op zoek

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ria (Gast)

7 mei jl. ismijn lieve boerenfox Minoes overleden, ze is bijna 15 jaar geworden. Ze was er altijd voor mij in moeilijke tijden na het overlijden van mijn man. Ben nu op zoek naar een nieuwe lieve boerenfox, wie kan mij helpen aan een adres.

honden page profiel UkkePuck UkkePuck

honden foto van UkkePuck

Wat fijn dat je hond je zo goed bijgestaan heeft in moeilijke tijden. Vervelend dat je nu afscheid hebt moeten nemen, 15jaar.. het is wel een hele mooie leeftijd!

 

Ik kan geen rasvereniging vinden van de boerenfox, het is dus geen erkend ras en er zit geen stamboom bij.

Je zult dus heel erg goed moeten uitkijken voor broodfokkers. Ik betwijfel of je heel makkelijk een goede fokker kunt vinden die het beste met de pups voor heeft.

honden page profiel Ina, Misty en AysaIna, Misty en Aysa

honden foto van Ina, Misty en Aysa

Hallo Ria, wat fijn dat je zo lang van je kanjer hebt mogen genieten... en super dat je ondanks je verdriet na het overlijden van Minoes toch weer op zoek gaat naar een nieuw foxje.

 

Zoals Ruby al aangaf is de boerenfox geen 'officieel ras' ... maar is er in de rassenlijst van HP wel een pagina aan besteed met de omschrijving en waar je op moet letten als je op zoek gaat naar een nieuw maatje, boerenfox.

 

Veel succes met de zoektocht... pas op voor de broodfokkers en hopelijk mag je van je volgende hondje weer net zo lang genieten als van Minoes

Volgende forumvraag: Goede fokker kaninchen teckels
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^