boxer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"  Ik herken het. bruce heeft een keer in glas gestaan, enorme lap vlees aan zijn achterpoot was los. Geen hechting, maar rust houden... Dat was echt niet mogelijk. Hij moest en zou rennen en springen. Heeft ook lang geduurd voor het over was, want zodra het dicht was zette hij op een onbewaakt moment een sprint in en was het weer open.
 
Hier sjouwen we wekelijks naar de dierenarts, de laatste tijd. 
Hij heeft nu steeds last van luchtweginfecties, en is steeds misselijk. We hebben serieus overwogen om hem in te laten slapen, door alle toestanden van clusters van de epilepsie, steeds ontstekingen, koorts, zo sloom dat hij bijna niet meer kon lopen... Ik ben ondertussen ook een beetje aan het eind van mijn latijn. Ging het 2 dagen goed, heeft hij vanmiddag alles weer ondergekotst 
 
sterkte met Sunny! "

 Wow! Dat klinkt allemaal niet mooi. Hoe is hij er onder, ziet hijzelf er nog wel de lol van in

honden page profiel *niet meer actief**niet meer actief*

Nou, hij zag er dus helemaal de lol niet meer van in, al een hele tijd niet meer. Het enige wat hij deed was slapen, liggen en buiten zijn behoefte doen. Dat is geen leven meer voor een boxer. 

Nu heeft hij sinds 4 weken ook medicatie voor de schildklier en is hij aan de 2e antibioticakuur bezig, samen met medicatie voor de misselijkheid, pijnstillers/koortsremmers en 2 soorten medicatie voor de epilepsie.

 

2 dagen ging het goed, vanmorgen rende hij nog, maar straks dus weer overgeven. Gelukkig is hij wel weer een stuk vrolijker, al is zijn conditie heel slecht. Ik hoop echt op beterschap, anders zien we het somber in...

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

" Nou, hij zag er dus helemaal de lol niet meer van in, al een hele tijd niet meer. Het enige wat hij deed was slapen, liggen en buiten zijn behoefte doen. Dat is geen leven meer voor een boxer. 
Nu heeft hij sinds 4 weken ook medicatie voor de schildklier en is hij aan de 2e antibioticakuur bezig, samen met medicatie voor de misselijkheid, pijnstillers/koortsremmers en 2 soorten medicatie voor de epilepsie.
 
2 dagen ging het goed, vanmorgen rende hij nog, maar straks dus weer overgeven. Gelukkig is hij wel weer een stuk vrolijker, al is zijn conditie heel slecht. Ik hoop echt op beterschap, anders zien we het somber in... "

 Man.man,man

Als ze zelf ook een beetje de moed gaan verliezen wordt je wel wanhopig. Het was me ontgaan dat het zo slecht ging. Potverdorrie joh

honden page profiel Jana & Nuka <3Jana & Nuka <3

honden foto van Jana & Nuka <3

Na deze grandioze test over boxers ben ik helemaal zeker van men stuk, er zijn vele negatieve klachten over dit ras voornamelijk ziektes maar ik denk wel dat de positieve kanten opwegen tegen over dat allemaal, het lijkt me een zalige vriend voor het leven en heeft alles waarnaar ik opzoek ben, en ik lees hier over verse voeding?( zoals wat dan heb totaal niks ervaring met honden?)

 

heeft er iemand nog toffe verhalen over boxers dan mag je die altijd plaatsen hoe meer ervaringen ik lees over dit ras hoe meer zin ik krijg om het avontuur aan te gaan :) 

honden foto van Marloes, vrouwtje van Nyx, Skye & Amaya

Mijn oom en tante hebben een boxer, Muppet van nu bijna 12 jaar!
Het zijn leuke gezinshonden, goed met kinderen, vaak ook met honden, mits goed gesocialiseerd. Echte clowns en ontzettend lief.
Helaas zijn er ook meerdere gezondheids puntjes bij de boxer: hartproblemen, maag-darm problemen, allergie, korte snuit -> ademhalingsproblemen en ze worden gemiddeld maar 8-9 jaar oud.

Mijn oom en tante zijn er al uit, als Muppet overlijdt, komt er een nieuwe boxer.
Het zijn verder niet mijn honden, maar qua karakter vind ik ze ook erg leuk. Als kind speelde ik met Muppet en dat ging altijd goed, hij hield echt rekening met je tijdens trekspelletjes, maar je laten winnen deed ie niet, haha

Anoniem (Gast)

" Na deze grandioze test over boxers ben ik helemaal zeker van men stuk, er zijn vele negatieve klachten over dit ras voornamelijk ziektes maar ik denk wel dat de positieve kanten opwegen tegen over dat allemaal, het lijkt me een zalige vriend voor het leven en heeft alles waarnaar ik opzoek ben, en ik lees hier over verse voeding?( zoals wat dan heb totaal niks ervaring met honden?)

 

heeft er iemand nog toffe verhalen over boxers dan mag je die altijd plaatsen hoe meer ervaringen ik lees over dit ras hoe meer zin ik krijg om het avontuur aan te gaan <img class=" />  "

 



Je kan veel informatie vinden over vers voer op voerwijzer.com

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

" " Na deze grandioze test over boxers ben ik helemaal zeker van men stuk, er zijn vele negatieve klachten over dit ras voornamelijk ziektes maar ik denk wel dat de positieve kanten opwegen tegen over dat allemaal, het lijkt me een zalige vriend voor het leven en heeft alles waarnaar ik opzoek ben, en ik lees hier over verse voeding?( zoals wat dan heb totaal niks ervaring met honden?)
 
heeft er iemand nog toffe verhalen over boxers dan mag je die altijd plaatsen hoe meer ervaringen ik lees over dit ras hoe meer zin ik krijg om het avontuur aan te gaan   "Daniele Di Domenico 

Je kan veel informatie vinden over vers voer op voerwijzer.com "

 Plaats gewoon ergens een advertentie als je reclame wil maken voor je webshoppy :')

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Plaats gewoon ergens een advertentie als je reclame wil maken voor je webshoppy :') "

 Bij mijn weten gaat t om een informatieve site. Staan best goeie dingen op en niks te koop.

honden page profiel RVSRVS

honden foto van RVS

"  Bij mijn weten gaat t om een informatieve site. Staan best goeie dingen op en niks te koop. "

 Dan neem ik mijn woorden terug en maak mijn excuses :)

honden page profiel KeesKees

honden foto van Kees

"  Dan neem ik mijn woorden terug en maak mijn excuses :-) "

 

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^