Spanjaardjes

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel kellykelly

honden foto van kelly

" Soms zijn het wondertjes, die honden van ons.

Wat je over Denzel vertelt, dat bedoelde ik met Vera. Ik wil er niet eens meer aan denken wat ze allemaal had meegemaakt.

Maar wat ik zei, het mooiste was nog dat zij de makkelijkste was, de rest heeft ook zijn rugzak hier, maar zij wel het meest.

Wondermooie wezens zijn het "

 



Maja mensen die het moeilijk hebben gehad genieten ook meer van het leven (vind ik)...

honden page profiel Eline, Gruul en ThaliaEline, Gruul en Thalia

honden foto van Eline, Gruul en Thalia

" Mensen vragen vaak aan me neem je er nu weer eentje bij?
Maar ik hou deze roedel zo nu, ze zijn net weer een beetje in evenwicht zonder Vera.
Later, ooit duurt dat nog heel lang , weer een ander roedeltje "

 

 

Ben sterk meid, je kunt ze niet allemaal redden, hoe lief en schattig ze ook zijn. Je bent al helemaal top bezig door alleen buitenlandertjes te hebben :D.

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Ja, en jij weet, de eerste die ik had gekozen was Romeo!

Hoe gaat het met hem?

Wendy (Gast)

Wat een heerlijke honden en vrolijke verhalen over de Spaanse import. Hier niet anders: we zochten eigenlijk een whippet of kleine windhond en onze Noosa is meer dan waar we op durfden hopen.Informatie van bevlogen Bianca van de stichting Dutch Animal care over haar karakter hielp ook om de juiste match te maken.Ondanks ze al bijna volwassen was toen ze bij ons kwam, is het een modelhondje. Buiten zot en lekker veldmuisjes eten, binnen relaxed (liefst op bed) languit genieten als een prinses. Ze houdt niet van regen, dat is het enige waar je haar niet blij mee maakt (typisch Spaans?), maar verder maakt ze ons elke dag gelukkig. Hoop dat zij dat ook is bij ons.

honden page profiel kellykelly

honden foto van kelly

" Wat een heerlijke honden en vrolijke verhalen over de Spaanse import. Hier niet anders: we zochten eigenlijk een whippet of kleine windhond en onze Noosa is meer dan waar we op durfden hopen.Informatie van bevlogen Bianca van de stichting Dutch Animal care over haar karakter hielp ook om de juiste match te maken.Ondanks ze al bijna volwassen was toen ze bij ons kwam, is het een modelhondje. Buiten zot en lekker veldmuisjes eten, binnen relaxed (liefst op bed) languit genieten als een prinses. Ze houdt niet van regen, dat is het enige waar je haar niet blij mee maakt (typisch Spaans?), maar verder maakt ze ons elke dag gelukkig. Hoop dat zij dat ook is bij ons. "

 



Ik weet niet o het typisch Spaans is, maar Taico is ook absoluut geen fan van de regen.
Als ik goed begrijp heb je 2 (wind)honden van Spanje?

honden foto van Manon en de meiden, Vera*, Lexi*, Pientje* en Mara

Natuurlijk is ze dat Wendy. We hebben ze een mooi thuis gegeven!

pagina 4 van 4 12 3 4
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^