Schakelprogramma rechten + hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Lauren (Gast)

Hallo allemaal! Ik volg nu een jaar Hbo-rechten en dit bevalt heel erg goed. Ik hoop dat er toevallig iemand is die ook een rechtenstudie gedaan heeft of iemand kent die ervaring heeft met een situatie zoals ik ga beschrijven.   Ik wil na de hbo doorstuderen via een schakelprogramma zodat ik Master of Laws ben. Is er misschien iemand die dit ook gedaan heeft, of dit gaat doen, waardoor ik inzicht kan krijgen hoe een rooster eruit ziet van een schakelprogramma rechten. Dit is voor mij namelijk hoog nodig voor de beslissing of ik een deeltijd- of voltijdstudie ga studeren in combinatie met mijn hondje. Ik hoor enorm graag van jullie! alvast bedankt   Lauren

Lauren (Gast)

Iemand een idee? :)

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Ik kan je helaas niet helpen... Misschien iemand anders op het forum! Succes 

honden page profiel ~ Luna & Lèxi ~~ Luna & Lèxi ~

honden foto van ~ Luna & Lèxi ~

Hoihoi,

ik studeer zelf geen rechten maar doe een andere universitaire studie. Bij de Erasmus universiteit Rotterdam kun je het algemene rooster gewoon inzien, hiervoor hoef je geen student te zijn of in te loggen o.i.d. Misschien heb je wat aan deze link:

http://www.esl.eur.nl/onderwijs/inrichting_van_het_onderwijs/collegeroosters/

 

Lauren (Gast)

Bedankt voor je reactie! als ik het allemaal goed aflees dan valt het wel mee en is het dus allemaal wel te doen. hopelijk is dit ook zo bij het schakelprogramma.

Lauren (Gast)

Iemand die nog iets weet :) 

honden page profiel IsalindeIsalinde

honden foto van Isalinde

Tsja, waarom moeilijk doen  als het ook makkelijk kan. Stuur een mail, of ga even langs bij de studiebegeleider en vraag :) Mocht deze de info niet geheel kennen, dan kan hij/zij je doorverwijzen naar iemand die het wel weet. 

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

Informeer even bij de school waar je wil verder studeren naar de mogelijkheden en de schema's.

Volgende forumvraag: anallergenic brok van royal canin
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^