Puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jesse en RaffaJesse en Raffa

honden foto van Jesse en Raffa

Wij hebben sinds kort een aussie pup. Nu de vraag; wij zijn rond 11 uur eventjes in de auto geweest en naar vrienden gegaan dje ook een puppy hebben. Is het teveel als ik rond 18;00 weer naar iemand toe ga? Of is dit alleen maar beter??? Grtsss

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:)

honden foto van Jackie en Kiba:)

Hoelang is de al pup bij jullie?

En hoelang wil je weg?

 

Pup moet leren alleen te blijven, maar zou ik wel in kleine stapjes aanleren. Als jij even een uurtje weg wil, is dat prima aan te wennen. Maar als jij de hele avond weg wil, is dat wel wat veel voor een tweede keer.

honden page profiel --

honden foto van -

Ik denk zelf dat dat wel wat veel is. Ik hou het altijd op 1 activiteit per dag, dus bijvoorbeeld een rondje in de wandelkar is dan een kleine activiteit. Dan een dagje rust, met alleen maar de normale kleine rondjes door de buurt. Dan een dag een groter uitje, zoals met de auto en visite, met de fiets naar het bos, naar het tuincentrum etc.. En dan weer een dag rustig aan. Je pup moet wel de tijd krijgen om alles te verwerken en ook als je een dagje rustig aan doet krijgt je pup heel veel nieuwe indrukken. Als je dan teveel gaat doen en in de socialisatieperiode van hot naar her gaat elke dag, krijgt je pup een heel onrustige basis. Zeker omdat je pup tijdens de visite ook al met een andere pup gespeeld heeft zou ik het eventjes een dagje, of twee daagjes uitstellen dat je weer op visite gaat (hangt er een beetje vanaf hoe ver het is)

honden page profiel --

honden foto van -

" Hoelang is de al pup bij jullie?
En hoelang wil je weg?
 
Pup moet leren alleen te blijven, maar zou ik wel in kleine stapjes aanleren. Als jij even een uurtje weg wil, is dat prima aan te wennen. Maar als jij de hele avond weg wil, is dat wel wat veel voor een tweede keer. "

Oh ik had het geïnterpreteerd als dat ze hem meenamen :P

honden page profiel Jackie en Kiba:)Jackie en Kiba:)

honden foto van Jackie en Kiba:)

" Oh ik had het geïnterpreteerd als dat ze hem meenamen :P "

 Niet goed gelezen.. staat inderdaad wij in de auto:p

 

Ligt eraan hoelang de pup al bij je is en houd oud die is.. maar elke nieuwe ervaring is weer spannend en kost energie dus zou ik niet doen. Sowieso lieten wij in begin nieuwe mensen bij ons eerst kennismaken voor naar een vreemd huis met vreemde mensen te gaan:)

Volgende forumvraag: Hele nacht piepen...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^