Hond misselijk

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Hallo, weet iemand een goed middel tegen misselijkheid bij een hond? Hij spuugt niet maar hij smakt veel en gaapt, al zo'n twee dagen. Hij eet nog wel normaal en hij had normale ontlasting tot vanmiddag rond 12 uur. Toen had hij diarree en toen moest hij ook echt meteen naar buiten (ook al was hij net geweest), maar het wou er niet heel goed uit komen, hij moest heel vaak hurken en ik zag maar een paar keer iets komen. Hij is ook een beetje sloom maar hij kan ook nog heel enthousiast worden (als we bv andere honden tegenkomen rent hij nog steeds keihard met ze over het veld) en ik zou ook een beetje sloom zijn als ik niet lekker was :P Als het morgen nog niet over is ga ik naar de dierenarts maar tot die tijd probeer ik iets te vinden wat ik hem kan geven zodat hij zich iets beter voelt.

Sanne (Gast)

Oh ik was vergeten mijn naam in te vullen, ik ben Sanne

honden page profiel --

honden foto van -

Misschien alleen even de dierenarts bellen, zodat ie je telefonisch advies kan geven? Dat is gratis ;-)

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Niets geven eerst even een belletje naar de dierenarts, inderdaad advies kost niets, maar ga niet met pilletjes voeren, je hond is niet lekker, aan de diarree, kan een virusje zijn, vandaar eerst bellen naar je dierenarts......voor je wat gaat geven.

Sanne (Gast)

Had ik gedaan, die zeggen ook even aankijken maar een advies tegen de misselijkheid hadden ze niet, ze geven alleen injecties e.d. 

honden page profiel BullekeBulleke

honden foto van Bulleke

Je kan een theelepeltje honing proberen. Voor mijzelf los ik wat honing op in warm water of zoete limonade helpt ook wel wat. Maar dat laatste lijkt mij niet zo best voor de hond, wat honing kan je wel proberen.

Sanne (Gast)

Nou als de honing niet helpt heeft hij er in ieder geval enorm van genoten, dat is ook wat waard!

Volgende forumvraag: Ziek of niet ziek?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^