Aanschaf hond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

maarten (Gast)

Hi Nies & Wilson,

Waar hebben jullie je dwergpoedel gevonden? We zoeken een pup die inderdaad op alles getest is, maar we hoeven geen echte rashond die wedstrijden gaat winnen, etc.... Bij de poedelclub zijn hele mooie nestjes met ouders die beide wereldkampioen zijn. Wij zoeken gewoon een gezond hondje. Iemand ervaring met goede adressen? 

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Als je een account aanmaakt kan ik je een prive bericht sturen :-).deze fokker staat niet op hp en gebruikt geen fci stanboom maar wel ukc

honden page profiel sneeuwwitje en de dwergsneeuwwitje en de dwerg

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

" Hi Nies & Wilson,
Waar hebben jullie je dwergpoedel gevonden? We zoeken een pup die inderdaad op alles getest is, maar we hoeven geen echte rashond die wedstrijden gaat winnen, etc.... Bij de poedelclub zijn hele mooie nestjes met ouders die beide wereldkampioen zijn. Wij zoeken gewoon een gezond hondje. Iemand ervaring met goede adressen?  "

 Sowieso zou ik kijken naar stamboom en testen,voor je het weet zit je anders bij foute fokkers en met een zieke hond!(inteelt,niet getest op erfelijke afwijkingen enz)

Het onze wordt ook een huishondje,maar wel 1 met stamboom!

honden page profiel Maarten van LeeuwenMaarten van Leeuwen

Dat is precies wat wij zoeken, een gezonde pup die een stamboom heeft!

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Chow pup in het asiel
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^