kluifje

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

kira (Gast)

Hallo ik heb een York chire van 4 maand die begint te bijten welk beentje of kluifje zou ik mogen geven  bedankt  

honden page profiel sylviasylvia

honden foto van sylvia

Die mag ze allang hebben, hoor.

Puppy's willen graag bijten.

Hoe lang heb je je hondje dan?

Het beste denk ik, niet te harde botten, zolang ze nog niet gewisseld heeft.

 

 

honden foto van Danielle, Kyra*Kaylin*, Djaira en Djaidey

Ik gaf mijn hond van pup af aan al buffelhuid kluifjes, je moet alleen opletten met het laatste stukje ( dat ze dit niet in 1 keer inslikken ), ik kreeg deze kluifjes al mee van de fokster, zaten in het puppy pakket.

 

Ook gaf ik haar af en toe een pensstaafje.

honden page profiel ElianeEliane

Konijnenoren en lamskophuid

honden page profiel LeylaLeyla

honden foto van Leyla

Pens staafjes doen t goed...stinkt wel een beetje..en pas op t laatste stukje ja, dat word meestal doorgeslikt omdat opkauwen pas op latere leeftijd doordringt bij de meesten neem niet te kleine kluifjes daardoor en absoluut (nog) geen echt bot zal ik aanraden maar iets 'kauwbaars' van natuurlijk materiaal zoals runderhuid. Ik gaf mijn hond eerst van die dental kauwstaven, is van geperst materiaal ofzo en die kotste een paar dagen later weer hele stukken uit omdat t niet verteerde in de maag, dus persoonlijk zal ik hiermee oppassen, zeker bij jonge honden..

honden page profiel Loco en ikLoco en ik

honden foto van Loco en ik

Hier ook vanaf 8 weken al kauwmatriaal. Geef wel alleen natuurlijk matriaal zoals runderhuid, gedroogde long, gedroogde luchtpijp, oren... Wissel altijd wel af, maar weet niet of dat nodig is?

honden page profiel MartineMartine

honden foto van Martine

Bullepees zijn ze gek op, varkensoren (ja zelfs pupjes).  Mijn honden zijn natuurlijk wel een stuk groter dan een Yorkie, dus pas je de maat best wat aan.  (een varkensoor in twee geknipt bv.) Verder geef ik ook gewone beentjes van buffelhuid of de kluiven van farmfood.

honden page profiel SYSY

honden foto van SY

" Bullepees zijn ze gek op, varkensoren (ja zelfs pupjes).  Mijn honden zijn natuurlijk wel een stuk groter dan een Yorkie, dus pas je de maat best wat aan.  (een varkensoor in twee geknipt bv.) Verder geef ik ook gewone beentjes van buffelhuid of de kluiven van farmfood. "

 Varkensoren zou ik nog niet doen als ze nog niet gewisseld zijn. Wij hadden dit ook gegeven maar Skye kreeg er diarree van, dierenarts zei dat door de melktandjes de varkensoren versplinteren en dit problemen kan geven in de darmen. 

honden page profiel JetJet

honden foto van Jet

" Bullepees zijn ze gek op, varkensoren (ja zelfs pupjes).  Mijn honden zijn natuurlijk wel een stuk groter dan een Yorkie, dus pas je de maat best wat aan.  (een varkensoor in twee geknipt bv.) Verder geef ik ook gewone beentjes van buffelhuid of de kluiven van farmfood. "

 Bullepees werd door onze dierenarts afgeraden totdat het hele gebit gewisseld  is ivm de hardheid ervan. 

Zoals eerder genoemd; kluifjes van (buffel) huid/pensstaafjes/gedroogd vlees is goed voor een pupje

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^