dobermann puppy

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

bezoeker (Gast)

Mijn dobermann heb ik een tijdje geleden moeten laten inslapen wegens een leveraandoening. Ik ben nu opzoek naar een puppy, is er iemand die puppy's heeft of puppy's verwacht binnenkort ? ik zou graag een zwarte reu kopen  

honden page profiel GillianGillian

honden foto van Gillian

Even bij de vereniging kijken:

http://www.dobermannvereniging.nl/

 

Erkende fokkers:

http://www.dobermannvereniging.nl/fokkers-kennels

 

honden page profiel Iris, Lynn & Sam   Iris, Lynn & Sam goedgekeurde fokker

honden foto van Iris, Lynn & Sam

Wat verdrietig dat je jouw Dobermann hebt moeten laten inslapen... Sterkte!

 

 

Femke heeft al een superantwoord gegeven, dus heel veel succes met de zoektocht naar een pup! 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

Check even Natsonda in Belgie! Hele goede verantwoorde fokkers! Hebben net een nestje van 10 pupjes.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

België heeft ook vereniging.http://www.dobermannclub.be/Fok/

 

Natsonda is goed.

 

blijven superhonden

Ik heb mijn trouwe moeten afgeven op de leeftijd van 13 jaar.

 

 

veel plezier met je zoektocht!

 

hou ons op de hoogte!

Anoniem (Gast)

Bedankt iedereen voor jullie reactie...

 

@Femke, heb net enkele emails verstuurd, nu nog wachten op antwoord, hoop op positief resultaat.

 

@Iris & Kelly, dank u voor jullie medeleven...

 

@Cindy & co, bij Natsonda is alles al gereserveerd, bij anderen die ik aangeschreven heb ook, her en der wel een puber te vinden of volwassen, maar heb liever pup

 

@Kiki, wodan, het zijn idd slimme honden, voordien heb ik andere rassen gehad, maar voortaan blijf ik bij dobermann. Onze Axel was 5 weken jonger dan 14 jaar, maar we hebben uiteindelijk de knoop moeten doorhakken, je hond zien leiden is geen pretje, niet voor ons en ook niet voor haar, ze is in mijn armen inslaap gevallen, heb haar naam op mijn bovenarm laten tatoeëren als symbool voor eeuwig samen te zijn

Anoniem (Gast)

Heeft er iemand ervaring bij hondenspeciaalzaak hezehof in Lummen ? ze verwachten een nestje van particulieren, weet iemand of dit broodfok is of van serieuze kwekers ? 

honden page profiel DeesDees

honden foto van Dees

Zou het niet doen. Ze staan ook in deze lijst: http://www.koophiernooiteenpuppy.com/lijst-met-bekende-broodfokkers-2/

honden foto van Love is a four-legged word

" Heeft er iemand ervaring bij hondenspeciaalzaak hezehof in Lummen ? ze verwachten een nestje van particulieren, weet iemand of dit broodfok is of van serieuze kwekers ?  "

 Absoluut niet doen! Dit is een afschuwelijke broodfokker.

Zoek een erkende fokker die aangesloten is bij de rasvereniging, de ouders laat onderzoeken op gezondheid (!) en de pups een FCI of Sint Hubertus stamboom meegeeft.

Anoniem (Gast)

[Ik had het al verwacht dat ik daar niet moest zijn voor een puppy, maar wilde toch anderen hun mening ook even horen. Ik vond het al verdacht dat hun "particulieren" een nestje hadden.

Wat ik ook verdacht vind is dat ik de puppy's alle dagen kan gaan bekijken, maar om de ouders te zien moest ik een afspraak maken, dit deed bij mij een belletje rinkelen van hier klopt iets niet.

 

Ik heb al op youtube video's gezien over broodfokkers met verborgen camera, ze zitten in een kooi, hebben schurft, zitten in hun eigen poep enz...

uit medelijden in de honden zelf zou je al zo'n arm schaap kopen om het een gelukkig leven te geven, maar aan de andere kant besef ik ook dat het beter is dat deze mensen niet van hun puppy's afgeraken, zo verminderd ook het fokken bij hun.

Ik ben tegen broodfok en ik wacht wel geduldig totdat ik iemand vind die puppy's heeft die in huis grootgebracht zijn in huishoudelijke kring, zo ben ik er ook meer van zeker dat ik geen "gestoorde" hond koop die later voor problemen zorgt.]

Anoniem (Gast)

Bedankt Dees

Bedankt Emma

 

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Die particuliere nestjes komen vaak van het Oostblok van massa fokkers. Super dat je je ingelezen hebt! Via de rasvereniging zal ke vast een goede fokker vinden. 

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Goed nagedacht ts! (door te kopen hou je het idd in stand)

 

Hezehof is idd een 'doorkoopstation'

als je een afspraak moet maken om de ouderdieren te mogen zien...dan weet je het wel.

 

Je superdober komt nog!

 

 

Anoniem (Gast)

Ik heb me vandaag een puppy gereserveerd bij nasonda, het duurt wel even eer er weer puppy's zullen zijn, mss rond de nieuwjaar, maar ik voelde al vlug aan dat ik daar op de juiste plaats was, mooi, proper, verzorgd, vriendelijk, en de dobers die er rond liepen waren zeer mooi, luisterden goed en waren vriendelijk. Nu nog even geduld hebben voor m'n puppy te kunnen afhalen...

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Gelukkig dat je zelf in de gaten had, dat Hezehof geen jofel adres is; het is een handelaar in puppies uit Oost Europa is. Pups van ca. 40 rassen op voorraad!!! De fokhonden worden in de Oostblok onder erbarmelijke omstandigheden gehouden en zien vaak hun hele leven geen daglicht. Moederhonden worden uitgebuit door ze elke loopsheid te laten dekken. Welzijn en gezondheid staat op een zeer lage plaats bij deze barbaarse fokkerijen. De pups worden in kleine busjes vervoerd, vaak zonder ventilatie en men ziet wel hoeveel pups er nog leven bij aankomst in BE of NL.

 

Zijn de pups, die Natsonda nu heeft, allemaal besproken?

 

Ik wens je voor de toekomst een fijne en gezonde pup, die uit eerlijke fok is voortgekomen.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Ben  content voor je!

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Super dat je je op de lijst hebt laten zetten!! Die tijd vliegt zo voorbij :D 

honden page profiel Cindy & CoCindy & Co

honden foto van Cindy & Co

" Ik heb me vandaag een puppy gereserveerd bij nasonda, het duurt wel even eer er weer puppy's zullen zijn, mss rond de nieuwjaar, maar ik voelde al vlug aan dat ik daar op de juiste plaats was, mooi, proper, verzorgd, vriendelijk, en de dobers die er rond liepen waren zeer mooi, luisterden goed en waren vriendelijk. Nu nog even geduld hebben voor m'n puppy te kunnen afhalen... "

 Ja, hè, en als je er een pup hebt gekocht, blijven die mensen 'vrienden' voor het leven. Wij hebben onze dobie van daar moeten afgeven zo'n half jaar geleden, maar ik heb nog steeds contact met Sonja.

We mailen nog af en toe en als er nieuws is ivm de andere honden, laat ik het altijd weten. Ik ga ook bij elk nestje eens op bezoek. Als ze zo'n 6 a 7 weekjes zijn, is goed voor hun socialisatie.

Dat is daar ook optimaal, he. Die baby's zijn zindelijk, ze kennen allerlei geluiden, ze zijn kinderen gewoon, echt super!

 

Het is echt de moeite om te wachten!

Succes!!!

Anoniem (Gast)

Ik wil hier wel aan toevoegen, dat ik op facebook een scheef antwoord heb gekregen van Sonja van natsonda, toen ik zei dat ik inplaats van 1 dober er 2 wilde kopen bij haar. Ze antwoorde dat ze haar dober dit jaar niet gaat laten dekken maar pas volgend jaar, daarop antwoorde ik dat ik er dan maar 1 bij haar koop (waar ik al 200€ voorschot voor heb betaald gehad) en ik verder zou uitkijken voor een dober te kopen bij iemand anders die ik dit jaar wel nog kan hebben. Daarop kreeg ik het scheef antwoord "als jullie dat willen dan moeten jullie dat maar doen", ik weet niet wat jullie ervan denken maar zo'n antwoord had ik niet verwacht van haar, wat niet beschikbaar is kan ik ook niet kopen he, en ik denk toch wel dat ik het recht heb als ik "dit" jaar nog een dober wil hebben en ze kan het me niet bieden, dat ik toch het recht heb om verder te zoeken naar eentje die dit jaar wel beschikbaar is ? 

honden foto van sneeuwwitje en de dwerg

Tja anoniem,vind het ook wel raar dat je er 2 wilt kopen?een serieuze fokker zal dit ook enkel toestaan als ze weten dat dit kan.het os namelijk erg veel werk om een pup op te voeden,laat staan 2 van dit kaliber!

Anoniem (Gast)

@ Niels, vind jij dat dan een vriendelijk antwoord ? 

Anoniem (Gast)

@ Niels, waarom vind jij dat raar als ik 2 pups wil kopen ? wat is daar eigenlijk mis mee ? als ik al 1tje bij jou heb gereseveer en nadien nog een 2de wil reserveren, en je verteld me dan dat je dit jaar je teefje niet zal laten dekken, wat is er dan mis mee als ik zeg dat ik het eentje neem waar ik een voorschot heb voor betaald, maar verder ga zoeken op internet om dit jaar nog eentje te kunnen kopen ? dat is toch mijn recht of niet ? wat ik niet leuk vind aan natsonda is dat ik hierop het antwoord kreeg "als jullie dat willen dan moeten jullie dat maar doen", mja, of jij dat een beleefd antwoord vind of niet weet ik niet, maar ik vind het allesinds onbeleefd

Anoniem (Gast)

@Niels, heb ik dan het recht niet om te zeggen als je pas volgend jaar je teef laat dekken dan koop ik maar 1 pup bij jou, en ergens anders een 2de pup ? moet je mij dan antwoorden als jullie dat zo willen dan moeten jullie dat maar doen ?

Als jij dat beleefd vind awel merci !!!

Anoniem (Gast)

@Niels, als je me niet kan verkopen wat ik wil, dan heb ik het recht om het bij iemand anders te kopen, zijn we akkoord met elkaar ?

 

Anoniem (Gast)

...als we het akkoord zijn met elkaar dan vind je waarschijnlijk het antwoord van nasonda ook onbeleefd, ik allesinds wel

 

honden page profiel LexieLexiegoedgekeurde fokker

honden foto van Lexie

Anoniem, je vertelt een heel eenzijdig verhaal. Je bent naar mijn idee een integere fokker aan het zwart maken.

2 pups tegelijk opvoeden heeft veel nadelen, en logisch als iemand daar kritische vragen over stelt. 

En nee, het is niet leuk als de fokker ineens een andere planning heeft en vreemd dat je al aanbetaald hebt terwijl er nog geen pups zijn. Maar praat daarover met de fokker ipv hier je gal spuwen. 

Voordat je denkt dat ik een azijnpisser ben; super dat je goed onderzoek doet naar waar je honden vandaan komen. Lees je ook goed in over het opvoeden van meer dan 1 pup tegelijk, zodat je weet waar je aan begint. En vooral wens ik je veel geluk toe met je toekomstige huisgenoot(jes)

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Is een beetje vreemd antwoord.

Het enige waar ik dan aan denk is dat ze liever had dat je de tweede dan ook daar zou kopen.

 

en aan de andere kant; op fb heb ik nog niet veel goede gesprekken geweten, dus trek het je niet teveel aan.

Jij hebt waarschijnlijk een goede reden waarom 2, dus dat mag ook.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

en je hebt alleszins een goede fokker, dus

Anoniem (Gast)

@Kiki, ik denk dat jij tot nu toe de enige bent die begrijpt wat ik bedoel. Ik heb gisteren haar man aan de telefoon gehad, hij zei dat ik het als onbeleefd interpreteer. je kan het antwoord op twee verschillende manier opvatten, na ons gesprek heb ik het dan ook maar opgevat als "ze heeft gelijk dat wij daarmee doen wat we willen". en ik spuw hier mijn gal niet uit om natsonda vuil te maken zoals anderen hebben geantwoord, ik ben gewoon verbaasd dat die vriendelijk Sonja ineens zo'n antwoord geeft op facebook, maar het zal wel aan mij liggen, ik neem de fout op mij en heb dan ook mijn exuses aangeboden aan hun.

voor de rest twijfel ik er niet aan dat het uitstekende fokkers zijn, maar wat je niet kan bieden kan ik ook niet bij jou kopen, en vermits ik geen dober pup kan vinden bij serieuze fokkers ga ik vandaag kijken naar een rotweiller pup want ik wil "dit" jaar nog een hond hebben.

 

@Lexie Ik en Sonja hebben het erover gehad dat 2 pups tegelijk opvoeden moeilijk is, ze vertelde mij dat het beter was om de pups afzonderlijk en appart op te leren, daar heeft ze gelijk in en ik zou haar raad dan ook opvolgen. maar waar zie jij dat ik heb geschreven dat daar kritische vragen over werden gesteld ? Sonja heeft me geen vragen daarover gesteld en dat heb ik ook niet gezegt gehad. het bericht dat ik hier heb gepost gaat over het antwoord dat ik kreeg op mijn reactie toen ik vertelde als je ipv dit jaar pas volgend jaar je dober laat dekken dan ga ik geen 2 pups kopen bij jou, maar slechts 1 pup, gezien ik dit jaar al een hond wil hebben. Maar zoals ik al tegen Kiki zei: ik neem de fout op mij, en heb vrede genomen met het antwoord "als jullie dat willen dan moeten jullie dat maar doen", want daar heeft Sonja gelijk in, wij doen inderdaad wat wij willen

honden page profiel Sheltieduo_Sheltieduo_

honden foto van Sheltieduo_

Opzich niets mis mee dat je dit jaar een pup wil en in de toekomst bij de oorspronkelijke fokker ook een pup wil. Als mijn pup er over 2 maand is is de kans groot dat ij mij al op de lijst laat zetten voor een tweede. Omdat ik graag over 2 jaar een tweede hond zou willen. Aangezien het ras dat ik wil kleine nestjes hebben is dat verstandig om op voorhand te doen.

ik snap best je redenatie hoor. En het is niet dat je twee pups te gelijk gaat opvoeden ... Er zal zoals ik het begrijp zeker een jaar tussen zitten. En dat kan in mijn ogen. 

 

Maar misschien had je dat niet via Facebook moeten zeggen.. Dat is het lastige aan geschreven taal...

pagina 1 van 3 12 3
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^