Zo schattig

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Marijke

Amber is zo blij met haar speeltjes dat ze die het liefste de hele dag door aan je laat zien. Heeft ze beer 1 laten zien, even later komt ze met beer 2 op de proppen en als je heel enthousiast bent wil ze ook nog wel haar nieuwste flostouw laten zien. Zo schattig. Ze begint dan ook helemaal te knorren. Kennen jullie dit?
Dit is nieuw voor ons, Tessa en Bo geven niks om speelgoed.

honden foto van Marie-Rose & Tibootje (RIP) + Freya'tje

Oh wat schattig !!! Die profielfoto doet me al smelten. Echt een dotje !

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Herkenbaar! Fay sjouwt de hele dag met speeltjes en knuffels. Teddy  is favoriet. Die wordt overal mee naartoe gesleept. Nu word hij gebruikt als kussen, haha

honden page profiel MarijkeMarijke

honden foto van Marijke

" Herkenbaar! Fay sjouwt de hele dag met speeltjes en knuffels. Teddy  is favoriet. Die wordt overal mee naartoe gesleept. Nu word hij gebruikt als kussen, haha "

 Aaah wat lief!

Hier heeft één knuffel ook een naam gekregen. Eddie, een paard. De eerste keer kamperen met Amber liep er een paard in de wei op de camping, Eddie genaamd. Amber heeft dat paard het hele weekend gevolgd in de wei. Zodoende Eddie. Het is nu al zo erg, als we naar de gehoorzaamheid training gaan moeten we een speeltje mee nemen, iedereen weet van het bestaan van Eddie en vragen of Amber Eddie weer bij haar heeft. Erg he! :-)

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

"  Aaah wat lief!
Hier heeft één knuffel ook een naam gekregen. Eddie, een paard. De eerste keer kamperen met Amber liep er een paard in de wei op de camping, Eddie genaamd. Amber heeft dat paard het hele weekend gevolgd in de wei. Zodoende Eddie. Het is nu al zo erg, als we naar de gehoorzaamheid training gaan moeten we een speeltje mee nemen, iedereen weet van het bestaan van Eddie en vragen of Amber Eddie weer bij haar heeft. Erg he! :-) "

 

hahah... geweldig!

honden page profiel Nancy en DinoNancy en Dino

honden foto van Nancy en Dino

Wat leuk! Shadow is ook gek op speeltjes, alleen houden ze het niet lang vol bij hem.. Zelfs de speeltjes die ervoor gemaakt zijn om niet stuk te gaan begeven het na een tijdje!

Maarja als meneer het maar naar zijn zin heeft hé 

honden page profiel Linda & MayroLinda & Mayro

honden foto van Linda & Mayro

" Wat leuk! Shadow is ook gek op speeltjes, alleen houden ze het niet lang vol bij hem.. Zelfs de speeltjes die ervoor gemaakt zijn om niet stuk te gaan begeven het na een tijdje!
Maarja als meneer het maar naar zijn zin heeft hé  "

 Ha hier hetzelfde probleem. Hij is er super gek op en sjouwt er overal mee naar toe. Legt het bij mensen op schoot... Maar helaas, ze hebben allen een kort leven.. Een mooi leven, maar kort...

Volgende forumvraag: zindelijkheid
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^