De balkonhond

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

"  
Weet je wat ze met zulke flauwe opmerkingen op radio en tv doen?
Die piepen ze weg. "

 

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Ik heb wel FB,wil met alle leifde de foto's plaatsen op die site.

Met sociale druk, kunnen we wel wat doen.

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Wil ook met alle liefde een foto met plaatsnaam op mijn eigen pagina delen. Als we dit allemaal doen, wordt het gedeelt en gedeelt en ....

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

"  

Dan nog kunnen we er blijkbaar weinig aan doen. "

 

Dat weet je nog niet zeker. Die eersten die je gebeld hadden vonden het wel zo interessant dat ze een adres wilden weten. En misschien kan de Hondenbescherming ook nog wat betekenen. Dat de gemeente niks deed vind ik niet zo gek, die zijn niet voor dierenwelzijn.

Blaise (Gast)

Het probleem is dat TS bij deze mensen in de buurt woont en vreest voor wraakzuchtige gevolgen (escalatie situatie). Het beste is als de autoriteiten dit op zouden pakken waardoor er geen nasleep voor TS van komt. Maar dan moeten de autoriteiten dit wel oppakken. 114 of 144 dienen hier wel naar toe te gaan en zonder dat TS haar identiteit hoeft op te geven. Via facebook (lief bedoelt hoor) krijg je moeilijkheden (voor eigen rechter spelen)...... pas hiermee op. 

Het is een kwestie een persoon te pakken te krijgen die haar beroep wel serieus neemt en identiteit TS anoniem houdt. 

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

" Het probleem is dat TS bij deze mensen in de buurt woont en vreest voor wraakzuchtige gevolgen (escalatie situatie). Het beste is als de autoriteiten dit op zouden pakken waardoor er geen nasleep voor TS van komt. Maar dan moeten de autoriteiten dit wel oppakken. 114 of 144 dienen hier wel naar toe te gaan en zonder dat TS haar identiteit hoeft op te geven. Via facebook (lief bedoelt hoor) krijg je moeilijkheden (voor eigen rechter spelen)...... pas hiermee op. 

Het is een kwestie een persoon te pakken te krijgen die haar beroep wel serieus neemt en identiteit TS anoniem houdt.  "

 




Poeh, Blaise, wat ben ik blij met jouw reactie!

Ik zat er wel een beetje mee. Natuurlijk zou het succesvol kunnen zijn om dit op Facebook te delen, maar er zitten veel risico's aan. Ik durf dat echt niet.

Foto's maken valt absoluut op!

De inspecteur van de dierenbescherming heeft mij (zonder dat ik daar naar vroeg) gewaarschuwd voor bedreigingen vanuit de hoek van de beklaagden. Komt heel vaak voor volgens hem. Zelfs bij anonieme meldingen. Vermoedens blijken voldoende te zijn om bedreigingen te uiten tegen melders en zelfs om bedreigingen uit te voeren.

Mijn identiteit is gemakkelijk te achterhalen.

Alle pijlen wijzen mijn kant op.....

honden page profiel Suzanne en LucaSuzanne en Luca

honden foto van Suzanne en Luca

Je moet het niet op je eigen FB zetten, veel te veel risico. Ik wil een foto voor je sturen naar de pagina stop dierenleed, met de vraag wat je daar tegen kan doen. Die komt niet in het openbaar, dat kunnen zijn zelf wel doen. Dan weten ze nooit dat jij de foto gemaakt hebt.

Blaise (Gast)

Echt, laat het aan de autoriteiten over (anoniem blijven tippen desnoods) want al denken wij "die komt er niet achter"..... Voor Esther wordt dit een nagel aan haar doodskist. Hiermee bedoel ik de onrust, angst enz voor de gedachten "wat als". Dit is ziekmakend. 

De hond proberen te helpen zonder dat nog meer de dupe (oplossen ipv nog meer problemen). 

Iedereen bedoelt het echt super goed, dikke pluim, maar even alle kanten ervan bekijken en zorgen dat Esther er niet zelf aan onder door gaat.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP)

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Daarom zeg ik ook, zet even neer waar het is. Dan kan iemand die niet in die wijk woont het adres achterhalen en het desnoods ook melden. Dan hoeft TS haar nek niet uit te steken.

honden page profiel floortjefloortje

honden foto van floortje

" Echt, laat het aan de autoriteiten over (anoniem blijven tippen desnoods) want al denken wij "die komt er niet achter"..... Voor Esther wordt dit een nagel aan haar doodskist. Hiermee bedoel ik de onrust, angst enz voor de gedachten "wat als". Dit is ziekmakend. 

De hond proberen te helpen zonder dat nog meer de dupe (oplossen ipv nog meer problemen). 

Iedereen bedoelt het echt super goed, dikke pluim, maar even alle kanten ervan bekijken en zorgen dat Esther er niet zelf aan onder door gaat. "

 



Sorry, maar Blaise verwoordt precies wat ik voel.

honden page profiel Yves CornilleYves Cornille

Aangrijpend verhaal. Knap geschreven.

Edoch zijn er ook wondermooie verhalen over balkonhonden.... 

 

http://www.hln.be/regio/nieuws-uit-brugge/hele-wereld-is-dol-op-brugse-labrador-a1926512/

 

 http://www.standaard.be/cnt/dmf20140620_01149545

 

pagina 5 van 5 12 3 4 5
Volgende forumvraag: Windhonden halsband gezocht
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^