Ziek of niet ziek?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EviEvi

Sinds maandag voelt Bo zich niet top. Ze gedraagt zich niet ziek, ze is even actief en allert zoals altijd. Maar maandagochtend wou ze niet eten, 's avonds weer normaal gegeten. Dan tot woensdag geen problemen gehad en woensdagnacht heeft ze 2keer overgegeven. Donderdagavond had ze een half uur braakneigingen maar ze gaf niet over. Tot zaterdag weer geen problemen gehad, maar zaterdagochtend wou ze niet eten. En deze nacht heeft ze weer 2keer overgegeven. 

Dit is helemaal niet van haar gewoonte.. Dus maak me een beetje zorgen maar ze gedraagt zich niet ziek. Ze doet alle activiteiten nog met dezelfde enthousiasme zoals anders :)

honden page profiel ElianeEliane

Braken is een symptoom van veel ziektes.

Je kan al eens de temperatuur opnemen.
Maar ik zou aangezien dit toch al enige dagen duurt langs de DA gaan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Als je zeker weet dat er niets verkeerds gegeten is.........het kan een virusje zijn, duurt het echt te lang, je bent al een week bezig lees ik, morgen nog niet fit, dierenarts.

honden page profiel EviEvi

Ja ze heeft maar af en toe symptomen maar het duurt idd al een week. 

 

Ze heeft nog al eens zo een virusje gehad en toen was ze ook niet echt ziek maar had wel enkele symptomen van diarree. Morgen eens bellen voor een afspraak. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Doe je goed aan, iedere hond kan even niet lekker zijn, en dan hoef je echt niet direct te rennen naar de dierenarts, wel als het al een weekje zo voortduurt.....

Volgende forumvraag: Puppy eet slecht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^