Nog meer mensen die gaan?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel bazin van Conanbazin van Conan

honden foto van bazin van Conan

Ik heb me ingeschreven voor de familie honden dag in leiden bij de kynologenvereniging rijnland. Om conan die geen stamboom heeft toch te laten keuren.

 

Gaan er nog meer mensen?

En hebben mensen ervaring hier mee? En wat moet ik zowel weten nu ik eraan mee doet? Wat word er zegmaar verwacht van mij en Conan.

Alvast bedankt

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Wat leuk dat je je hebt ingeschreven! Op een clubmatch is er gelegenheid om je hond eens te laten keuren en vervolgens krijg je hier een verslag van. Een clubmatch is een opstapje voor een grote show (Clubmatch is kleiner/goedkoper).

Zorg dat Conan, in ieder geval, schoon is. Eventueel kun je hem ook laten trimmen of kun je zelf zijn pootjes/oortjes bijknippen. Net wat jezelf wil ;-).

Ik zou me verder niet zo druk maken, het is tenslotte de eerste keer. Meestal word er op een show verwacht dat je hond netjes naast je kan lopen aan een losse lijn en met het juiste gangwerk. Ook moet de keurmeester hem kunnen betasten en moet hij toestaan dat de keurmeester het gebit bekijkt.

Het belangrijkste; wees trots op je kanjer (laat dit ook merken in de ring). Heb plezier, dan word het vast en zeker een leuke dag! :)

honden foto van Tamara - Abby, Anna & Jamie

Oh, wij hebben ons net ingeschreven voor de show bij KC Nijmegen... :p 

Ook voor rasloze honden.. 

 

Ik geloof dat ze gewoon een rondje moeten lopen, en stilstaan om betast te worden. 

In Nijmegen moeten we ook in een rij staan, waar de honden blijven staan.

honden page profiel bazin van Conanbazin van Conan

honden foto van bazin van Conan

Ik zag dat op shows van soortgenoten de eigenaar de lip optrekt en de jury van een afstandje naar het gebit kijkt, de DA kon zo kijken maar of tegen die tijd een vreemde zo aan ze lip mag zitten.. Ik weet hetniet hihi betaste zal niet zo een punt zijn en trimmen doe ik zelf. Bedankt voor je info ben benieuwd 

honden page profiel Sigrid, Sandy, Diva & NalaSigrid, Sandy, Diva & Nala 3 doggies

honden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nala

Hoi over de familie hondendag is al een topic waar ook nog wat info enzo staat http://www.hondenpage.com/hondenforum/200443/familie-hondendag-29-augustus-2015.php

honden page profiel bazin van Conanbazin van Conan

honden foto van bazin van Conan

Ow wat dom helemaal niet gezocht voor ik er 1 aanmaakte. Bedankt!

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^