Voor en tegenstanders bench

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

" Nou in het begin dat Doris hier was, was ik toch best wel blij met de bench hoor. Natuurlijk zat ze er geen uren in. Maar ik woon alleen en in het begin weet je nog niet hoe het tussen de honden onderling zou gaan als ik er niet bij ben. En dan heb je een pup van 3 kilo en een Kuvasz van 33 kilo rondlopen. Dus ging ik douchen, dan ging de pup toch echt even in de bench. Puur voor haar eigen veiligheid. Later kwam er ook bij, dat ze alles wat ze te pakken kon krijgen, sloopte, dus ook daarom ging ze in de bench als ik ging douchen. En soms merkte ik dat ze moe werd, en daardoor erg druk. Ook dan ging ze even de bench in om te slapen. Daarna heb ik hem best nog wel lang voor 's nachts gebruikt.

Dat is ook de eerste reden waarom ik een bench neer heb gezet, heb ook nog een volwassen hond in huis, die de pup in het begin echt niet leuk vond.

 

Als mijn pup ouder is, en haar rust zelf goed kan pakken zonder echt vervelend te worden ( mij, mijn andere hond of in de meubels bijten ), dan gaat deze de deur uit, ook al heeft ze totaal geen probleem met de bench.

 

Ook 's nachts zit ze in de bench, omdat ze anders ook midden in de nacht met mijn andere hond wil spelen, en deze wil dat echt niet, zij wil slapen

 

 

honden page profiel GoldendeleriousGoldendelerious

honden foto van Goldendelerious

" Wat ben je star in je mening doorduwen 
nogmaals..het is jouw goed recht om te vinden wat je vind...
 
Buiten wat ik hierboven aanhaalde...,  ikzelf gebruik al lang geen bench meer, maar dat terzijde...
weet ik dat er legio honden zijn die een bench als een heerlijk geborgen en veilig plekje ervaren...gewoon dagelijks...
deurtje open en ze gaan er vanzelf in..
 
dat is prima toch...ik zie niet in waarom zoiets verboden zou moeten worden... "

Toch fijn dan dat dat jij vindt dat het mijn goed recht is om te vinden wat ik vind....maar toch even melden dat ik dan een starre mening heb die ik 'door wil duwen'. En die heb ik ook, hoor. Dus wat dat betreft, heb je dan wel weer 'gelijk'.
Nu echt klaar met dit topic. Geniet van je honden.

pagina 8 van 8 12 3 4 5 6 7 8
Volgende forumvraag: Bijten en grommen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^