puber ten voeten uit, al doende leert men ;)

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JessicaJessica

Mijn puber aussie 'is er bijna'. 
Heel veel dingen gaan goed, hij is er bijna. Maar nog niet helemaal! 

Naar andere honden kan/kon hij (voornamlijk in onze wijk) ongelofelijk uit zijn plaat gaan. De laatste tijd gaat het erg goed. Het begon al een beetje vanzelfsprekend te worden dat hij honden ging negeren en er niet meer zo heftig op reageerde als vroeger. 

Waar ik eerst beloonde met gewone brokjes dacht ik; hij doet het zo goed. Laat ik hem eens flink verwennen met een lekker stuk worst. De heerlijkste stuk worst voor de beste acties als beloning. Zoals het met een goede beloning betaamd natuurlijk... 

Toen meneertje de eerste hond die we tegen kwamen compleet negeerde (hij had hem wel gezien), krijgt hij zoals gewoonlijk een beloning. Deze keer de super beloning! 
Man, man, man... wat volgde hij me daarna prima. Hij keek naar me op alsof ik de koningin in hoogst eigen persoon was. 

We kwamen een poosje tijdens deze wandeling geen hond meer tegen, dus de beloningen voor het zo netjes naast lopen waren gewone brokjes. De worstjes bewaarde ik voor de super prijs beloning.

Zo gezegd, zo gedaan. Komen we even later een hond tegen. (Deze hond 'ken' ik en daar heeft hij geen problemen mee). Maar mijn meneertje ging me toch helemaal uit zijn stekker!!! Poe poe!!! 

Ik dacht: hé... kans heel dik gemist op een mega beloning... Zo uit zijn stekker was hij al heeel lang niet meer geweest. 
Al nadenkend waar het fout ging loop ik verder. Natuurlijk gaat er na een paar honderd meter een lampje branden! 'Ping'! 

...Natuurlijk ging hij uit zijn stekker. Het waren ZIJN worstjes. Iedereen moest bij ZIJN worstjes uit de buurt blijven. 

De volgende keer neem ik in ieder geval geen super lekkere prijs beloningen meer mee. Een standaard beloning is goed genoeg 

Typisch gevalletje van: al doende leert men 

honden page profiel De relteckelbende.De relteckelbende. 3 doggies

honden foto van De relteckelbende.

succes,met je pubertje.Hein

honden page profiel Coby & Wanda en MathildeCoby & Wanda en Mathilde 3 doggies

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Dat heb je goed gezien! Inderdaad , de ' jackpot' beloning is er alleen voor een super prestatie of om iets nieuws aan te leren....honden negeren heeft hij al onder de knie meestal .

Je had het even TE belangrijk gemaakt......( En wat een hoop gezellige smileys!) 

Goed bezig

honden page profiel JessicaJessica

" Dat heb je goed gezien! Inderdaad , de ' jackpot' beloning is er alleen voor een super prestatie of om iets nieuws aan te leren....honden negeren heeft hij al onder de knie meestal .
Je had het even TE belangrijk gemaakt......( En wat een hoop gezellige smileys!) 
Goed bezig "

 Ja, dacht ik 'm even lekker te verwennen met zijn super prestaties, ik loop namelijk best trots rond de laatste tijd. Maar ehhh even een verkeerde inschatting haha! Ach... Gelukkig een hond die dan meteen lekker overduidelijk is 

honden page profiel JessicaJessica

" succes,met je pubertje.Hein "

 Hihi dank je! Soms echt wel nodig 

Volgende forumvraag: Markeren binnen bij anderen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^