Wat moet ik doen

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Rachelle & Hummie Rachelle & Hummie

honden foto van Rachelle & Hummie

Oh dat is fijn Diana. Fijn dat je een weekje vrij hebt genomen. Medicatie en daar naast trainen vind ik een ander verhaal 

honden page profiel MoniqueMonique

honden foto van Monique

Heb je verhaal aandachtig gelezen,zijn maatje is weggevallen maar toch ik vind dit gedrag een beetje te extreem. Heb zo vaak meegemaakt dat er een hond wegviel.

Ik weet het niet maar ik zou toch ook meer in de richting zoeken van beginnende dementie. Toch zeker als ik lees dat hij zich ook verstopt.

 

 

honden page profiel  Ans Ans

honden foto van  Ans

ik heb een probleempje met mn hondje Whitney(ze wordt 10 in  julie) sinds een paar dagen doet ze vreemd zoals in de kattebak graaien en ze wil steeds op honden of katten rijen dat deed ze in het begin ook toen ik haar net had(3 jaar geleden) en toen ik meer ging werken(van 20 uur naar 32 uur) ook toen ben ik begonnen om ze s,nacht mee te nemen naar bed en was het over maar nu begint ze weer dat doet ze sinds vorige week en ik ben vandaag pas weer begonnen met halve dagen te werken na 7 weken thuis te hebben gezeten in de ziektewet,Nu is mijn moeder Ans (onder wiens naam ik ma schrijven) 2 weken gelden overleden en Whitney en ma waren dol op elkaar.Weten jullie waarom ze dit doet en wat kan ik er aan doen? Gr Diana vB  

honden page profiel DogsWithLoesDogsWithLoes

honden foto van DogsWithLoes

" ik heb een probleempje met mn hondje Whitney(ze wordt 10 in  julie) sinds een paar dagen doet ze vreemd zoals in de kattebak graaien en ze wil steeds op honden of katten rijen dat deed ze in het begin ook toen ik haar net had(3 jaar geleden) en toen ik meer ging werken(van 20 uur naar 32 uur) ook toen ben ik begonnen om ze s,nacht mee te nemen naar bed en was het over maar nu begint ze weer dat doet ze sinds vorige week en ik ben vandaag pas weer begonnen met halve dagen te werken na 7 weken thuis te hebben gezeten in de ziektewet,Nu is mijn moeder Ans (onder wiens naam ik ma schrijven) 2 weken gelden overleden en Whitney en ma waren dol op elkaar.Weten jullie waarom ze dit doet en wat kan ik er aan doen? Gr Diana vB   "

 open even een eigen topic dat is handiger

honden page profiel AnnemiekeAnnemieke

honden foto van Annemieke

" Heb je verhaal aandachtig gelezen,zijn maatje is weggevallen maar toch ik vind dit gedrag een beetje te extreem. Heb zo vaak meegemaakt dat er een hond wegviel.
Ik weet het niet maar ik zou toch ook meer in de richting zoeken van beginnende dementie. Toch zeker als ik lees dat hij zich ook verstopt.
 
  "

 

Het kan wel hoor, onze hond had ook een hele extreme reactie. Het ligt helemaal aan het karakter van de hond.

 

Succes met Gino, blij te zien dat je je best doet voor hem. Ik begreep meteen dat je bedoelde dat je geen tweede hond erbij wilt hoor. 

 

Ik hoop dat hij zich beter zal voelen. Hou ons op de hoogte.

honden page profiel diana diana

honden foto van diana

Beste,

Gino eet gelukkig weer iets beter en drinken gaat ook weer goed. We moeten nog kijken hoe het gaat straks als ik weer moet werken. Heb hem twee uurtjes alleen gelaten dat ging goed heb de ruimte kleiner voor hem gemaakt.

Ik vindt ook dat hij wat rustiger is en wat actiever.
Ik knuffel hem veel me oude mannetje en hoop het allerbeste voor hem en dat hij zich gauw weer goed voelt en kan stoppen met de medicijnen.

Diana

honden page profiel JudithJudith

honden foto van Judith

Mijn 14 jaar oude akita gebruikt ook clomicalm.Hij kreeg verlatingsangst en begon te slopen. Later tekenen van dementie. Na ongeveer 2 weken begon ik resultaat te zien, zijn onrust werd minder maar ik heb hem nooit meer voor langer dan een half uur alleen durven laten. Vanwege mijn fulltime baan heb ik een oppas gezocht, er zijn betrouwbare sites waar deze zich aanbieden. Het kost wat, de medicijnen en de oppas, maar geen stress voor mijn hond is heel belangrijk.

 

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Slijtage rug, nieren....
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^