Raskeuze

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Raskeuze Poll

Welk ras zou jij kiezen?

Een Zwitserse Herder
Een grote witte keeshond

honden page profiel Witte DraakWitte Draakgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Witte Draak

" Zou je serieus een pup daarop afwijzen? Omdat de website van de fokker vol spelfouten staat? Niet iedereen kan goed spellen maar dat heeft toch niks met de fokker te maken of de pups? Alsof je daar nog aan denkt wanneer jouw pup lekker bij je woont. "

 Ik vind een website vol spelfouten erg slordig en onprofessioneel over komen. Niet kunnen spellen heeft misschien niks met fokken te maken, maar het geeft me niet het gevoel dat ik kan vertrouwen op de kundigheid van de fokker. Het is natuurlijk sneu dat zoiets triviaals zo'n negatief effect heeft op iets ongerelateerds maar zo werkt het nu eenmaal vaak. Er is een psychologische term voor maar die ben ik helaas even kwijt. 

honden page profiel sylviasylvia 3 doggies

honden foto van sylvia

Ja, daar zou ik ook een fokker op afwijzen, op een website vol spelfouten.

Dat zou voor mij betekenen dat hij/zij weinig moeite heeft gedaan om er iets van te maken, het komt nogal onverschillig over.

En iemand die echt serieus bezig is, zou dat willen voorkomen.

honden page profiel Oscar & meOscar & me 3 doggies

honden foto van Oscar & me

Grappig dat meerderen dat dan hebben. Ik ben zelf namelijk wel erg perfectionistisch qua spelling maar zou daar een fokker niet op afwijzen. De dagopvang waar onze hond eind augustus naartoe gaat had ook wat spelfouten op de website en haar visitekaartje staan, niet zo erg als de site van de fokker van TS, maar daar zijn we niet op afgeknapt. Gelukkig ook maar, want toen we gingen kijken waren we direct verkocht. 

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^