Een hond van de kerstman?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

F (Gast)

Ik post dit even anoniem omdat er misschien mensen mij anders herkenen. Het valt me op dat er deze kerst weer ontzettend veel pups cadeau worden gegeven. Allemaal vanavond uitgepakt of onder de boom gevonden. Ik schrik hier ontzettend van! Dit doet me beseffen dat voor veel mensen een hond nog gewoon iets is. Geen levend wezen, gewoon iets, n ding. Twee van de pups waarvan ik hoorde dat deze vandaag cadeau waren gegeven komen van broodfokkers vandaag. Een Frans bulleke, amper 6 weken oud. Gekocht bij familie van Roy Donders, stylist van t zuiden. Want dat is vet hoor een pup van Roy Donders familie... sorry er valt me niets meer in. Het is triets! 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Helaas is dit ieder jaar weer hetzelfde... Triest. Arme hondjes.

 

Laten we daarom in 2016 nog meer mensen duidelijk maken hoe het wél moet 

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Nou zeg; belachelijk een hond als Kerstcadeautje; tenzij dit weken van tevoren gepland en voorbereid is en de ontvanger de pup een heel goed leven wil en kan geven. Een hond krijg/neem je niet voor even maar voor zijn/haar hele leven.

 

Pups mogen op de leeftijd van 6 weken nog niet weg bij de moeder!!!

honden page profiel --

honden foto van -

De enige hond waarvan ik weet dat zij voor kerst is gegeven is gelukkig heel goed gepland. Was al jaren gewenst door mevrouw, ras uitgezocht, gewenst type uitgezocht, fokker uitgezocht en mee kennis gemaakt alleen was er geen pup meer over uit het nestje wat er toen was (dacht mevrouw). Maar die had meneer gereserveerd en met kerst was de pup 9 weken, alle spulletjes waren opgeslagen bij buurvrouw en 's ochtends ging meneer even "boodschapjes halen" en had toen stiekem de pup opgehaald. Leukste kerstcadeau ooit volgens mevrouw :)

 

Maar uiteraard ben ik niet voor de impulsaankopen van pups die dan leuk onder de kerstboom worden gelegd omdat de kinderen nou al zo lang zeurden om een pup.. Dat zal helaas een stuk vaker voorkomen dan bovenstaand verhaal :(

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ik heb een hoop meegemaakt, maar dat gelukkig nooit in mijn nabije omgeving, een puppy als kadootje

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik heb bij mijn ouder.ijke thuis ook een pup gehad onder de kerstboom, wil toch niet zeggen dat het maar onbesuisd is...de hond is oud geworden bij ons thuis en zeer welkom geweest........en op het moment hebben vele een pup, in de wintermaanden zijn er veel mensen die een pup aanschaffen, het is altijd van deze tijd en aankomende tijd dat er mensen zijn die onbesuisd een hond aanschaffen dat zal je altijd blijven houden.........de forummers en geen forummers die nu een pup hebben , heel veel plezier en zorg er goed voor.

Volgende forumvraag: Is deze betrouwbaar??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^