Dierenleed melden

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Miriam en MaxMiriam en Max

honden foto van Miriam en Max

Hoi allemaal,

Wij wonen sinds kort in Veldhoven en telkens als ik naar mijn werk ga, de hond uitlaat of wat dan ook doe buiten kom ik twee mannen tegen met volgens mij een bulldog. Ik weet niets van deze mensen, maar ze zijn wel altijd buiten met de hond en zien er niet netjes uit (vrij duidelijk zichtbaar). Ik geloof dat dit zwervers zijn. 

Als ik naar de supermarkt ga staan ze altijd sigaretten te roken en vandaag was het ook weer raak. De hond werd geslagen omdat hij piepte, dat gebeurde toen ik de supermarkt inging. Ik ben daar erg van geschrokken! Ik zag de hond nu ook van dichtbij en vond dat hij er niet goed uitzag. Toen ik terug naar buiten kwam hadden die twee hem een koningsmuts om zijn mond en kop gedaan, grappig..... De hond kon heel slecht ademhalen en hij piepte weer. Ik zei dat ik het zielig vond, want andere mensen lachten erom. De baas riep mij na: wat ga je doen dan? De dierenbescherming bellen?! Ik durfde niets te zeggen, want deze mannen zien er niet vriendelijk uit en het zou me niets verbazen als hun mij zouden aanvallen.

Mijn vraag aan jullie is dan ook: wat zou ik doen dan? De dierenbescherming bellen? Het is niet de eerste keer dat ik dit zie. Steeds als ik van mijn werk afkom op vrijdagavond blaft de hond, net zoals toen die geslagen werd. Ik hoor hem altijd blaffen en zie dat die twee mannen hem dan pijn doen. Maar ik ken deze mensen niet! Ik weet niet waar ze wonen, waar ze op dit moment zijn... En natuurlijk zullen ze ontkennen dat ze hond geslagen hebben of dat die andere dingen gebeuren. Ik kan niet stoppen met er over na te denken en vind dat ik moet handelen! 

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Absoluut melding maken, die arme schat kan zelfs niets doen, daar zijn wij voor.

honden page profiel Miriam en MaxMiriam en Max

honden foto van Miriam en Max

" Absoluut melding maken, die arme schat kan zelfs niets doen, daar zijn wij voor. "

 Maar ze kunnen nu toch niets doen als ik niet eens weet waar die mensen wonen? :( En zou jij dan 144 bellen?

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Je zegt dat ze vaak voor die supermarkt staan, heb je in ieder geval een locatie.

Ja, ik bel dan 144.

honden page profiel Miriam en MaxMiriam en Max

honden foto van Miriam en Max

" Je zegt dat ze vaak voor die supermarkt staan, heb je in ieder geval een locatie.
Ja, ik bel dan 144. "

 Oke dankjewel! 

Volgende forumvraag: Maylo aangevallen :( update
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^