Feromonen halsband

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus

Hallo HP ers,

Heeft een van jullie ervaringen met een feromonen halsband. Deze is mij aangeraden door de dierenarts omdat Woola erg onzeker wordt van allerlei harde geluiden. Het begon als vuurwerk angst, maar nu wordt ze ook onzeker van scooters en brommer die zulke harde geluiden maken. Ik heb er eentje aangeschaft en omgedaan en inderdaad Woola is iets rustiger. Alleen ik vind het helemaal Woola niet meer, bijvoorbeeld We kwamen vanmorgen haar grote vriendin Kumi tegen een schat van een Amerikaanse Akita, daar speelt ze altijd heel leuk mee. Maar vandaag ging Woola telkens op haar rug liggen en wilde ook niet echt spelen. Helemaal niet zoals ze normaal is. Ik heb het thuis aan mn man gevraagd of hij ook vond dat Wooltje veranderd Was in gedrag, het was hem dus ook al opgevallen. Wij hebben de halsband direct afgedaan. Er staat in de bijsluiter dat er geen bijwerkingen zijn, maar ik heb nu dus mijn twijfels, vandaar mijn vraag.

honden page profiel LoesjeLoesje 3 doggies

honden foto van Loesje

Men kan nog zo  beweren, dat de band geen bijwerkingen geeft, als mijn hond zou reageren zoals de jouwe, zou ik deze ook afdoen.

 

http://www.medpets.nl/adaptil+halsband/

 

Weet je trouwens zeker dat de band de oorzaak is? Of is er toevallig iets anders aan de hand.

 

Is Woola weer zich zelf nu de band af is? Zo ja, dan is de band de oorzaak.

honden page profiel Marion, Dick,Woola, en BrutusMarion, Dick,Woola, en Brutus

honden foto van Marion, Dick,Woola, en Brutus


Weet je trouwens zeker dat de band de oorzaak is? Of is er toevallig iets anders aan de hand.

 

Is Woola weer zich zelf nu de band af is? Zo ja, dan is de band de oorzaak. " Nu de band af is vinden wij dat Woola nu na een paar uur alweer meer haar oude ik. Ben blij dat wij naar ons gevoel hebben geluisterd.

Volgende forumvraag: Duralactin Joint Plus Soft Chews
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^