jack weten .

Nou prima dan als Jack te dicht in de buurt komt gromt hij eens en is het Jack duidelijk .

Zal het wel na 5 minuten nog eens proberen  maar dan weer een grom en Jack blijft uit de buurt is het duidelijk dat hij echt niet wil spelen 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^