zal toch wel goed zijn

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

" Ik zou zelf ontzettend bang zijn dat hij dus niet zindelijk wordt als hij op kranten mag plassen. Heb ik me altijd al afgevraagd als ik dat las.
Hoe minder t binnen misgaat, des te sneller valt t kwartje lijkt me.
  "

 Bij mij gebruikte de fokker kranten. Ik legde er 1 bij de deur, als hij daarop ging hup naar buiten. Ik vond t heel handig, en Paddy was heel snel zindelijk.

honden page profiel s@nt@s@nt@

honden foto van s@nt@

"  Bij mij gebruikte de fokker kranten. Ik legde er 1 bij de deur, als hij daarop gingm hup naar buiten. Ik vond t heel handig, en Paddy was heel snel zindelijk. "

 Ok. Zo heb ik t nooit bekeken. 

 

honden page profiel maggiemaggie

honden foto van maggie

Valt wel wat mee hoor .Vandaag 1 plasje in huis en 1x op het balkon .Heb ook niet me hele huis vol met kranten hoor hahaha :-D Vind dat hij het goed doet .En ik ook wel beetje . ;-)

honden page profiel Indie Indie

honden foto van Indie

vooral heel veel van je pupje genieten!!

honden page profiel Anne-Mieke ten BrinkeAnne-Mieke ten Brinke

" Geef aub nooit gekookte botten aan je hond
 
Gekookte botten; deze zijn erg hard en gaan versplinteren. Dit kan schadelijk zijn voor gebit en spijsverteringssysteem,
http://www.doggo.nl/artikelen/honden-voeding/opgepast-met-hondensnacks.php 
 
 
Verder veel plezier samen! "

Nog meer linke soep-bot. Ik gaf ze ook altijd aan de honden, en lette er goed op of ze niet te klein waren. Maar op een dag treed de gewenning op en geef je er een die precies om de onderkaak past.Pepper draaide hem per ongeluk een kwartslag, en hij zat muurvast. Het resultaat een dikke dierenarts rekening van 140 euro voor het verwijderen van een soepbot onder narcose.

honden page profiel W&WW&W

honden foto van W&W

"  Ok. Zo heb ik t nooit bekeken. 
  "

 Fokker van Wammes had een wasmachine lekbak met korrels in de kamerren bij de pups. Daar deden ze alles op. 

Sommige baasjes van broertjes en zusjes hadden ook zo'n bak gemaakt. Ik heb Wammes steeds buiten gezet. Ook snachts eruit. Precies zoals ik met Willem had gedaan.

Wammes was net als Willem met 1,5 week zindelijk. Ging voor de deur zitten en piepte. Broertjes en zusjes....waren nog altijd bakzindelijk, maar pas zindelijk na 2/4 maanden.

Bij een vorige heb ik ook met kranten gedaan. Steeds minder kranten tot alleen nog eentje bij de deur. Ging goed hoor, maar duurde langer voordat hij zindelijk was.

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Oeps, fokfoutje...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^