pearls

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Joke (Gast)

Mijn naakthondje Muffin heeft zogenaamde Pearls op haar voetjes en bijt er constant op, hebben meer mensen dit probleem met hun naakthondje?

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Wat houdt dat in, pearls op de voetjes?

Ik heb daar nog nooit van gehoord.

 

Maar ik hoop dat iemand er iets vanaf weet en je tips  kan geven. 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti

honden foto van Dutch Auti

upje (effe bericht onder de aandacht brengen) anders ff googlen op naakthonden forum Geloof dat er hier wel een paar zijn maar moeten maar net online zijn.

 

Ik denk dat je in dit geval meer hebt aan een rasgericht forum. 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Als je een account aanmaakt, kan je een PB met vragen sturen aan forumlid Wichita; die fokker is van Chinese naakthonden.

http://www.hondenpage.com/baasjes/9330/Wichita%20en%20haar%20meiden%20-%20Abby,%20Eevee,%20Elphaba%20&%20Glacee.php

 

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Ik heb eerlijk gezegd nog nooit gehoord van iets dat 'pearls' heet en kon er zo snel online ook niet echt info over vinden. Heeft het misschien ook nog een andere benaming?
Onze meiden hebben eigenlijk zelden tot nooit huidproblemen dus echt ervaringsverhalen kan ik je niet mee helpen. Maar ik weet wel dat een hoop eigenaren zweren bij homeopathie met dit soort problemen. Ook willen soms bepaalde middeltjes die voor mensen ook gebruikt worden bij bepaalde huidproblemen helpen, maar ik durf niet te zeggen of dat in dit geval ook zo is.
In sommige lijnen komen bepaalde huidproblemen (meer) voor en zijn deze erg hardnekkig te verhelpen. Heb je al contact opgenomen met de fokker van je hond? Heeft deze ervaring met dit probleem en kan deze je eventueel van tips voorzien?

Volgende forumvraag: Bescherm je hond in/tegen de zon
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^