Total bite voer.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Ervaring met Total bite voeding? (Gast)

goeiendag.   er is mij laatst Total bite hondenvoer aangeraden, ik heb proefpakketten mee naar huis gekregen en mijn hondje (chihuahua) die normaal heel kieskeurig is, vind het heerlijk.   nu vroeg ik me af of jullie mij meer konden vertellen over Total Bite. Is het kwalitatief goed voer? Zijn er dingen die ik moet weten?    Groetjes

honden page profiel SaapSaap

honden foto van Saap

Ik heb even naar de samenstelling gekeken van de meerdere producten die ze hebben. De brok bestaat vooral uit graan en een beetje vlees en dierlijke bijproducten. Qua voedingsstoffen. Niveau pedigree denk ik. Alleen weet ik niet of ze ook gebruik maken van chemische middelen. Aangezien 13 kilo bijna €50 kost, denk ik dat je echt heel veel betaalt voor de kwaliteit die je krijgt. Voor deze prijs zijn zat brokken te koop zonder chemische middelen en waar geen bijproducten in zitten. Een paar voorbeelden:

- Taste of the Wild

- Profine

- Eukanuba

- Nutro

enz.

honden page profiel ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

honden foto van ~ ~ ~ Mellow ~ ~ ~

In je andere topic staan ook nog 2 reacties: KLIK!

honden page profiel LoesjeLoesje

honden foto van Loesje

Totalbite.eu geeft weinig informatie over de samenstelling; ik mis ook de percentages en vind geen analyse van de brokken op hun website.

 

Goede graanvrije brokken zijn o.a.Taste of the Wild, Acana, Orijen, Wolfsblut, Dog Lovers Gold Passion.

 

Samenstelling, analyse etc. vind je op de website

 http://www.voerwijzer.com/hondenbrokkenvergelijken

 

Als je bepaalde eisen stelt aan voer, kan je dat aangeven en laten zoeken.

 

Eukanuba zou ik zeker niet geven;bevat veel granen en prijs kwaliteitsverhouding is niet goed. Voor hetzelfde geld heb je een superieure brok zoals hier boven genoemd.

 

De betere hondenbrokken worden door maar weinig dierenspeciaalzaken verkocht. Deze zijn wel goed via internet te verkrijgen; o.a. bij food4pets.be (ook voor NL boven 50 Euro gratis verzending) en zooplus.nl

 

Voordeel van food4pets.be is, dat dit een kleine webwinkel is, die bij vragen altijd te bereiken zijn. Mails worden zeer vlot beantwoord.

 

Je hebt een chihuahua; dus heb je kleine brokjes nodig. Ik weet dat de brokken van Taste of the Wild en Dog Lovers Gold klein zijn.

Als je een geschikte brok gevonden hebt, stuur dan een mailtje aan food4pets.be om te vragen of de brokken klein zijn en dus geschikt voor een chihuahua.

honden page profiel Corina en LynneCorina en Lynne

honden foto van Corina en Lynne

Ik ben toevallig hetzelfde voer aan het onderzoeken.  Hier staan de ingrediënten. 

http://www.discushospers.nl/epages/090104.mobile/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/090104/Products/t-bpupmini/SubProducts/molpupmini-0001

 

honden page profiel Linda Linda

honden foto van Linda

Voor dat bedrag heb je ook Smolke graanvrij dat ook vaak gewoon via de DSZ te krijgen is, veel betere samenstelling voor hetzelfde geld ;)

honden page profiel Corina en LynneCorina en Lynne

honden foto van Corina en Lynne

Ik zoek al flink ondertussen. Ik ga smolke ook eens bekijken. Dank!

honden page profiel Corina en LynneCorina en Lynne

honden foto van Corina en Lynne

Ik ben eruit. Het gaat Darf vol voor de hond worden.

Een mooie Nederlandse biologische en geperste brok. Betaalbaar, eerlijke ingrediënten en als graan alleen 5 % gierst. 

Volgende forumvraag: Pup eet geen brokken
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^