de kangal agressief?! kemig wat ik nu weer zag

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Tot voor kort waren het in nederland hoofdzakelijk kangalliefhebbers die deze honden hielden, maar mede door de filmpjes die op internet versprijd worden melden zich nu ook andere geintreseerde aan voor de kangal.
De "liefhebbers" van stoere,sterke,potentieel gevaarlijke honden! :'(
Tevens is het in Turkije niet ongewoon dat ze puppy's tegen elkaar laten vechten en dat gebeurt al bij de fokker, want agressie en strijdvaardigheid is toch een vereisde om hun oorspronkelijke en huidige taak als kuddebewaker goed te kunnen uitvoeren.
Dat dit in Turkije gebeurt is erg, maar naar mijn mening is het véél erger dat deze "helse" puppy's met 4 maanden of ouder naar NL geimporteert worden en op marktplaats belanden.
Deze honden hebben volwassen honden om de haverklap zien vechten, ze hebben volop met hun nestgenootjes gevochten dus dat is niet meer dan normaal voor ze en ze hebben geen leiding van menselijke hand gehad.
Deze honden passen dus niet of nauwelijks in onze samenleving die steeds meer gebrand begint te raken op maatschappelijk aanvaardbaar gedrag van honden.
Ik ben dus bang dat de oprechte kangalliefhebbers en de kangal(+ alles wat soortgelijke uiterlijke kenmerken heeft) hier in de toekomst de dupe van gaan worden.




Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "de kangal agressief?! kemig wat ik nu weer zag" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

patrick (Gast)

De invoer van dit ras naar Nederland zou van mij grootendeels aan banden gelegt mogen worden, behalve via rassenverenigingen/erkende fokkers die selectief invoeren. En geplaatste berichten over "rashond" ja of nee kruising van.... wat is een kangal, en wat niet. Doet me sterk denken aan het vroegere pitbull verhaal. Daarbij zou dit ras niet voor iedereen beschikbaar mogen zijn, want als je 100 mensen hebt die geschikt zijn als hondenbezitter, zijn er maar 2tot5 geschikt voor een kangal.
En in verkeerde handen is de kangal wel degelijk de gevaarlijkste hond die er is.

[email protected] (Gast)

al die mensen die berichten achter gelate hebben ,weten helemaal niks over kangals jullie zien wat erg wordt van een mug oliant gemaakt t leven daar is hard en niet als hier geen schoothondjes maar echte honden en die puppy is helemaal niet ziek een supper hond ben zelf in turkije herder geweest kom maar op met jullie vragen heb zelfs wolven afgemaakt door mn eigen kangals vragen a.u.b

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

heb zelfs wolven afgemaakt door mn eigen kangals

je bedoel mijn kangals hebben wolven afgemaakt?
tja wat zal ik daar dan op zeggen

Proud owner of 2 REAL Amstaffs (Gast)

Wat is dit nu weer voor een waardeloos topic???

Wat een reacties, vooral van de topic starter die heeft geloof ik echt overal verstand van!
Jammer dat de meeste teksten slechts verhalen zijn die overeenkomen met "ik ken iemand en daar zijn zus heeft wel eens iets gehoord van de melkboer die ooit ergens iets gelezen had" oftewel: BULLSHIT!

Over ieder hondenras doen wel slechte verhalen de ronde, ook over "mijn" ras de Amstaff, maar een hond blijf een hond en hij gedraagt zich zoals hij opgevoed word.

Oh ja, het "40 nietjes in het oor" VERHAAL daar zijn vele versies van, maar ik zou graag eens een dierenarts spreken die werkelijk zoveel nietjes uit één oor heeft gehaald. 100,- euro voor degene met aantoonbare feiten.




honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

ja leuke reactie maaer ga je die 100 euro naar me over maken of kom je het brengen het dossier ligt bij de arts in amsterdam ik ga het morgen opvragen voor je of ze een ondertekend document naar me faxen met de foto's waarschijnlijk doen ze het niet maar kan het proberen

honden page profiel JapjesJapjes

honden foto van Japjes

verschrikkelijk en die mannen maar lachen niet normaal :'( :'( :'( :'(

conan (Gast)

waardoor denk je dat die pups en oudere kangals zo agressief zijn? omdat ze in het donker ineen stal gehoudedn worden door Mensen die ze ophitsen en alleen te eten geven als ze vechten.
Lees eerst eens meer over de kangal en oordeel dan....
er word geen pup vals geboren hoor!! en dan moet je vooral you tube kijken dat is ook zo,n goede informatiebron!!!!!!!! maar niet heus. ik leef al 11 jaar samen met 2 kangals , 2 andere honden, katten fret, en vogels. en er zijn geen trouwere, slimmere en Lievere honden dan kangals. Hier op dit forum elkaar opjutten en foute filmpjes kijken helpt dit ras niet

honden page profiel YvetteYvette

honden foto van Yvette

Munnuh god !!!
Wat een oneindige discussies hier zeg, lijkt af en toe wel oorlog :'(

Snap ook eigenlijk niet dat deze topic niet is gesloten.... er zijn topics voor minder op slot gezet volgens mij.

Ik vind dat er te veel mensen zo maar een hond aanschaffen, vaak image-building, vaak onwetendheid, vaak foute opvoeding !
Andere mensen cq. honden/dieren worden daar uiteindelijk de dupe van......

Serieus probleem dus !!!!
Problemen zijn er om opgelost te worden, maar hoe ?!?!?!?

honden page profiel Dobber!!!Dobber!!!

honden foto van Dobber!!!

http://www.hondenpage.com/hondenforum/5741/ayse-doodgebeten.php

Wat voor opvoeding zouden deze honden dan wel niet kunnen hebben gehad...

honden page profiel ben niet meer actief helaasben niet meer actief helaas

honden foto van ben niet meer actief helaas

YVETTE
ben het totaal met je eens ik reageer zelf niet eens meer erop

het zijn allemaal gasten die hier via google terrecht komen dus tja

whatever
de kangal is gewoon niet gefokt als huishond zeker niet hier in dit platte vol gebouwde landje

jack (Gast)

Ik weet niet wat jullie lullen maar het probleem licht bij de mens.
Nooit de dier als eerst eerst jezelf anders schiet je jezelf maar af met je gelul!!!!!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "de kangal agressief?! kemig wat ik nu weer zag" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^