vlooien

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WilWil

Goedemorgen,

 

Ik heb een vraag nu we weer in de vlooientijd zitten wat mij opvalt is dat wanneer we onze hand behandelen voor vlooien (ook de kat) met druppels lijkt het wel of 2 dagen later hij vol zit met vlooien terwijl we voor de druppels geen een vlo gezien hebben of dat de hond krabt.

Komt iemand dit bekend voor het is niet eenmalig maar eigenlijk iedere keer gisteren bij de da gevraagd en die had er nog nooit van gehoord.

 

gr 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Mijn honden/katten hebben nog nooit last gehad van vlooien als ik ze preventief behandelde.

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Ik heb hier ook nog nooit van gehoord en ook niet meegemaakt.

Welk merk pipetten gebruik je?

Omdat dit volgens mij sporadisch voorkomt, kan je het - denk ik - beter per mail of telefonisch aan de fabrikant of distributeur vragen.

honden foto van Coby & Wanda en Mathilde

Wat mogelijk is, is dat je na toediening van de pipet de vlooien gaat zien die eerst in de vacht verstopt waren. Zodat je ze niet zag.

Nu komt er ' vlooien gif' en dan zoeken die verstopte vlooien massaal de nooduitgang en komen tevoorschijn om vervolgens korte tijd later dood of bijna van je hond te vallen.....

Volgende forumvraag: Petmate Durabed
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^