vakantie

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

michelle (Gast)

Hallo. Wij willen dit jaar de hond meenemen op vakantie. Dachten aan kroatie. Wilde aan jullie vragen hoe jullie dit doen op een camping. Bv als jullie gaan zwemmen.

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Als wij op vakantie gaan, nemen we de honden mee, maar we doen "hondendingen".  Als de honden mee kunnen gaan zwemmen, gaan we zwemmen, anders doen we iets waar ze bij kunnen zijn.

 

Als je kinderen hebt, moet je ook rekening houden met de dingen die kinderen kunnen doen, zo is het ook bij honden.

honden page profiel Hilde & TwinkoHilde & Twinko

honden foto van Hilde & Twinko

Wij gaan ook geregeld kamperen met honden en idd wat hierboven gezegd wordt doen we enkel dingen waarbij de honden mee kunnen. 

 

En als de hond écht even niet mee kan dan blijft een van ons bij ze (als d'r boodschappen gehaald moeten worden bijvoorbeeld)  

 

En als het te warm wordt overdag dan gaan we 's morgens en 's avonds er op uit met de honden en blijven we overdag aan de rivier en in de schaduw. 

honden page profiel Odette * BacchusOdette * Bacchus

honden foto van Odette * Bacchus

Dit jaar gaan wij ook voor het eerste met de hond op vakantie, vorige hondje bleef altijd thuis bij een oppas. Wij gaan ook kamperen en willen naar Italië gaan. 

We zien wel hoe het gaat, had ook al bedacht dat het net is al met kleine kinderen (hoewel je die wel de winkel mee in mag nemen ) maar steeds zal er iemand op de camping of buiten blijven met hem als we iets gaan doen waar geen hond mee mag/kan.

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Inderdaad, wij zijn ooit eens een romeinse villa gaan bekijken, de honden mochten niet mee binnen natuurlijk,  dan hebben we gewoon afgewisseld.  Eerst ging mijn man en bleef ik bij de honden en daarna ruilden we.

Dat doen we nu wel nooit iets gaan bekijken met ze, maar het was zo dicht in de buurt waar we zaten, dat we die kans niet wilden missen.

Volgende forumvraag: Iemand ervaringen met een pension?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^