Snuffel en puzzel workshop 26-07 in Opeinde (Friesland) i.s.m. Doedels dierenservice

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel EstherEsther

honden foto van Esther

In deze workshop maken we gebruik van de puzzels van Doedels Dierenservice.

Een hond kan gewoon zijn voer in een bak krijgen maar voor een hond is snuffelen naar voer nog veel fijner en leerzamer. Ze gaan puzzelen om het voer te krijgen en daar mogen ze creatief voor worden en of hun neus of poot gaan gebruiken. Per puzzel en per hond zie je verschillende oplossingen.

In de workshop ga je je hond leren wat snuffelen is en dan vanuit een ontspannen sfeer. Je leert je hond vertrouwen krijgen in voorwerpen en dat voorwerpen niet eng zijn.

10 minuten snuffelen staat gelijk aan een wandeling en zorgt ervoor dat je hond geestelijk moe wordt. Onzekere honden krijgen zelfvertrouwen door het snuffelen. Drukke honden worden rustiger door snuffelen en stabiele honden snuffelen voor de fun en voor nieuwe uitdagingen.

De snuffel en puzzel workshop is geschikt voor elk ras en elke leeftijd en iedere hond leert snuffelen op zijn eigen niveau.

Doedels Dierenservice neemt de puzzels mee en zij heeft een speelotheek voor deze spellen dus lijkt het je leuk dan kun je een spel huren. In de workshop wordt uitleg geven hierover. Tevens neemt ze allemaal leuke andere spullen mee zodat je je viervoeter leuke uitdagingen kan geven.

De workshop begint om 13.30 uur en duurt 2,5 uur. Heb je interesse? Stuur dan een pb naar me en vraag naar de kosten.

 

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^