Gezinsuitbreiding voor Bams en Willemijn.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel fabiennefabienne 3 doggies

honden foto van fabienne

" Ondanks dat Bams niet echt geïnteresseerd is in Ogin, houdt ze ze wel in de gaten, doet wat onverschillig........en Ogin houdt gepaste afstand, ze komt dichtbij maar dan niet om te spelen, aftasten doet ze, vind het wel goed zo.....tenslotte is het Bams huis wat nu gedeeld moet worden met een ander, en Ogin komt nog maar net kijken.......na een poos zal dat echt goed gaan, ik laat ze niet samen alleen daar ben ik altijd bij....ga ik even weg al is het maar naar boven dan apart.......zodat ik kan herkennen als er wat aan de hand is......de pup is heel ondernemend , een alles ontdekkende pup, wat zit er achter de deur ? Staat de deur open dan gaat ze kijken wat dat achter zit, buiten op straat is ze vrolijk en tegelijkertijd zeer afwachtend......ook een goed teken. "

 wat heerlijk om te lezen ! een pup naar mijn hart lijkt me  en zo ging het ook hier met Esha en Jack.... Die lieten we in het begin ook niet alleen samen, het is belangrijk dat je erbij bent en ziet wat er gebeurt als ze toenadering zoeken....rustig aan mekaar laten wennen, Bamse geeft vanzelf haar grenzen wel aan... Jack wou hier ook snel toenadering zoeken, deed dat ook echt wel goed met veel respect voor Esha, ging voorzichtig haar bek likken, onderdanig op zijn rug liggen terwijl Esha hem mocht besnuffelen....hij werd vanzelf iedere dag een beetje "driester"...ging Esha uitdagen voor een spelletje...daar ging ze langzaam op in, nu steeds meer....maar als ze er genoeg van had/heeft dan wordt Jack even terecht gewezen, gaat ze even grommen naar hem...en hij begrijpt gelukkig haar hondentaal en gaat dan gewoon lekker dicht bij haar in de buurt liggen....Esha is tenslotte al een dagje ouder en dat heeft hij maar aan te nemen. Fijn om te zien allemaal ! en zo te horen gaat het daar bij jullie net zo aan toe

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

honden page profiel Jeanine :)Jeanine :) 3 doggies

honden foto van Jeanine :)

Ik herkende dit niet, ook nooit gezien hier maar dan had ik ook wel reuen maar Jazzy ook nooit zien doen bij Coach, of kan me niet herinneren.

 

maar mooi dit te weten mocht ik ooit ....

honden page profiel Baasje van Spaiky† en OdieBaasje van Spaiky† en Odie 3 doggies

honden foto van Baasje van Spaiky† en Odie

Wat een leuke foto's!

honden page profiel Joke  ,Binkie en SpikeyJoke ,Binkie en Spikey 3 doggies

honden foto van Joke  ,Binkie en Spikey

Wat een schatje,fijn dat het allemaal zo goed gaat.Veel plezier met zijn 3tjes

honden page profiel Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en MaraManon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara 3 doggies

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Wat gaat het goed

En die lieve Bamse toch, das toch ook een kanjer he

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

" Woh ik maakte me wat zorgen om Bams, allebei krijgen ze een eitje, daar is Bams dol op, Bams neemt het ei aan, Ogin is nog wat terughoudend met haar stuk, en Bams geeft voor de pup over en het ei komt er uit..............!,, nog nimmer meegemaakt, maak ik me zorgen zeg..... "

 

Ik had uit deze posting ook begrepen dat Bamse haar ei op deze manier aan Ogin gaf. Prachtig.

 

Bamse en Ogin; het wordt "koek en ei" tussen die twee.

honden page profiel Len@ en JazzLen@ en Jazz 3 doggies

honden foto van Len@ en Jazz

Van dit ras weet ik niks natuurlijk. Ze zijn prachtig om te zien en tegen te komen.

In onze straat woonde er 1.

Zijn ze van karakter vrij relaxt?

Dat idee heb ik.

 

Fijne honden om te hebben.

 

Willemijn straks durf jij wel door een donker steegje met die 2.

 

honden page profiel Dutch AutiDutch Auti 3 doggies

honden foto van Dutch Auti

" Hoe was de nacht.....drie x vannacht eruit geweest, wat eigenlijk niet nodig was, maar toch gedaan, en ja dan wordt er toch door de hele tuin geroetst, pikkedonker, raar dat haar dat niet deert, zonder Bams erbij, na een kwartier, hoppa naar binnen , licht uit en slapen, geen gezeur, hahahaha....ze rolt zich op en boem weg............vanochtend...woh, even voor achten, gelijk buiten gezet, plas gedaan.....en tot mijn grote schrik gaan de kerkklokken Beieren , de kerk staat naast ons, en ja zondag he........maar weer mijn verbazing, het deert d'r niet....zou ze doof zijn ? Hahahaha.......en dan....piepen om eten, ja rustig zeg Bams is er ook nog.....die moet ook even uit....pap gegeven, buiten, en met haar bak roetsjt ze de hele tuin door, en ja Bams krijgt ook een kom pap....apart, want Ogin wil alleen maar eten.....hoppa naar buiten, deur dicht, en o wat ben ik blij met deze winter.....lekker op een bankje en wat kakt ze een hoop, meer dan Bams, hahahahahah....nog steeds staat de teller op 0 in huis, maar ik hou de vinger aan de pols,  het is een vlotte pup die geen angst vertoont,  nergens van schrikt.....zelfs niet van de kerkklokken terwijl dat een hels lawaai is, niet van donker ze racet de tuin door alsof ze er al maanden is...... "

 

Sadi deerde als pup al dat geluid ook niet. (nu helaas wel en waadoor geen idee) maar we waren zo trots dat ze als pup gewoon echt nuet reageerde op al die herrie. Heerlijk onbesuisd.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  wat heerlijk om te lezen ! een pup naar mijn hart lijkt me  en zo ging het ook hier met Esha en Jack.... Die lieten we in het begin ook niet alleen samen, het is belangrijk dat je erbij bent en ziet wat er gebeurt als ze toenadering zoeken....rustig aan mekaar laten wennen, Bamse geeft vanzelf haar grenzen wel aan... Jack wou hier ook snel toenadering zoeken, deed dat ook echt wel goed met veel respect voor Esha, ging voorzichtig haar bek likken, onderdanig op zijn rug liggen terwijl Esha hem mocht besnuffelen....hij werd vanzelf iedere dag een beetje "driester"...ging Esha uitdagen voor een spelletje...daar ging ze langzaam op in, nu steeds meer....maar als ze er genoeg van had/heeft dan wordt Jack even terecht gewezen, gaat ze even grommen naar hem...en hij begrijpt gelukkig haar hondentaal en gaat dan gewoon lekker dicht bij haar in de buurt liggen....Esha is tenslotte al een dagje ouder en dat heeft hij maar aan te nemen. Fijn om te zien allemaal ! en zo te horen gaat het daar bij jullie net zo aan toe "

 Zo werkt het hier nog niet, maar dat kom wel.......heerlijke fotoos van jou daar........Bams neemt nog niet het initiatief , om naar Ogin te gaan......ik laat ze zo, komtvanzelf  wel

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  

Sadi deerde als pup al dat geluid ook niet. (nu helaas wel en waadoor geen idee) maar we waren zo trots dat ze als pup gewoon echt nuet reageerde op al die herrie. Heerlijk onbesuisd. "

 De angstfase komt nog, en dan is het van belang dat je veel met de pup gedaan hebt, indrukken en verandering van omgeving enz.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

" Van dit ras weet ik niks natuurlijk. Ze zijn prachtig om te zien en tegen te komen.
In onze straat woonde er 1.
Zijn ze van karakter vrij relaxt?
Dat idee heb ik.
 
Fijne honden om te hebben.
 
Willemijn straks durf jij wel door een donker steegje met die 2.
  "

 Newfoundlanders zijn van natura al wat onverschillig, maar je zal daar net zo goed aan moeten werken, niets komt vanzelf.

honden page profiel AnitaAnita 3 doggies

honden foto van Anita

Ik dacht ook meteen; Bamse deelt haar ei... mooi!

En voor de rest idd gewoon laten begaan,komt goed.

Lekker genieten tussen het druk zijn door.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

"  
Ik had uit deze posting ook begrepen dat Bamse haar ei op deze manier aan Ogin gaf. Prachtig.
 
Bamse en Ogin; het wordt "koek en ei" tussen die twee. "

 Juist, ik heb het wat verkeerd neer gezet, vandaar dat misverstand, Bams is wat onverschillig, daar maakte ik me wat zorgen om, maar toen ik dit vanochtend meemaakte waren de zorgen onnodig.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Fotoos komen hoor....dat doe ik als ze slaapt, om ze hier neer te zetten.

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

Wat een schatje! Gefeliciteerd met je puppekind!

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Linda je profiel foto is zooooo leuk.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

en weer een wandeling wezen maken, andere kant op... alles is zooooo nieuw, overal even neerploffen, op de dikke kont, en dan roepen van ooooo gin en ze gaat direkt weer mee, nee nog niet met bams, dat kan nog niet.....

 

ze is gek op gedroogde stokvis, er wat afkauwen lukt dr niet, maar een energie vretende bezigheid.... en o wat een vreterd is het zeg.....

 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

alleen de bovenste foto is van Bams, ze lijken wel een beetje op elkaar, hahahaha.   en Bams houdt Ogin goed in de gaten.

honden page profiel Antje en de beestenbende Antje en de beestenbende 3 doggies

honden foto van Antje en de beestenbende

" alleen de bovenste foto is van Bams, ze lijken wel een beetje op elkaar, hahahaha.   en Bams houdt Ogin goed in de gaten. "

Super mooie foto's van je beren

honden page profiel Hettie & CharliiHettie & Charlii 3 doggies

honden foto van Hettie & Charlii

Wat een heerlijk wolbaaltje....

 

en wat lijkt het me dan moeilijk om haar niet ieder moment te gaan knuffelen.....

honden page profiel carla en Buddy carla en Buddy 3 doggies

honden foto van carla en Buddy

Wat een leuke en mooie Pup is Ogin. Met Bamse komt het wel goed.

Dat van dat overgeven kende ik niet. Wij hebben wel een hondje gehad (een krengetje 1e klas) die opzij ging, zodat onze puppy bij haar eten kon. Ook al had ze in het begin een gruwelijke hekel aan die pup. Die mocht niet in de huiskamer komen, dan gromde ze al naar hem. Maar wel haar eten aan hem afstaan.

 

Gefeliciteerd en ik wens jullie een heel mooie tijd met elkaar

honden page profiel petra en jackpetra en jack 3 doggies

honden foto van petra en jack

Heel veel plezier en geluk met Odin!!!

honden page profiel Ilse met haar schatjes: Binny & StoetelIlse met haar schatjes: Binny & Stoetel 3 doggies

honden foto van Ilse met haar schatjes: Binny & Stoetel

Lieve foto's van je meis! 

Gaat ze al in de iglo? of laat ze die lekker staan voor wat het is?

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie 3 doggies

honden foto van Rachelle & Hummie

geweldig om te zien, heerlijke foto's 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Nee niet in de iglo, er ligt een heerlijk bedje in, maar nee, nog niet......

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ze is er! Wat een lief beertje  Willemijn,  heel veel geluk en plezier met Ogin toegewenst!

honden page profiel Laura & TaraLaura & Tara 3 doggies

honden foto van Laura & Tara

Die 4e foto.. 

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Ik moet Bams toch in bescherming nemen, ik had net een broodje, ik vind dat Bams nu wat verwend mag worden, ze kreeg van mij een groot stuk , de pup niets.....en wat doet ze, ze spuugt het weer voor d'r uit, maar ik heb daar toch even wat van gezegd.....pup weg, en tegen Bams......is voor jou, eten.......en ze at het netjes op, een keer vind ik dat in het geheel niet erg, naar Bams moet goed eten en verwend worden nu.......ik wist dat ik een gemoedelijke beer heb, maar er zijn wel voor mij grenzen, Bams moet haar eigen eten goed opeten....

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Maandag komt er een vriend mij even helpen om met goed gaas de tuin wat af te zetten, ik heb geen zin om savonds en snachts de tuin af te struinen in het donker, van waar zit ze, de bengel sjeest de hele tuin rond, pikkedonker kan d'r niets schelen.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Heb er nu plantenbakken voorgezet, maar ze is ondernemend, en wil er gewoon over heen klimmen........

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit onderwerp staat op slot, je kunt niet reageren op deze vraag !

Volgende forumvraag: Uitbreiding
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^